[版务讨论] 粤漫社 云盘构建讨论2 - 分享奖赏计划

Kiver 发布于2020-5-19 09:47 1935 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkdi 发表于 2020-5-22 03:25:37 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-21 08:52
" g( j2 l- S) j  ^! M% \! K你原本理解成什么?
7 G- x- E/ c- d. v0 U( H& a
以為,冇乜嘢收益囉!就是但) U/ _9 K/ e5 J5 }* j4 ~5 C0 {; p

- R: F  z+ l0 \* q後來,睇清楚D內容先發覺投錯2啦!應該,1先啱

Kiver 发表于 2020-5-22 09:28:28 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-5-22 03:25
4 D6 n" r9 |: n( J. E% C以為,冇乜嘢收益囉!就是但1 M" S' d$ z) b# ^6 w! W& P# v
$ @0 T, c; u1 [  A* M2 M
後來,睇清楚D內容先發覺投錯2啦!應該,1先啱 ...

; g5 C' ]7 T9 m6 Y5 i7 X, `' v% H收益吾系多,但系提供多一种使用的动力

mkdi 发表于 2020-5-23 13:28:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-22 09:28& H' ?% ~+ g) G' @) z- O4 u
收益吾系多,但系提供多一种使用的动力
. G; \/ W7 R: i0 N+ O) }  Q
冇錯,就係呢一種動力啦!

Kiver 发表于 2020-5-23 13:34:03 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2020-5-23 13:284 `# C8 c  R9 a3 L2 N
冇錯,就係呢一種動力啦!
2 W- B+ S! u$ H9 X, A# }
有计划初期增加至2分钱一次!
' W2 C7 K% |$ ~) J! A$ z' T其实间接减少一些星梦的存量,不然量大了,价值就越低~!!

mkdi 发表于 2020-5-24 21:27:44 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-23 13:34$ f/ c1 X, u, J3 R, i  Z; M7 \+ ?
有计划初期增加至2分钱一次!1 f5 b$ r; i3 [0 ^- K
其实间接减少一些星梦的存量,不然量大了,价值就越低~!! ...
- O9 d. Y& Q1 t% v
咁樣都唔錯啊!