跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫合成] [男儿当入樽剧场版/男兒當入樽/灌篮高手剧场版][1080P][3部][国粤日]

fish182 发布于2023-4-26 21:28 6794 次浏览 156 位用户参与讨论     [复制分享主题]
HQS 发表于 2023-4-27 21:40:28 | 显示全部楼层
从1994开始的第一部剧场版。
7 x9 R7 m# X3 c" C; c# m爱你樱木!!这么多年了,最爱的还是你!只是没想到原来灌篮的剧场版只有40分钟左右,但剧情却慢的要死,小时候看的时候没觉得这么漫长,现在才发现,有时候10秒钟的戏要拖拉个20分钟,但我还是很开心的重新看了很多集!爱你樱木!!!

alexwu 发表于 2023-4-27 21:49:08 | 显示全部楼层
咁多年,我竟然无睇过剧场版

454003914 发表于 2023-4-27 21:55:57 | 显示全部楼层
终于有见到人发剧场版了

啊強 发表于 2023-4-28 02:02:05 | 显示全部楼层
怀念怀念一下,谢谢

fish182 发表于 2023-4-28 09:02:41 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2023-4-27 17:37. @1 ~$ s" \' o, @, a# \# B# b
三井壽       香港配音員:黃文偉(ATV版、THE FIRST SLAM DUNK[4][9]): B0 R  ]6 q+ m3 {0 x8 p; [

2 Y; q) ?5 C- Z8 d- ~7 O宮城良田 先是(黃文偉)配…三井 ...
& }% A1 j6 h. r+ D7 E0 Y& [" H' v
系喔,复制果阵搞错左,已经改翻咯,点解以前vcd啊,dvd影碟配音都有电视台嘅配音员?好似呢个剧场版嘅配音都听到有几个角色系悟空嘅配音员配嘅,一般电视台咪都唔比自己嘅员工出去接job?

fish182 发表于 2023-4-28 09:03:47 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2023-4-27 18:13
/ _9 U2 n0 `& F下載太多會出事?

- Z, A% L8 c2 \) S) W! ~梗系啦,百毒好阴咖

ingew 发表于 2023-4-28 09:43:52 | 显示全部楼层
之前下载系用粤漫云,今次无知系无+ q2 Z7 H/ o2 A; C& p6 h

timssonia 发表于 2023-4-28 10:20:04 | 显示全部楼层
哩个好啊,嗱嗱声down落来睇睇先

StephenHrf 发表于 2023-4-28 12:03:52 | 显示全部楼层
稳左好而了 终于有人发了

wind6 发表于 2023-4-28 14:31:46 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-27 16:09
0 B6 u" }" c5 y9 y6 u1 n+ o; G3 V咁啱睇到,佢太张扬啦,分三个贴,而且係个分辨率出卖咗佢,仲有,无间盗嘅意思唔係好啱,侦探可以 ...

" ~: ~& W* I% T/ r不过一样会有好多人唔知,无间盗都可以嘅,正所谓盗亦有盗

crespo 发表于 2023-4-28 15:04:44 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2023-4-28 14:31
2 i/ p+ q3 V9 k不过一样会有好多人唔知,无间盗都可以嘅,正所谓盗亦有盗

) U' v3 V- t7 ?1 Y, y3 x$ |形容佢就冇问题嘅,摞哩边嘅免费资源去果边收星币,我纯属路过见到,报料

isoraeva 发表于 2023-4-28 15:45:17 | 显示全部楼层
哈哈哈几时有最新的THE FIRST剧场版