[每日闲聊] 觉得相亲节目好看吗

Kiver 发布于2024-4-2 10:41 899 次浏览 198 位用户参与讨论   [复制分享主题]
klozepyj 发表于 2024-6-6 21:22:39 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-6 08:534 h& n/ z# l& c# ]& q+ Z; J8 t
真係唔好講歷央係唔係乜都會咁巧合, 一個無用無運嘅人, 真係會攪咩都頭頭碰着黑, 係經濟上鋪鋪都輸, 你睇 ...

( _! D. ?/ g- P0 V( d0 N你啱 最大嗰个无运 成个国家都无运行

adhk 发表于 2024-6-6 08:53:33 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-5 21:14
" A& y; w% ~# Z3 d3 X9 c呢一代既有文化既 有啲事做起来会好睇啲 就算是独裁都好

0 B7 |6 I: }9 a5 V; _: q) C. K真係唔好講歷央係唔係乜都會咁巧合, 一個無用無運嘅人, 真係會攪咩都頭頭碰着黑, 係經濟上鋪鋪都輸, 你睇呢十零年就不能不信, 由 一 DIE 一 NO 到最後嘅 北交鎖

klozepyj 发表于 2024-6-5 21:14:59 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-5 19:11+ H6 J! \& Z" ~+ M+ w
佢都算好啲, 點都叫做讀過下書, 無乜讀過書嗰啲人先麻煩, 無料扮四條

2 U0 H( H& I  ?: l呢一代既有文化既 有啲事做起来会好睇啲 就算是独裁都好0 ?! @6 V* g% C- w! w7 J" j

vitamin 发表于 2024-6-5 20:08:39 | 显示全部楼层
未睇過相親呢D節目

adhk 发表于 2024-6-5 19:11:39 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-5 13:204 x4 r8 n" X) x3 u% A+ w
独裁就是咁啦 你睇阿肥仔金 佢又真是当家族企业咁管国家
% E& {$ K) p$ @5 q& A
佢都算好啲, 點都叫做讀過下書, 無乜讀過書嗰啲人先麻煩, 無料扮四條

klozepyj 发表于 2024-6-5 13:20:49 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-5 03:42; S: }3 e( L; r7 c/ Q3 x
理應係咁, 但係獨裁就只會考量自身喜好而唔會理會經濟, 所以點解會講得出何不食肉糜咁嘅無知白痴話  ...

9 c* e3 |3 M9 K- j3 b; [" i独裁就是咁啦 你睇阿肥仔金 佢又真是当家族企业咁管国家

adhk 发表于 2024-6-5 03:42:00 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-4 19:36
/ ?/ s( z$ Y. b* v如果是私心 宜家就是盈利 国家就是为咗代代相传
+ r: a" n  j4 _/ X" I% Z
理應係咁, 但係獨裁就只會考量自身喜好而唔會理會經濟, 所以點解會講得出何不食肉糜咁嘅無知白痴話

klozepyj 发表于 2024-6-4 19:36:30 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-4 13:37
7 q' t5 [5 w6 S# `煦計應該唔同, 個人有私心, 管國家咁就會出事
3 e+ t/ V* W/ B$ Y* f  M3 E% J; ^
如果是私心 宜家就是盈利 国家就是为咗代代相传

夢芙拉 发表于 2024-6-4 14:25:04 | 显示全部楼层
通常有帥哥美女才會比較吸睛

adhk 发表于 2024-6-4 13:37:48 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-4 09:18/ y- F7 ^* I* n( Y' [! N5 M; n
感觉佢可以既 其实管理一个国家都是差不多
  `/ Z" X, j+ H, X2 \5 t& I. a! @
煦計應該唔同, 個人有私心, 管國家咁就會出事

klozepyj 发表于 2024-6-4 09:18:50 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-2 05:08
' j9 E% T" i# @& k如果超人係動盪亂世真係可以做一個梟雄

+ E, C1 _4 R4 H感觉佢可以既 其实管理一个国家都是差不多

adhk 发表于 2024-6-2 05:08:19 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-1 17:01
8 \# `% h5 g0 g, x嗰个度真是控制得好 而且预判又准确 真是神
+ A, e0 R2 X9 ]' t6 F
如果超人係動盪亂世真係可以做一個梟雄