[粤漫合成] [原创分享] 【原創合成】【疾风无敌银堡垒】【V2】【粤日双语】

基拉杰特 发布于2021-12-23 23:03 6731 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2022-5-4 21:04:10 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-5-4 20:53
  S  P0 E. d( Z9 B9 F# ?至於重提議乜,你就無咩必要知道,UP主放上youtube希望有更多人去youtube頻道睇到,如果他不想為他頻道增加 ...

% l. L5 S: E7 G' j0 q/ T有乜好笑  我根本唔想知

艾班 发表于 2022-5-4 21:10:09 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 21:21:18 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-5-4 21:10* o' ~  I9 i! {1 U; Q/ V
你要死撐就死撐下去啦!不過睇你都沒有得到別人批准,有別人批准,你還會話要刪除曬資源             ...

* K! T2 r  V$ W1 I4 z" O. Y) {- y点解要死撑 我是光明正大咁讲   你唔好忘记一件事  那个YOUTUBE频道是公开的  而且仲是全球

艾班 发表于 2022-5-4 21:28:01 | 显示全部楼层

angui1987 发表于 2022-5-4 21:39:44 | 显示全部楼层
积分太高了~~~

基拉杰特 发表于 2022-5-4 21:58:49 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-5-4 21:28
: b4 B# G7 o3 V5 Z5 P9 c是公開無錯,up主也不介意別人下載資源自用的,但他有無同意別人發佈在其他網站,如果他同意的話,我確實不會 ...
# a$ T/ E/ N: ^  v9 N/ v% h: ^
咁关你乜事  UP唔介意    唔中意就退坛  UP主的事自会有UP主说明
- E5 d3 `% C- b) l; j5 ]9 X$ z浪费我睇里番的时间  

艾班 发表于 2022-5-4 23:09:17 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-5 10:53:53 | 显示全部楼层
本帖最后由 基拉杰特 于 2022-5-5 10:55 编辑 0 T% C9 @3 m$ q3 v1 M$ v# [) d1 J
艾班 发表于 2022-5-4 23:09! }2 n6 O+ l3 s" T% M
雖然不太關我事,只不過呢,唔希望有太多人累街坊,自己5想繼續睇就算,就5好令其他人都受到牵连
6 W+ S4 I, P$ _0 J$ J5 n1 |你都 ...
) e4 U+ w4 `( \5 ?
我反而觉得你累街坊啵  别人公开的嘢  都唔知你有乜权利系度指三指四   : k- i& p$ H7 a6 a% Y" u
我都话咗啦  你直接去通水咪得啰    UP主是自己声明    到时我放唔放就睇我的事7 `6 ?/ p) T: y8 W2 F$ v
唔是你就干脆叫UP主搞个收费频道或者私密频道咪得啰
, c+ Z2 G, J1 ]& O; d" h) F% J到时你咪赢咗啦    哇  你好叻啊   * t: e9 U0 v. W: r. W; d- f2 ?; u( E

) P  u5 ~$ x" R' m8 K我顺便话你知 有人一早放上去咸鱼之类的地方卖  你应该直接去搵个群人干架+ V7 F+ b' L: d6 g

wayu83 发表于 2022-5-5 12:43:12 | 显示全部楼层
好看,,,,

艾班 发表于 2022-5-5 18:44:04 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-5 19:52:03 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-5-5 18:441 W3 B6 E; D* }5 c# V% F
唔使你話我知,我見到淘寶,旋轉拍網都見有得買,你古我會睇5到閑魚有?3 k& ]  {3 j8 `" J
我發覺你真是有問題,人地up主都同人 ...
# l4 t/ Y5 f/ a6 L/ v9 ]
我发觉你唔识中文8 U  L" ^7 b: J  ~7 x& A
你唔使回复我  我本来就没兴趣回复你

殺生丸 发表于 2022-6-13 18:32:14 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2022-5-4 20:252 s) }3 G9 k* e4 z6 `) O
哦 我话过佢知噶啵   啫是你同佢有联系过就叫知到内幕咁话了啵8 x9 v! ~0 F/ f7 w7 S
嘛 费事啰嗦  删晒 (莫非想我讲哩句 多余 ...
& a. e' b; l1 @* V# C! F
讲得啱,竟然放得出youtube度,俾人download系迟早嘅事,果个UP本身就应该有心理准备。就算你唔发贴,我谂等佢更完之后,淘宝就自然有片卖(视乎片源清晰度),呢D嘢防不胜防,另外加上唔系人人都识得爬梯上去睇,如果你唔发帖,鬼知道仲有呢部片。只不过你辛苦合成嚟嘅片,转头就俾D内奸攞去卖,咁就真系好可惜啦。可能有D人就系惊果个UP断更,断左自己条财路,所以走出来摆个圣母款教下你做人咯。我想讲嘅系,好似D咁旧嘅片,除左80和90后睇过之外,估计过多几年再出现都冇人识,亦都冇人睇。回忆嘅嘢,如果有人肯分享系好事,应该感恩佢,如果冇咪算咯,何必咁执着,一切随缘就好。