[活动奖赏] 粤漫社云将全面放弃FTP协议,转用FTPS或SFTP协议,欢迎发掘可用的下载方法

Kiver 发布于2022-5-1 09:13 2861 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-5-1 14:13:13 | 显示全部楼层
fly1972 发表于 2022-5-1 14:11. P5 Q- [! s# g
我招供:下过两部电影和"新唐老鸭俱乐部".还有两个系列"唐老鸭俱乐部"和"鬼灭之刃"全都没下载完.; P% d/ ^% x$ E. L' x0 D. D
从没发 ...

% W/ u' X6 i9 d4 R我没有说你过份啊,哈哈哈2 T! r: z  Y0 A  r

$ ?  y" i& k! k6 T你下过什么,我是看得见的

rantarou 发表于 2022-5-1 14:43:58 | 显示全部楼层
系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊

Zany 发表于 2022-5-1 15:09:58 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 14:43
7 k  z6 y. G* g4 Q6 k+ ~系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊 ...
+ x* r/ {3 X. E) Y4 e3 o. v. o
我試完呢個新方法搞唔掂

rantarou 发表于 2022-5-1 15:16:10 | 显示全部楼层
Zany 发表于 2022-5-1 15:09
5 L4 F4 _6 V; L; w* B9 N我試完呢個新方法搞唔掂

& k6 b4 N4 p3 K6 U/ I7 X3 t趁现在把要下载既资源全部罗落黎,到时下载唔到就弊

Kiver 发表于 2022-5-1 15:19:29 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:16
/ o4 b, {- e/ Z& A2 ^7 v6 O趁现在把要下载既资源全部罗落黎,到时下载唔到就弊
" l) W3 V  j7 j% d; ~, Z

/ p6 L( C" R$ b4 @8 W( f+ M7 y佢封ip高手来的,经常被系统封ip几天的

Kiver 发表于 2022-5-1 15:20:06 | 显示全部楼层
Zany 发表于 2022-5-1 15:09
/ N; `4 }; N' _6 q$ v* T我試完呢個新方法搞唔掂

# l. t4 X0 n. q1 r  S! N! E你又试被封ip吧!
回复 支持 1 反对 0

Kiver 发表于 2022-5-1 15:22:07 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 14:43
, \8 J% V0 Q; k* _6 S系咁之前开左个FTP帐号用黎上传,过左5月份就唔可以再用黎上传,而已经在粤云既资源会点啊 ...

4 O) Z. M/ C# z8 e8 t  O只是叫你改协议,方法是一样的
) L5 D( b- ^/ n! @5 H你以后还是一样的方法上传,用法无变的
" j8 E1 z2 }: h3 e. x- i7 @4 C+ f3 p2 j4 w) w
对上传根本冇影响

rantarou 发表于 2022-5-1 15:55:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-5-1 15:19
) C/ m) Q$ R) K, @$ q6 {$ e佢封ip高手来的,经常被系统封ip几天的
: w9 U( m1 o0 k+ X! u
点解会被封

Kiver 发表于 2022-5-1 16:16:57 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:55
/ }8 p) j  {5 q; a0 U& H( X点解会被封

! @' m& V4 g( K0 U& t# E问佢,冇设置好重试间隔时间

Kiver 发表于 2022-5-1 16:17:07 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:556 L, X- C8 z- }+ Y
点解会被封

- E  r( P% G$ O6 o4 _. j问佢,冇设置好重试间隔时间

rantarou 发表于 2022-5-1 16:19:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-5-1 16:17) d# o7 U* T2 n1 K+ A# N+ ?
问佢,冇设置好重试间隔时间

( y9 F( K2 S9 s* `, c我明了,巨用左下载工具,呢个我唔识用,一直都用流览器下载

Zany 发表于 2022-5-1 17:06:23 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-5-1 15:16
, A  p: _! V6 h2 O% P趁现在把要下载既资源全部罗落黎,到时下载唔到就弊
/ p" u5 y, g/ W( k  K  T! ~+ G
唔識設置啦, 試過一次過付了然後下載都搞不到