[粤漫动画] 考古向~为食龙少爷 粤语全集 360P

shindon 发布于2021-1-5 16:25 5472 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0101a 发表于 2021-1-5 17:24:09 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-1-5 17:10
7 ?1 h/ U) O* W  S/ V3 E个人觉得一样咁有价值      我指的是部嘢本身是MKV 但是被人转了MP4再放出 现在哩个都是转的  所以唔知删 ...
$ L4 L- J$ n  O2 p) s& [
+ w4 @! A9 y7 d' s
對追求清晰畫面的人和很老年代的片是有價值吧
) c+ i, P; h- K) I6 l3 h" F% M) S4 Y  O( O/ `
决定唔到就問下社長?

shindon 发表于 2021-1-5 17:53:16 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-1-5 16:32
7 o0 u8 R5 h. \! v! N又夸张了  儿童台重播过  离线应该可秒   下载地址写清楚唔好省略字符  唔是贴吧 唔需要搞到咁复杂 唔知道 ...

% t# E4 j# N3 c5 b* e3 r" G- _( m系咩~不过呢部野系最近收集翻嚟嘅~里面都有好几集系儿童台logo~好多年冇睇电视了~

基拉杰特 发表于 2021-1-5 18:03:41 | 显示全部楼层
shindon 发表于 2021-1-5 17:53
5 c) x& ]1 M+ R7 s系咩~不过呢部野系最近收集翻嚟嘅~里面都有好几集系儿童台logo~好多年冇睇电视了~ ...

* y6 n; E0 Y- E5 Z所以你发帖要说明清楚- -  

勇者罗兰 发表于 2021-1-5 20:47:35 | 显示全部楼层
时间耐,都已经唔系好记得讲乜了

Kiver 发表于 2021-1-5 22:12:17 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 16:39! ~+ H5 E4 u4 s
是呢又夸张了,我都有儿童台rmvb

9 L4 }2 q' ?9 R& l* s& t你又发出来分享下,对比下

0101a 发表于 2021-1-5 22:46:57 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-5 22:12
% O6 }' W# p& [6 `; d2 d  g" e你又发出来分享下,对比下

: X, U% G3 P$ q. E6 Y$ j; `- x( t6 o0 S  f4 a4 L# x

P( G2 G7 k6 D; y2 j( q# \' K除了自己買果啲其他的唔會亂發出嚟,如要發要問原作先
7 V+ @1 O; G2 V! f+ i! j不過年代久,多數唔上線

Kiver 发表于 2021-1-5 22:50:49 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 22:46
5 O" @7 W3 ?; x" V% J% U6 L除了自己買果啲其他的唔會亂發出嚟,如要發要問原作先
, |+ C$ _. w, c$ k) t) m不過年代久,多數唔上線 ...
% c' n; \" f* b6 L8 j
说明是谁原创就行啦!

Kiver 发表于 2021-1-5 22:52:53 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 22:46$ ~+ I  g( ~2 f' ?+ [) L
除了自己買果啲其他的唔會亂發出嚟,如要發要問原作先
. O; C" n; p) |不過年代久,多數唔上線 ...
! }. A2 U3 c  g/ B* ~3 |- p' S& ^
你不是拿出来卖钱,当年的分享者正常也不会怪谁,
+ Z) S" b. H- T- T* S& I大家分享都不是为了赚钱,或赚别人钱,都是互补资源而已!& u8 B4 m& o3 s9 W5 [0 Q3 {6 G
当然不是自己原创,却讲自己原创则可能被人怪责
) o' f3 B- r$ i; r说明清楚最初的原分享来源就行啦

Kiver 发表于 2021-1-5 22:53:32 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 22:46
; \0 a3 Y/ H# c& E/ w4 U( K除了自己買果啲其他的唔會亂發出嚟,如要發要問原作先
* C2 [& _. ~* n% |. ]" a; A不過年代久,多數唔上線 ...
- i0 S. }0 z0 u
不然按你的讲法,他们不上来,这些东西就永远绝迹了!

0101a 发表于 2021-1-5 23:02:37 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-5 22:53. z2 X6 h' [3 _8 x  W: A! {
不然按你的讲法,他们不上来,这些东西就永远绝迹了!

+ O5 L4 l  ^+ m/ R: S都係㗎(七小花)(封神演義)之類果啲
. |6 ?6 y' N% b7 A& B& o既然放寬都有得諗
0 ?& V& Z" H1 c# r; ]; s' n不過啲果啲唔知邊個原作咁又點計?

Kiver 发表于 2021-1-5 23:27:52 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 23:02
' H5 Q- J! ?$ t- O0 d/ Y2 v都係㗎(七小花)(封神演義)之類果啲
0 i$ Q( h# A1 u3 H3 t+ h既然放寬都有得諗6 [# P" u, {( Q& ]- v
不過啲果啲唔知邊個原作咁又點計? ...

$ P: O3 `+ a- N; h" K/ f) h, Z- c那注明非原创或不知道最初版本来源,但是自传分享或转载分享

Kiver 发表于 2021-1-5 23:29:11 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-1-5 23:02
* _5 @. t" A& U# i2 d都係㗎(七小花)(封神演義)之類果啲
% Z' K4 K4 v: d% D1 C: m既然放寬都有得諗# j! T& O. V& N1 Y
不過啲果啲唔知邊個原作咁又點計? ...

. f- w5 S( v$ W3 Q7 y; y! j6 C看来这方面要发个公告出来说明一下!!
1 W9 E3 n3 I+ @) `% P6 T3 ~+ p+ p& Z& r不然只会吓怕好多人!!
& h  @  S( H. d% l
* G( Q; B9 `+ h/ ]2 s0 }5 Z只是尽量尊重原创者,是自己的就自己的,非自己的就注明是谁就可以,不要冒充是自己就行了4 U8 g7 V" Y. R( {/ W

* A; v+ d  H6 M' c3 ~! r