[版务建议] 版主有病。写到名水贴唔俾灌水。走了。各位再见

fowra 发布于2024-1-17 08:54 597 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(33)人评论

Kiver 发表于 2024-1-17 09:46:48 | 显示全部楼层
如果系甘的话@mkdi
3 \. ?( r; i! H* k" d从下月起,全面取消水楼!
回复 支持 1 反对 0

十月围城 发表于 2024-1-17 09:09:09 | 显示全部楼层
发生咩事?

gigiff 发表于 2024-1-17 09:10:53 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-17 09:09( j9 {1 V( h; u3 j
发生咩事?
1 Q5 c8 [2 [# C, y, N5 m& L6 }
他不按版规灌水

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:32:06 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-1-17 09:106 o' P8 }, C3 c+ _# O- Q
他不按版规灌水
7 A. q. I6 w7 K
我都非常好奇版規點定義惡意灌水...( B  }8 t/ t& i; r1 m0 j2 D
聖誕節啱過完, 26號我係水樓講咗句:聖誕咁就完咗..跟住扣分話我惡意灌水
' N: h. V1 q8 u" O# o: m另外我放完大假開始返工, 上黎水樓講咗句: 放完大假又要返工啦...又話我惡意灌水

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:38:06 | 显示全部楼层
其實水樓, 我每日上黎打個招呼, say 個hi, good 個bye 跟住就去忙工作, 咁都要扣分嘅話, 呢個水樓真係無乜意義

Kiver 发表于 2024-1-17 09:46:20 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:38
, n/ R  Z; Y1 l+ x& [0 R! |其實水樓, 我每日上黎打個招呼, say 個hi, good 個bye 跟住就去忙工作, 咁都要扣分嘅話, 呢個水樓真係無乜 ...
( E$ ]: h! b/ z5 [
你要SAY HELLO,要SAY自己状态,去自己的个人记录功能或日志功能做记录6 u" b2 l0 J1 K/ W7 B
这类话天天重复,就根本没有交流的意义

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:47:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:46
' V: b2 g  [+ h  e1 P( ?5 f你要SAY HELLO,要SAY自己状态,去自己的个人记录功能或日志功能做记录
; p, o1 r3 _5 n9 ~这类话天天重复,就根本没有交流 ...

$ K1 B* }6 e/ O' R7 L6 I你要打開話題係咪都要個開始呀? 我一黎就插把嘴入人哋度?

Kiver 发表于 2024-1-17 09:49:05 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:470 s6 M; g+ k8 J7 A5 R* [
你要打開話題係咪都要個開始呀? 我一黎就插把嘴入人哋度?

: D* g8 |) I4 i4 T. z1 w0 Y- G每次如此,就会认为是纯注水

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:52:44 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:49: q& w2 o9 R) c- s
每次如此,就会认为是纯注水

" j- k2 s& w5 {你話每日如此都可以接受..我12月26一次, 1月2一次..." U, @. d3 T1 ^: R5 R% z: I
唔係下下都插把嘴入人哋個話題嘅係咪...

十月围城 发表于 2024-1-17 09:53:33 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-1-17 09:108 t* X( C& {4 }& \( q' S
他不按版规灌水

+ O# V; `1 B  L- a' A唉~啱啱嚟冇几耐~

Kiver 发表于 2024-1-17 09:55:20 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-17 09:53' R# E) Y  g$ R4 `$ j
唉~啱啱嚟冇几耐~
* n* x  V1 e  S! t0 ^% p) O5 @
不如意就一堆粗口
# d# f' |: h2 w冇品!

123下一页