[版务建议] 版主有病。写到名水贴唔俾灌水。走了。各位再见

fowra 发布于2024-1-17 08:54 598 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2024-1-17 09:56:05 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:52" A( `5 K, Y" `
你話每日如此都可以接受..我12月26一次, 1月2一次...4 G3 c" {2 v8 F; Y: v4 G9 l
唔係下下都插把嘴入人哋個話題嘅係咪... ...

" L# h, Q2 E( p" Q1 C7 |# e& Y, i不初期制止一下,
% D$ _1 J& R5 P( X5 S; z到你习以为常时,& |$ q; y" T+ s. I
再俾我连续扣
2 z- e4 j. F7 y2 t# W( ]你仲伤

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:59:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:56
2 M3 r) X( L2 u7 `不初期制止一下,
: A2 v2 Y$ W; a2 X2 C; [/ N, |9 }到你习以为常时,  l9 b# a' e/ _+ m- j+ f. ~
再俾我连续扣
5 R6 y  D  V+ Z  c
咁討論完結啦..

十月围城 发表于 2024-1-17 10:04:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:55
& m; S/ ~7 L5 x% n! X0 I" |- {不如意就一堆粗口
4 o+ Z; l& P9 m4 m冇品!

3 L& Z+ X1 z- ~$ k2 d唉~佢沉唔住条气可能係性格比较冲动啲呱。

gigiff 发表于 2024-1-17 10:54:35 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:32
' K9 a' h( @0 g; x3 {4 e我都非常好奇版規點定義惡意灌水...9 h. h5 W) ~; |+ q/ I
聖誕節啱過完, 26號我係水樓講咗句:聖誕咁就完咗..跟住扣分話我惡意 ...

$ C( K& Y5 h6 x8 R你唔系恶意,系自言自语

很多年 发表于 2024-1-17 11:00:15 | 显示全部楼层
额。。。好似1月水楼关咗了

Hao246 发表于 2024-1-17 11:11:31 | 显示全部楼层
如果一两次甘就扣分,就有D过分,如果每次都系甘回复比扣分,就唔过分。

shiraishi 发表于 2024-1-17 11:17:17 | 显示全部楼层
咁就封咗佢

Kiver 发表于 2024-1-17 11:22:00 | 显示全部楼层
Hao246 发表于 2024-1-17 11:11
. u8 u$ H. b' w( U如果一两次甘就扣分,就有D过分,如果每次都系甘回复比扣分,就唔过分。
, M9 \5 O: g" }0 w, L" A1 l
如果吾扣,以后就会更多
3 \; ]' Q: F! T- f* h, I# C' |到时一下子可以令你变负资产

Kiver 发表于 2024-1-17 11:22:24 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-17 11:17
& W: ^$ \$ F5 I" p咁就封咗佢

2 i+ T9 P$ |+ d  M$ k8 h% n1 p我对粗口是零容忍的
: H, H; l  R, O. C7 z8 y& ~, W我欠佢啊!

sinsder 发表于 2024-1-17 14:59:29 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2024-1-17 11:00" h: w5 n7 f/ L# o5 V! U, E0 Z
额。。。好似1月水楼关咗了

* q+ I0 S* z+ U+ i" U; q9 u凭一人之力毁掉了整个水楼,以后去社长发的文那里抽奖吧

水皮跳跳 发表于 2024-1-17 15:06:20 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2024-1-17 14:59
; [: p' y+ x0 V; I6 y, y7 s/ x凭一人之力毁掉了整个水楼,以后去社长发的文那里抽奖吧
' i' E1 ~, I  I# a
只能抽奖和发资源了

alkiu 发表于 2024-1-17 15:33:45 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2024-1-17 11:00
$ |& j% K4 E, Y# i: r额。。。好似1月水楼关咗了

7 A+ n$ R/ F4 B9 x就覺得奇怪點解關左1月,本身以為想關12月關錯左