[青葱校园] 终于等到放假了。。。。好挂住漫社啊。。

艹傅颖 发布于2011-9-16 20:51 3972 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三咩都唔识惊最怕体育课。。  到呢一刻我终于体会到体育课的黑暗。。。。大腿小腿都快要爆炸了日日都要做仰卧起坐  我个肚痛死了
6 W4 w. J  c, w9 G/ W1 I
; q3 A+ n  W$ a2 l好怀念初一初二的生活了

已有(28)人评论

Kiver 发表于 2011-9-16 20:53:39 | 显示全部楼层
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三 ...
, d9 S) T# l  O2 b8 f+ C艹傅颖 发表于 2011-9-16 20:51

$ B# R- j; q4 x9 y) B$ S5 U3 e. s3 n3 H$ [# @

) q5 Q5 ^' I: ~; r- G    读初三伽啦0 w5 I% w5 q- L0 P- x
7 o( }$ _5 E* ?7 ?& v
读高三更可怕~~~& Y( o0 y! u, S

- ]4 p# O- N2 E/ r0 B. \8 \) W' A0 K读大学啦
$ c/ A, E' `4 j/ `8 s2 b& c5 c+ _' J/ i2 e+ X6 u
可以上课训教啦`

kevinchan 发表于 2011-9-16 21:02:24 | 显示全部楼层
初三无压力渡过了,还是高中时代最快乐

エツクス 发表于 2011-9-16 21:02:34 | 显示全部楼层
读初三伽啦
' K2 U$ c( V6 W4 @% u- Q- E& {0 i# L4 I' g% ~
读高三更可怕~~~5 {! I' b" P/ x. U7 q2 n

3 W9 F' j: u! p* {读大学啦
. g0 g2 o' B# K1 h- @* j, H; q+ F3 Y1 I3 {) \3 p/ a) }
可以上课训教啦`* h) s% C& e0 {! |7 k- U$ d, t
Kiver 发表于 2011-9-16 08:53 PM
" l4 {3 z! `1 E, {

% Y1 U! M) u! w# P  o' W( s# c9 _! ~! I4 H
    但都要睇你係去边度嘅大学啦,虽然可以瞓,不过唔知你敢唔敢瞓啫

我冇野讲 发表于 2011-9-16 21:06:37 | 显示全部楼层
回复 2# Kiver ' o- b) ^  z% K  }; D+ h5 Y
7 n& G; u  Q- t* h8 w

0 g* s7 @/ m& Z. J  ?   大学其实很无聊,唔知道有咩做。好颓废!

基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22:31 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意

艹傅颖 发表于 2011-9-16 21:44:22 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意+ \  Y( S  |4 q7 E
基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22
6 n! `: O6 M* }$ d: {" q0 g
4 i* g: l7 R5 C2 q0 {1 \
/ n4 C8 N7 p8 Z0 n
    你咋。

艹傅颖 发表于 2011-9-16 21:44:51 | 显示全部楼层
上课唔俾训教嘎。

Kiver 发表于 2011-9-16 21:45:30 | 显示全部楼层
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三 ...' I9 ^$ F+ l6 N  B- o9 D
艹傅颖 发表于 2011-9-16 20:51
( ^) ]- J6 R- b% y+ ^7 Z( K
. R# T) z1 l& B

- [; t+ x9 l& Z  P( f0 l  [- Q    依家体育只占好少比重
' \6 n, t) V: T' n: W7 h我地当年就重好多2 ?! Z. t. U( T( ~3 U+ N  l

$ x: z5 v( D) |, y" E+ l且我仲要系运动白痴~~~
& ~+ z; h) j$ s7 e3 _惨上加惨0 k' \/ J- l, `

2 `& V1 ?7 B& Q我地当年初三晚晚要围住成个乡跑一圈
. N0 \0 H8 r$ [" \) h返来再跳够几多下绳先有饭食`~~

by.iceb 发表于 2011-9-16 22:34:42 | 显示全部楼层
高三先过瘾

李嘉明 发表于 2011-9-16 22:42:00 | 显示全部楼层
你那麼……你成績好麼(看你寫的話,上課睡覺,作業不交……)

shadowlxl 发表于 2011-9-16 22:50:50 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意* n. E5 a  x! l: _2 `
基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22

2 H  d( q/ I; ^" Z1 f5 r) E
' I* t& ?1 y6 m. i6 K
" i1 K( F1 P7 a2 X% Y6 b   +1

评分

chrisrex -5 回复得太水了- -,下次唔好啦+ +

123下一页