[粤漫合成] [原创分享] 【原創合成】【疾风无敌银堡垒】【V2】【粤日双语】

基拉杰特 发布于2021-12-23 23:03 6725 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kingert88 发表于 2022-3-16 20:15:21 | 显示全部楼层
都系稳左好耐  粤语就系香

gundam 发表于 2022-5-3 17:26:13 | 显示全部楼层
可惜我分不够,都系上油管睇算咯。。。

殺生丸 发表于 2022-5-3 17:34:28 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-12-24 11:28
3 y3 A7 |7 a% Z# m% l% I5 n3 [4 h唔同带主  以前个两集另外开贴的  哩个是YOUTU另外带主放的 而且放的仲唔是录影= = ...

* E1 J2 X9 Y  W' P小心淘宝内奸

基拉杰特 发表于 2022-5-3 20:06:56 | 显示全部楼层
kai0083 发表于 2022-5-3 17:34
$ P+ ]( P( S' h( \" M+ p1 }小心淘宝内奸

+ s- L2 j) h+ p" g# y+ l% N/ U; d边个?

艾班 发表于 2022-5-4 02:24:41 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 10:49:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 基拉杰特 于 2022-5-4 11:03 编辑 , Z) j$ }" ^( g8 D* c* ?. d9 h
艾班 发表于 2022-5-4 02:24
+ `) v; m5 T: O5 K其實,youtube up主有講過,,他希望大家上他youtube度 看,暫時不允許在其他網站發佈他的東西,我覺得應該要 ...
( c4 @, Q; U* r5 a5 B. `& F
有积分限制 当初佢上传之前 没几个人 于是帮手宣传 唔是我在某贴写个段字做乜 而且一早问过  况且一开始上传得个斋音 睇乜  附带一提 一开始整好甚至懒得发
! I3 _7 m* Y9 J% S6 y& o
回复 支持 1 反对 0

艾班 发表于 2022-5-4 18:26:15 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 20:25:58 | 显示全部楼层
! q# `6 t5 P& y* u( ?5 D# @% H
艾班 发表于 2022-5-4 18:260 x3 S6 Q% C- \# u% P8 H
我不否認你在論壇有幫過UP主宣傳,幫他增加到人氣,但宜家他youtube有1100人數,你在這裡幫他宣傳不是主要的. ...

$ c4 t% m( l. ?8 Y1 {& ?$ @0 `4 B% S+ v哦 我话过佢知噶啵   啫是你同佢有联系过就叫知到内幕咁话了啵. U5 N) \& |$ x6 _2 E. U' u- a1 ]
嘛 费事啰嗦  删晒 (莫非想我讲哩句 多余啦) 放上YOUTU仲会没人知?  附带一句 我没话过佢人气是因为哩度宣传的,你不要在这里歪曲事实。 嘛随你嗡乜 费事奉陪。% j0 r1 I0 Q6 s0 z2 Y( h+ y6 u& A! @! F; R

$ w6 R, T6 s* B+ v

基拉杰特 发表于 2022-5-4 20:41:02 | 显示全部楼层
6 I( b: G: z5 s" S; Z% j  Y
艾班 发表于 2022-5-4 18:26
9 i; u% a8 t' L0 z我不否認你在論壇有幫過UP主宣傳,幫他增加到人氣,但宜家他youtube有1100人數,你在這裡幫他宣傳不是主要的. ...
7 a1 ]  p, ^6 j4 w  W% r4 R
仲有就是 提议个乜啊 佢前面几集录Q咗 得条音 或者转录出问题 睇条声都知啦  现在是学识CUT片封装啫  不过经过你哩句话 我知道真是好多人系度整色整水  

艾班 发表于 2022-5-4 20:53:19 | 显示全部楼层

艾班 发表于 2022-5-4 20:57:14 | 显示全部楼层

基拉杰特 发表于 2022-5-4 21:03:23 | 显示全部楼层
艾班 发表于 2022-5-4 20:572 s! x2 ]6 E8 a$ W9 Q, M5 M! Z* g& X# O: J
如果你有up主批准可以在這裡發佈的話,我無任何意見,但如果你沒有批准,而你發佈資源的,比其他人截圖發布給 ...
9 z0 i2 c9 h# X; \
咁关我乜事?更唔更同边个有关? 有没同意我唔需要话你知8 M: }; `1 t% A# B1 H* Y( }2 J
既然放上视频网就已经公开了, 而UP主如果自己首页写明了要求的话(仲唔快去通水)。  基于个人想法 发唔唔贴就我的事了。 况且现在网上咁多个版本 你干脆一一去提醒啦