[每日闲聊] 你的手写字体好看吗

Kiver 发布于2024-3-21 20:40 683 次浏览 125 位用户参与讨论   [复制分享主题]
gomicxja 发表于 2024-5-6 18:48:08 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-3 16:37
2 O5 K# \, m9 J6 C( |! G3 b嗰條友搵事嚟攪嗻
( X, v+ a; s; V# w  ?
已經是很多年前,但那時候炒到件事好熱

adhk 发表于 2024-5-6 20:50:58 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-6 18:48: l5 r$ E* y6 D+ n* y1 S
已經是很多年前,但那時候炒到件事好熱

( W/ E9 w, u2 d6 m0 D6 l; \- X可能炒作一般人都有好大壓力原來係來自於社會方面

gomicxja 发表于 2024-5-10 17:15:59 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-6 20:50+ @4 t1 v" A7 L4 F# u# l
可能炒作一般人都有好大壓力原來係來自於社會方面

1 z0 W' Q1 h, [" h% d- W7 r8 Z不過以前手機的相機質素很差,但都有這樣的效果,都幾神奇

adhk 发表于 2024-5-10 18:38:07 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-10 17:15
% F" E" U+ p. ?* ?$ S: j不過以前手機的相機質素很差,但都有這樣的效果,都幾神奇
* w2 G/ R- H8 T# ]1 p, O
呢個世界實在有太多神奇嘅嘢成日出現

gomicxja 发表于 2024-5-12 13:35:34 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-10 18:38
% B# c' o0 K; U0 ]4 C" o呢個世界實在有太多神奇嘅嘢成日出現
" v  K  T6 D) j0 T2 y+ w5 S
其實有很多東西我還不知道如何去造,但卻在我面前出現了

adhk 发表于 2024-5-12 14:33:02 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-12 13:356 [- [- g7 ~9 G; @2 ]" _
其實有很多東西我還不知道如何去造,但卻在我面前出現了
; K- e/ A0 t- x! g: w6 C/ o; S3 S9 J
可以用咁多心思去做假點解唔用呢啲心思切實去做事呢