[软件应用] 技术贴!!教你搭建中转站!!

bbq512 发布于2011-8-29 07:22 4874 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lwj23 发表于 2011-8-29 10:13:25 | 显示全部楼层
我开始以为楼主自己研究噶方法,睇到图片就恍然大悟~~
0 Y7 m$ ~$ c( U/ {# s! N楼主太唔专业啦~~

bbq512 发表于 2011-8-29 10:23:10 | 显示全部楼层
看得到了吗?

ruiqukq 发表于 2011-8-29 10:38:50 | 显示全部楼层
很深奥,看得有点晕

a59779776 发表于 2011-8-29 10:56:03 | 显示全部楼层
谢谢分享,确实很好
' r, G+ m/ N( A$ P. O凡人修仙传外挂$ B* d1 \7 ], u/ U
c9外挂
1 z6 @: ]& |6 cC9外挂
' B& w8 N0 V! q9 ^: _. C8 KQQ仙境外挂: `5 ?& Z$ d, m0 |5 X; ^1 g
QQ仙境外挂
. t2 }- m" e( ^: z: s+ Y御龙在天外挂6 J7 J! g% g. A( d
御龙在天外挂. G5 l7 h: x* z  ~! i
诺亚传说外挂
4 K" S, E: y% @6 EQQ幻想世界外挂

エツクス 发表于 2011-8-29 11:20:05 | 显示全部楼层
收藏咗先,咁有技术嘅迟啲先睇

h2o2 发表于 2011-8-29 11:28:52 | 显示全部楼层
看得到了吗?; ]3 n$ W! G  b; g
bbq512 发表于 2011-8-29 10:23

6 S4 U. Y" i( s: {5 E) b. k7 R7 t% v# e9 L' ^2 ~
. S8 H( R4 j* K7 T9 K- q3 q
    高人看到啦 万分感激啊

漫步雲端 发表于 2011-8-29 11:32:40 | 显示全部楼层
& E: L4 e. j' L* I
我呢個中轉站使用簡單得多...8 Y1 H# `8 Q6 S" i
) u$ h! }+ Q# G3 e2 X# \
貼上連接
( p; R; L7 \& {) ?7 q4 m! C 01.jpg
* v* N, e* m: u8 B等45秒
( Z; {# T4 [1 p: b% d 2.jpg 8 s" @6 ~, ]8 s) k' B. c
下載完成,平均速度5.5MB/S
3 }3 f9 k5 S9 e" O* c 3.jpg / {: }% @& p7 Q: x

h2o2 发表于 2011-8-29 11:36:55 | 显示全部楼层
: t3 w0 `6 |. q; o
我呢個中轉站使用簡單得多...
3 Z7 o9 z/ T7 [1 t  O( M4 H; p( E! G5 E' I
貼上連接/ v9 E! G  `0 R& z
! [0 W9 |+ D. z) [. ~, b9 i
等45秒4 s: j* g  o' x( o3 [8 a
5 k# y( x  E' d
下載完成,平均速度5.5MB/S! r% m& y) Q2 m3 g+ g9 O0 l$ f) ?0 _
漫步雲端 发表于 2011-8-29 11:32
7 u$ b5 k1 N! i* j
0 c1 X8 Q0 r- c. q/ E

% x% u1 e9 `' W) @3 W/ F" o    压力啊 又一个高人啊所谓
& _: B0 X8 x- b有唔无详细内容噶

漫步雲端 发表于 2011-8-29 11:52:35 | 显示全部楼层
压力啊 又一个高人啊所谓
8 z4 \$ U+ b) T* f7 C7 |有唔无详细内容噶8 K3 @- S' J, V3 X* S' t
h2o2 发表于 2011-8-29 11:36
# t8 z& x# m. @# P9 |" Y" V7 ^4 ]

6 Q# Z; V, a( C3 I
9 Y" E, }% j7 w8 u  Z沒相關內容,只能話你知軟件下載地址
# }& r6 x5 f; Qhttp://code.google.com/p/plowshare/

kwanyeung 发表于 2011-8-29 12:22:48 | 显示全部楼层
' H& E( [) O! Y2 z$ S% G' X& A0 w
我呢個中轉站使用簡單得多...# L# `: u4 L* Z  O

$ I0 @( R9 \, c) B/ D$ K6 b貼上連接6 m4 H8 o/ b- k  U
$ [& R+ V& s2 `. O3 g$ A, X
等45秒
& U* Q) x: g) e' S
" ~4 Z  y# ^' w: O, |9 O7 B* H& v下載完成,平均速度5.5MB/S
" h0 a% G- c7 i3 ~  v4 [漫步雲端 发表于 2011-8-29 11:32

$ B% P% s- [! S  f* k9 B6 b你嗰個唔算中轉站,係幫你直接下載好似mipony 下載啫。" j& @) a% N5 l1 R
不過喺VPS下載嘅話咩都算係中轉站其實。。。

漫步雲端 发表于 2011-8-29 12:25:00 | 显示全部楼层
你嗰個唔算中轉站,係幫你直接下載好似mipony 噉啫。
: \- R: F0 O- U# ]1 ^4 S* ekwanyeung 发表于 2011-8-29 12:22

! \+ E3 Y% c1 }
8 L) Z( x7 m( v( B  C& r
$ ^8 K# O: G! ?. d差不多啫,佢下载好我再用FTP下载返本地

kwanyeung 发表于 2011-8-29 12:26:26 | 显示全部楼层
差不多啫,佢下载好我再用FTP下载返本地% C3 U( k2 b1 z; I# }4 O
漫步雲端 发表于 2011-8-29 12:25

$ L: l) U  N9 t& j- e' D8 V喺VPS用就係囉,但如果就噉喺普通linux 用就唔係囉。你嗰個case 就係啦。