[其它更多] 2021年7月4日 勁歌金曲排名

miura 发布于2021-7-4 22:53 2443 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ingew 发表于 2021-7-7 11:08:08 | 显示全部楼层
听过··不过我都系睇惯VIUTV嘎chil CLUB

miura 发表于 2021-7-7 22:20:49 | 显示全部楼层
字符鱼 发表于 2021-7-6 10:18: H& U1 A, t( \* o: m% J" c1 R2 {
冇错,真系多谢佢同祖蓝,综艺好睇好多,虽然剧集几乎都系胶剧。。
" |( q4 R' g' n; F$ H
點解膠,心照吧,好大原因都係關係到要通過呢度審核,唉

字符鱼 发表于 2021-7-8 11:10:35 | 显示全部楼层
miura 发表于 2021-7-7 22:20
' L+ ~% S& Q, l2 s' P8 K& b點解膠,心照吧,好大原因都係關係到要通過呢度審核,唉
- ?! }" I& V$ i+ w/ K
你系指合拍剧?好多本土剧唔需要经过呢度审核嘅都胶啊~

miura 发表于 2021-7-8 23:22:05 | 显示全部楼层
字符鱼 发表于 2021-7-8 11:10, K) l4 C7 K; Y; ~
你系指合拍剧?好多本土剧唔需要经过呢度审核嘅都胶啊~

7 X0 x, N9 @7 Y3 J5 w唔一定係合拍劇。最關鍵就係一定要通過呢度審核,導致有啲題材唔可以有

字符鱼 发表于 2021-7-9 10:22:00 | 显示全部楼层
miura 发表于 2021-7-8 23:222 O1 @5 Y8 Z& t# n. X! {
唔一定係合拍劇。最關鍵就係一定要通過呢度審核,導致有啲題材唔可以有 ...

0 ~0 m# w7 z% I$ ^  N; g/ p9 e# k即系话就算本土剧都要审核……唔怪之得d剧越黎越胶……

miura 发表于 2021-7-10 00:32:01 | 显示全部楼层
字符鱼 发表于 2021-7-9 10:22
$ {7 q1 I7 W' ]. j& H即系话就算本土剧都要审核……唔怪之得d剧越黎越胶……
4 y; @9 H- r3 A0 w/ C  q: L
最關鍵仲係翡翠台,翡翠台仲係面對珠三角播出。而且仲關係到劇集可以入到內地。

十月围城 发表于 2023-6-3 23:57:18 | 显示全部楼层
现在的新歌真没什么听,除非在港剧里听到,我会根据歌名上网下载下来。