[每日闲聊] 世界杯决赛你希望可以点睇

Kiver 发布于2022-12-19 09:25 5397 次浏览 100 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2022-12-19 18:28:48 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2022-12-19 17:55
2 h8 \( V( p% ]. Z9 b前排都系VIP区 更贵喔

* R# H+ v+ g/ W" c果D位一般人坐唔起

rantarou 发表于 2022-12-19 18:29:08 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2022-12-19 17:54
! Y9 ]& z; D! E! X' E演唱会冇决赛 体验感唔同
' u; [6 x1 ?0 S7 l
呢个又系哦

rantarou 发表于 2022-12-19 18:31:31 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-19 16:33
" a/ \4 @( R( V+ @- I  r3 T兴趣不是重点,能不能赚钱才重要

8 c9 N/ h1 Y* t  @3 h  P即第兴趣在钱度

HQS 发表于 2022-12-19 18:39:47 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

rantarou 发表于 2022-12-19 18:31
1 G: ?' B+ v. r% F% f即第兴趣在钱度

* M# ]% x0 W" N  L, r连足球运动员都是为了钱才踢球,没钱谁去干,都要养家糊口

crespo 发表于 2022-12-19 20:32:52 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2022-12-19 17:50* B3 t9 x8 H! n  c; K. m
真恐怖

+ _8 K' V& q8 {6 V2 j所以回看已經刪減

crespo 发表于 2022-12-19 20:33:54 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2022-12-19 17:56
& |* S6 A8 Y* s$ h# T3 m呢个穷仲要烧钱 同卖肾人冇区别咗
+ ]7 S8 a0 j# W8 b- e2 y( [" Y% p: i
中国都好多人去咗睇,有人号称用16万去睇

crespo 发表于 2022-12-19 20:35:57 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2022-12-19 15:38
8 x' v( j2 O5 F9 g8 ^" W! l9 C直接睇直播就得喇,现场反而冇直播睇得咁全面

5 l& E! O0 }2 f: \# D8 y' x$ ~& K现场睇波唯一缺陷係冇入波重播,阿叔话斋好波不妨一睇再睇,但现场睇唔到

crespo 发表于 2022-12-19 20:37:09 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-12-19 11:52: H$ Q* ^6 m0 `# Z  v
有錢人才可以,尋晚首富馬斯克都去現場睇了
7 t; u5 d9 |$ A
国内有d网红係赞助商请去睇,睇晒咁多场,仲同d过气球星互动拍视频,唔使钱

crespo 发表于 2022-12-19 20:38:01 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-12-19 14:57
1 _' L2 {# g7 u3 s. u* e我都剛剛睇到片,只能說鏡頭捕捉到的並不多
! f9 o+ ?  p9 a0 ^
如果去现场,老西都企埋去d外国女球迷旁边

crespo 发表于 2022-12-19 20:39:24 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-12-19 14:55
6 E5 \8 m8 B9 i2 G7 @我都一般般,阿根廷球迷就非常激動啦

0 ~% D- x+ i) n' T- M; j! o# U5 ~人地国度嘅足球信仰,我地国度冇可能理解同体现得到噶

rantarou 发表于 2022-12-19 22:38:15 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-19 18:39
) Y  M# g0 T9 J; Q连足球运动员都是为了钱才踢球,没钱谁去干,都要养家糊口
. N* ?- ?) W/ _5 q
職業當然系賺錢,但系賭錢就有 違體育精神咯

HQS 发表于 2022-12-19 23:27:02 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

rantarou 发表于 2022-12-19 22:38
% }  M% t: a, {7 w! E* y, M職業當然系賺錢,但系賭錢就有 違體育精神咯
: @8 o! T0 i9 D! R. x
精条毛神,每天冒着寒风去上班,一迟到还要扣工资,做的不好还要被领导骂。没钱就是这么窝囊,这个时候你跟我领导说体育精神呀。赢了会所嫩模,输了下海干活