跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[云盘疑问] 導入嘅問題請教下大家(已解決)

rantarou 发布于2023-5-24 00:01 489 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
7 t% {7 K  ]% @# K0 l, R
6 Z+ F4 e, V) A) T我尋晚上傳左尐視頻,奪FTP度,后黎訓著左,到左今朝醒黎睇到上傳完在FTP度了,就開粵漫云黎導入,但系打開導入界面發現乜都冇,邊個知道點解: p; Y$ c! |( W0 j$ a- k5 I. q
1.jpg 2.jpg
1 z8 x* ~: d& L% M: J以上問題已經解決了,多謝壇友幫助,但系又發現左1個新嘅問題,唔同類嘅,但系又唔想開新貼就在呢度講了,我發現打開粵漫社網頁會花屏,但系其它網頁又唔會哦,粵漫社嘅其它面面都系咁,唔系你哋會唔會,定系我部機嘅問題,但系如果系機嘅問題,應該其它網頁都會,架陣我打字都睇唔清,被花屏擋住左  u3 `3 d( o7 B
1.jpg 4 |6 O$ n0 k7 g$ q) |
3.jpg % |% V( D8 U: g6 c! ]4 M- S3 x

已有(11)人评论

_M_U_ 发表于 2023-5-24 00:42:32 | 显示全部楼层
好似系文件只可以放ftp根目录,文件夹里面睇唔到

HQS 发表于 2023-5-24 00:43:57 | 显示全部楼层
你这个上传,旁边没有日志?比如提示上传失败、断开?

基拉杰特 发表于 2023-5-24 08:35:56 | 显示全部楼层
截图截全一点= =

rantarou 发表于 2023-5-24 08:39:12 | 显示全部楼层
_M_U_ 发表于 2023-5-24 00:42
0 `6 W% \/ G! w' d! b9 H好似系文件只可以放ftp根目录,文件夹里面睇唔到
- N* ^/ Y2 ?) |% M* j
唔該曬,問題已經解決

rantarou 发表于 2023-5-24 08:39:42 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-24 00:43
3 H8 t( u. u2 s你这个上传,旁边没有日志?比如提示上传失败、断开?

2 t9 S, W5 R- }) b$ V- d. w當時發現導唔入就關機了,要上班,冇留意到

rantarou 发表于 2023-5-24 08:40:29 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2023-5-24 08:35- n( R! ?7 `. O! t- z
截图截全一点= =

9 Y, v* p5 z$ ^  @已經解決了,另外又發現左1個問題,睇下主貼

HQS 发表于 2023-5-24 08:43:06 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-5-24 08:39
5 y% Z: f4 r# r當時發現導唔入就關機了,要上班,冇留意到
" A5 c3 x& B# {! `  i4 T
哈哈哈,你这人,太搞笑了

基拉杰特 发表于 2023-5-24 08:49:47 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-5-24 08:40( R6 a9 g! O  Z# \$ W
已經解決了,另外又發現左1個問題,睇下主貼
% L: ?9 I& e1 d7 u3 y1 x. B
换个浏览器试下

shiraishi 发表于 2023-5-24 08:51:25 | 显示全部楼层
唔知道喎

Kiver 发表于 2023-5-24 13:06:45 | 显示全部楼层
冇试过花屏

十月围城 发表于 2023-6-7 06:52:14 | 显示全部楼层
看不太懂,要等以后真的用到时才明白楼主讲的。