[其它更多] 已做合成 奪面雙雄

manghk 发布于2011-9-9 14:00 3195 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-9-9 22:05:02 | 显示全部楼层
如果系樓主嘅,唔系直接系論壇pm佢重好咩% {, N6 K$ o. n$ c
(樓主無入開q群,我怕佢一時接受唔到,入面啲人實在...)
0 d3 t3 \/ U$ [$ B1 `inber 发表于 2011-9-9 21:49

. N) m3 O! f: o. _7 \% n1 N5 A
9 A* I% r3 h- v- u$ b+ X- `
1 `( l7 x# U* h1 y% r你唔好讲到Q群咁恐怖啦...
3 _' Z4 k2 v5 }计我话你合最好
; S1 D$ }. e" G* y. |$ h/ E6 A- [/ E" W/ s2 T: D) k! Y

# N5 C" }6 v4 b1 I) U/ ?: D话说我最后一张合成帖你都唔支持 回左又自己删返

inber 发表于 2011-9-9 22:35:26 | 显示全部楼层
+ I# X7 x" }. J$ O) V2 S) q
你唔好讲到Q群咁恐怖啦...; K4 F3 v( F: M9 c, O8 [
计我话你合最好
/ ^, w+ {8 p. t- K8 [! ]  u
& J* e3 \$ Z% f, e6 b1 w# u/ L2 t: k/ @/ Z: K# I
话说我最后一张合成帖你都唔支持 回 ...5 r& h9 D) z& u. n
漫步雲端 发表于 2011-9-9 22:05

( `" e7 O; d8 X3 f% R+ B
8 G% Y* f' u. N5 g  C( I: k7 M4 s
點解你要向壞的方面諗呢
- r0 o% W, R2 N. R其實我系唔想面對你要 退隱5 F; r4 H: I3 D  W
所以先故意唔回的
% B/ |, _6 P1 n
, T5 ~2 s, T1 M, D$ Y8 N0 L5 q3 M( l0 Y  G6 D
忘記左回你點解我唔建議樓主入q群先
" {; F2 `$ p% R- ~" ~8 D9 T8 |" E之前有一排壇入面有好多有色嘅圖
* H+ U5 D. d6 }" Z樓主對這有唔系太好的評價,而且重成為(半)退出粵漫社嘅其中一個原因: \, n3 u8 B6 L' q$ p
而q群的圖比之前壇的圖更可怕,所以....1 K! l2 v- e, I4 ^' l
" d. n* f% v# v; D8 q; n! S' p

% ?6 l, R8 G' ?, s& |"计我话你合最好 "
' n: @  p9 t) Z5 x沒興趣合非動畫,加上近排無心情合

maplep 发表于 2011-9-9 22:37:56 | 显示全部楼层
这不错的一部戏~期待合成(希望雀仔合)

aaron81 发表于 2011-9-9 22:52:20 | 显示全部楼层
点解话要睇完洗眼呢

dgztlwj 发表于 2011-9-9 23:34:58 | 显示全部楼层
白话~~~几好啊,支持!

freshfrog 发表于 2011-9-10 15:45:02 | 显示全部楼层
你提供音频先喇; f) k* Q* r9 T6 H
合成有唔难 我稳到片源就可以合

5g6g 发表于 2011-9-10 16:09:27 | 显示全部楼层
不是高人,顶楼主问题得到解决

luanhua 发表于 2011-9-10 18:51:15 | 显示全部楼层
顶起.......嘿嘿

评分

基拉杰特 -6 无意义回复

manghk 发表于 2011-9-10 18:57:47 | 显示全部楼层
有興趣玩合成高唔高人都得,自己下載片源。

huang 发表于 2011-9-10 20:32:14 | 显示全部楼层
鸟对三次元无爱,二次元MM片稳我

迪格斯 发表于 2011-9-22 20:05:59 | 显示全部楼层
等我睇下点嘅先.....

hlf123 发表于 2011-9-24 09:16:33 | 显示全部楼层
我不是高手,只是来帮你顶顶而已