[115空间] 柯南電影版 引爆摩天樓 配音及轉載嘅視頻 30天 不續期

netasa 发布于2011-9-12 02:47 1703 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-12 14:32:58 | 显示全部楼层
@@~~哩句只系警告《城市獵人》,比較特別D~~; }# n7 B% ~+ t/ l) z" x1 y
* [- |1 G8 z7 h! Y2 x  m* D5 L6 u
柯南就肯定無問題~~加上佢有注明!!5 m( O7 q0 z0 n+ f/ w
6 c  }( R8 {. G0 T" k- x

+ ~3 V- r& ?" }2 Q6 Q- mN大大果然整 ...
, }* q6 ~7 R  K, [; T) Tmcnynbajay 发表于 2011-9-12 07:51
- M  ^5 \- e6 ]1 t

: a' |! f7 Z8 C
) y+ x. G4 a5 h; @好似小c咁講雙粵只系畀人用藏用1 X* ^% K. e+ W: B9 [* T% J
所以一般人都唔會理有無雙粵

chrisrex 发表于 2011-9-12 17:18:44 | 显示全部楼层
720系dvd定bd嚟?

manghk 发表于 2011-9-12 17:38:46 | 显示全部楼层
其實我唔想開聲…見到有得加星梦…全都不是自己野都有分加,我D野小到死…你都有加番我個名好過有D人做盜賊。

aaron81 发表于 2011-9-12 19:33:21 | 显示全部楼层
金田兄又有好野~支持!

yun9240 发表于 2011-9-12 21:08:29 | 显示全部楼层
过来支持下,顺手收藏

netasa 发表于 2011-9-13 02:45:43 | 显示全部楼层
其實我唔想開聲…見到有得加星梦…全都不是自己野都有分加,我D野小到死…你都有加番我個名好過有D人 ...4 x1 C4 t  t/ M0 `7 n0 w& u
manghk 发表于 2011-9-12 17:38

5 @/ H6 V) A2 c' m; ]2 o- Y8 ^+ g3 R0 x1 P0 ]- M1 G( c% J
    歡迎你嚟指教。 若你就係TVB錄影原發布者嘅話,首先好感謝你嘅分享! 因為有你嘅分享先會有我去處理收藏嘅動力。 我嘅立場好簡單,在不影響他人嘅情況下分享,所以我有大部份貼係不加任何限制分享的。我若分享得出嚟就預左有不良居心嘅人亂用,其實心態依樣嘢耐左自然就會習慣嘅,凡事不太計較自會得其所樂。 真心鐘意收藏嘅人得到就會如同得致寶珍藏多年後也長存於人間(網間),唔係真心收藏嘅人,比左拒地,拒地都會由於不珍惜而整丟失或其他問題而損壞嘅。 這裏要請你唔好介意,我未問過你就先行製作及發布,主要係我唔覺得我製作係要先經你同意。當然發布就唔同啦(我係有須要先同你講聲嘅)。 我係很尊敬發分享嘅同好的,至少我也是當中嘅一份子,我了解分享不容易依個道理。所以我希望盡可能地顧到分享者嘅心情,如果拒地認為注明轉載出處同埋原創係必要,我就一定會做。
3 f6 k1 W; F! v: A當然依度我要講明,視頻須為轉載,TVB配音須不是我錄,但調整及校對均為在下所做。所以別誤會為都係轉載。TVB配音只得兩部,由於粵語電影版已經有好多部,為左收聽嘅統一連續,我才調整了DVD粵語版嘅配音發布,意在完善及升級在下以前嘅發布(以前嘅係RMVB版)
' |* i* O2 ^% m另外關於星夢依樣嘢,其實我一點也不在意的。當然5年前可能不是吧。果陣星夢好重要。 加星夢多嘅原因,我猜可能係因為我發嘅嘢多數不轉發外壇吧。 那些盡歸浮雲,重要嘅係穩到自己鐘意嘅動畫,收藏拒,珍惜拒,回味拒,介紹分享拒,等更多人知道拒好睇在那裏。

netasa 发表于 2011-9-13 02:56:41 | 显示全部楼层
@@~~哩句只系警告《城市獵人》,比較特別D~~
$ y7 V  g7 H- K  A
7 q3 n2 k2 I8 D: @2 U. Z( d柯南就肯定無問題~~加上佢有注明!!
0 U* G. Q, r2 G& z6 s& v2 A/ l
: L0 I. N8 I: v& W2 ^; z  g& u' N: Q) q4 G" J4 o8 L3 T; l+ Z
N大大果然整 ...
4 D) k. g  _  H6 O, f: b/ Y# K2 amcnynbajay 发表于 2011-9-12 07:51
9 ~: X' ]* I% J5 ]3 z4 b0 |* R/ B5 U

$ W& i7 i! M# g! p* d4 X
& k7 }; e- z& _: g  f    其實DVD粵語先係依次嘅重點。因為傑基無做調整DVD粵語,我認為TVB收藏適合,不過睇就應該係連貫的,無理由一開始嘅同後面嘅果D配音唔同左人咁樣唔多舒服嘛。 再講我睇過了之前我分享過嘅片源無依次嘅好就打算洗一下版啦,咁樣更新埋DVD嘅配音就係理所當然嘅啦。 我私下就覺得依次收到嘅TVB配音音質並不是很好。

ksisibi 发表于 2011-9-13 12:47:04 | 显示全部楼层
强烈支持附带音轨下载啊,一直有日语版,没粤语版~

QQ车 发表于 2011-9-13 15:25:13 | 显示全部楼层
得30天咋要就快手喇

whm315 发表于 2011-9-13 21:39:38 | 显示全部楼层
調整版,又好似幾好咁bo

fitry 发表于 2011-9-14 01:19:59 | 显示全部楼层
不错,支持一下啦!

azt1234 发表于 2011-9-15 02:50:11 | 显示全部楼层
粤语的,太好了,谢谢啦