[社区发布] 社区货币合并通知

Kiver 发布于2020-5-31 19:38 2699 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2020-6-1 16:38:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:32# H* l- ~1 M0 _' @9 n' j# O
AA、BB、CC我霖起加速世界三个游戏
: O; j2 c1 j8 ?
没有玩过这样的游戏,吾知咩回事!

勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:53:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-6-1 16:38
- i: T2 R( a. l% n5 r  _没有玩过这样的游戏,吾知咩回事!

?6 @3 i  S* `加速世界系小说黎噶,时间线系刀剑神域后面,改篇过动画、漫画,果三个系作品里面出现噶游戏世界
" l, a* b$ ?" ~4 f( v2 u, C三个分别系
1 b. r  n4 x& S: g* \( e; wAccel Assault 2038- S7 l  m' O- \8 f8 i4 ]. a
Brain Burst 20398 Y7 ]' E8 Z: q  A! ~- N
Cosmos Corrupt 2040
: M4 `/ M" S! e) B5 p% ]6 y6 x简称AA、BB、CC

Kiver 发表于 2020-6-1 17:01:50 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:538 Y5 P( m2 }8 x7 p* X- p  D
加速世界系小说黎噶,时间线系刀剑神域后面,改篇过动画、漫画,果三个系作品里面出现噶游戏世界
0 B, C# u! G9 z1 p+ J& {4 f三个分 ...
# T, e! l& z  ?2 R
这样一讲就明咯

mkdi 发表于 2020-6-1 17:15:35 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:32
- z" W# h0 y7 G7 e, R! p" K0 G& FAA、BB、CC我霖起加速世界三个游戏
; T3 k5 G8 ~0 @% l+ q
呢個情況,俾我感覺就係《生化危機3》遊戲機裡面嘅彈藥粉

勇者罗兰 发表于 2020-6-1 17:23:12 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-6-1 17:15
' K# D8 h5 Q! M2 S' D$ G呢個情況,俾我感覺就係《生化危機3》遊戲機裡面嘅彈藥粉

' j2 Q6 [/ c' e; E8 A个系列,你系玩过全部,定系部分作品?

mkdi 发表于 2020-6-1 17:26:00 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 17:23
3 g" x% o0 I: ~. o个系列,你系玩过全部,定系部分作品?

( }7 c; U( p2 Y( ^7 `* y除咗生化1未曾玩過,因為年紀細。我係從2~3玩嘅當年PS1

勇者罗兰 发表于 2020-6-1 18:35:55 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-6-1 17:26
$ Y* h4 j5 v* [/ c; T除咗生化1未曾玩過,因為年紀細。我係從2~3玩嘅當年PS1

8 F5 G) d! }- j2 U我就冇玩过甘多啦

Kiver 发表于 2020-6-1 20:47:46 | 显示全部楼层
PS,没有钱买!!

Kiver 发表于 2020-6-1 22:03:19 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 16:53
. O" R" O3 ?% B" U0 ~* E加速世界系小说黎噶,时间线系刀剑神域后面,改篇过动画、漫画,果三个系作品里面出现噶游戏世界
- K1 i" o+ h1 X( S) S) P三个分 ...
/ u# F! N( f, w
新一季刀剑动画几时连载?

勇者罗兰 发表于 2020-6-2 00:57:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-6-1 22:03
- e# x: }/ A8 P6 ~4 s新一季刀剑动画几时连载?
7 [( D% M/ ^) D
之前话要推迟到7月

Kiver 发表于 2020-6-2 09:18:12 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-2 00:57
2 N/ Z* r2 W& K) n之前话要推迟到7月

+ J3 [: ?- {/ ~- I不过这季对话太多

mkdi 发表于 2020-6-2 13:29:08 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2020-6-1 18:35
, V& p! N  A0 I# U3 ?0 q9 M4 i5 ~我就冇玩过甘多啦
' I- v; ~2 `! @1 x2 e9 W  ^8 G
其實,都唔算係好多