[其它更多] 已做合成 奪面雙雄

manghk 发布于2011-9-9 14:00 3180 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0 V7 [+ A5 z; ~# p: U( L: e( Q& D2 b7 F# b) {2 E+ _* {
本人當年因錯誤做了一件不可救忙的事,把好多片轉到VCD,9 W" K8 D$ t* H) R% d8 r- V3 W# `) a
部份動畫開唔番,其中幾套配音粵語西片一半起格還有必必聲,現在已出了高人做好了

# D% @8 M( T" q0 s9 P! H8 b! H# L1 i. ]( ]" _/ V! a
吳宇森作品當年我有東X衛星電視剪接作品…請睇睇
( O2 v. w8 U  T9 \( u' F/ s

' T) F$ H4 `+ ?; Y5 U8 S
; E  q2 A4 w+ n/ O' o請到這裹…. R  J6 c, L6 P+ L* p
http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=77293&extra=&page=1

已有(26)人评论

bobo0755 发表于 2011-9-9 14:15:45 | 显示全部楼层
又系沙发  晕了

QQ车 发表于 2011-9-9 14:40:14 | 显示全部楼层
我都没有看过粤语版,期待!

Mikkukan 发表于 2011-9-9 14:40:37 | 显示全部楼层
"睇完洗眼"
2 {1 {( M3 e8 h; p3 P: r3 _) w  j; d: R1 L$ N
哈,套戏虽然旧D,其实都唔错啦,两个名演员

fasfas123 发表于 2011-9-9 14:59:35 | 显示全部楼层
PLS UPLOAD 網盤再PM ME , 睇下有無得攪

mcnynbajay 发表于 2011-9-9 15:19:01 | 显示全部楼层
搵某人QQ叫“緋村點心”幫你搞了~~
7 o# I, J# O+ r% G; o% B
8 D4 K- l: W3 ]) \# P% H佢近排合了幾套經典電影~~
) u' K: @. r* J  F$ F! i- T9 v9 C, d* A. @. A$ u" p
我自己無能為力了~~

lwj23 发表于 2011-9-9 15:53:31 | 显示全部楼层
坐等高人出现...

asd123456 发表于 2011-9-9 16:59:02 | 显示全部楼层
等人吧- -不過支持依部片

李嘉明 发表于 2011-9-9 20:09:45 | 显示全部楼层
下載看看,THANKS

小c 发表于 2011-9-9 20:27:40 | 显示全部楼层
呢套我屋企有DVD,但太花,播五到,2年前再睇左一次高清的英文版!!!

李嘉明 发表于 2011-9-9 21:32:36 | 显示全部楼层
可否詳細告訴我,大概哪裡會出現格仔。0 L- Z0 C/ ~( g& e! j
另外:專門剪輯的剪輯員還會依靠別人

inber 发表于 2011-9-9 21:49:24 | 显示全部楼层
搵某人QQ叫“緋村點心”幫你搞了~~: Z  |1 K6 {; A' {, x* U* k
# ]% \$ g( X( i: |
佢近排合了幾套經典電影~~
2 `; W0 `* E- h5 p: B! n) X* G* b
我自己無能為力了~~
: h7 t5 h" i1 Q7 ], c7 \mcnynbajay 发表于 2011-9-9 15:19

- B5 f$ H& `  O# t( b3 J/ ^1 r" G0 F1 E

I& G- i5 L: B0 M9 _& \如果系樓主嘅,唔系直接系論壇pm佢重好咩
4 j5 }# C* @& |1 O, E' j2 E: P# p9 E(樓主無入開q群,我怕佢一時接受唔到,入面啲人實在...)

123下一页