[其它更多] 苹果CEO都唔捞咯 买苹果都无意思咯

艹傅颖 发布于2011-8-25 20:52 3207 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
oolym 发表于 2011-8-25 22:53:20 | 显示全部楼层
买不起买不起,苹果的产品

jerrychyi 发表于 2011-8-25 23:04:39 | 显示全部楼层
难道说比尔盖兹唔捞你又唔用windows,什么逻辑# @4 m+ j4 B4 V
wjr5200 发表于 2011-8-25 22:02

7 M2 C4 O' t% w; |正想講呢句

M_ian 发表于 2011-8-25 23:10:17 | 显示全部楼层
你买部机者,又5系买个人!, q$ \1 y6 {$ ~8 Y8 r9 _

, G  f) c" o# c% k     做5做有咩大影响!+上莪觉得你对个个人都认识5会太多!  [  z' U# w9 C5 _, `4 K

, ]; k- C1 V9 I& w/ F! c  @         所以.........

asd123456 发表于 2011-8-25 23:10:46 | 显示全部楼层
回复 11# maplep
* W1 R; }! t, W& K8 u
7 a& l& L" J) i  N6 T; w3 O  x
; V. n8 k3 l) L1 Q1 x. m    你太厲害了、、、

asd123456 发表于 2011-8-25 23:11:26 | 显示全部楼层
回复 7# eegbook # R: o0 |# ^. ^% C6 m3 S
- u! [4 h- f  r& [6 {" k( s7 h
8 e( Q2 u: X/ w) O
    甘鐵錨幾時分享埋你果D呢

lwj23 发表于 2011-8-25 23:24:12 | 显示全部楼层
我小时候只吃过红苹果。。青苹果。。。没真真体验过吃有电的苹果。。- -; b2 P0 K2 o  k4 S% E5 W
maplep 发表于 2011-8-25 22:09

0 i' _% g# |3 J: a5 q2 J3 b! f
+ X3 A4 A  M1 u. {0 \, l
6 Q4 [+ f* ~! H8 l/ b: e    我表示不知道苹果是啥...

动感超人AB 发表于 2011-8-25 23:37:06 | 显示全部楼层
唔系下话~JOBS唔捞..  甘都唔影响到苹果以后既发展路线架下话。  毕竟apple唔系仅靠jobs一人先发展到有今日今既规模既..

235795561 发表于 2011-8-25 23:50:11 | 显示全部楼层
也许很多人的看法正好相反,我对涛哥没什么看法,而对温总就比较喜欢
) w/ j  k, V2 S, t  R" s+ zwjr5200 发表于 2011-8-25 22:04

$ Y* }. K4 g$ r# I  s% |
( v7 }6 ~& r" k. @3 N' R/ D
; P5 i) C; a0 @1 W. Q    温总都差唔多时候了

kevinchan 发表于 2011-8-26 00:16:45 | 显示全部楼层
苹果产品买唔起,但係食得起苹果

QQ车 发表于 2011-8-26 01:01:03 | 显示全部楼层
我不吃苹果,所以没有鸭梨.

阿克西龙 发表于 2011-8-26 01:13:49 | 显示全部楼层
苹果都好垃圾

碇シンジ 发表于 2011-8-26 10:08:21 | 显示全部楼层
苹果D嘢都系睇的多用的少.不过用起来都觉得几趁手....边个辞职都唔会影响个产品咪得咯