星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 可能系白目嘅問題....

碇シンジ 发布于2011-8-25 15:44 2773 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-26 14:12:09 | 显示全部楼层
自己up,自己rip,自己调音频(暂时谂到呢三种情况)都属于原创........正常物流所净係允许发分流 ...
, I" `8 l  ]5 w, c( ~& U! J! w2 lkevinchan 发表于 2011-8-26 13:43

7 z( x( A1 R. ]
5 D9 Z0 i9 Q1 `9 r4 u0 R" G: u0 v$ r  K! V1 h
自己up唔知算唔算原創
& d) m5 k2 `8 q$ a但要寫分流(唔好寫原創),唔系有機會得罪原創人

碇シンジ 发表于 2011-8-26 18:13:02 | 显示全部楼层
自己up,自己rip,自己调音频(暂时谂到呢三种情况)都属于原创........正常物流所净係允许发分流 ...
$ R! K$ I' p& J1 N0 jkevinchan 发表于 2011-8-26 13:43
- }' ~, S% ?' [3 q& u8 J) `% Y
  S6 A# M$ M0 \
如果凈系算自己UP呢個唔難....不過睇過D資源似乎都無適合呢邊....系第二個論壇度有時發....都系一D 新番或者咩11區D片.個BDMV來嘅- -
* O1 o9 z- c. Y, ]; Y4 D- e
1 H- \5 o6 E. j3 I. {: ]
唔一定每次发资源都有评分,本身发帖就已经有经验和星梦加,而版主加分都要视乎你发什么资源.例如 ...1 X3 f4 ^$ w5 m) Z
kevinchan 发表于 2011-8-26 13:47

% q9 C6 g, O- I* }0 n0 l* n  l1 T% o, d0 ?# E# A" p$ z
應該都無算大路貨...." ~" }9 T- k1 C  Y  p
$ O. Z' B1 O; Y1 u  V  w7 G% ]
自己up唔知算唔算原創6 t) Z7 @5 [7 ^' l! W
但要寫分流(唔好寫原創),唔系有機會得罪原創人
, H  R: [, Z, M; z) hinber 发表于 2011-8-26 14:12

3 }/ [& I8 A+ O( N; ~/ [, S' W3 N2 Z1 c$ P7 Q( {/ i0 G
- f& A9 H/ x% A
都無乜可能得罪原創人 - -因為無發人地D片嘅....
7 R+ d$ D1 d  M/ ~8 U  y/ T2 S
! {# |, }4 F5 E6 q7 Y* @! x----
6 J3 r: Y7 o; e0 e$ G唔该晒各位解答....不过念落应该都無啱呢度出現嘅.D資源....而家頭痛啊= =有無人招分流或者乜啊....小生可以打工噶- -

oolym 发表于 2011-8-26 21:15:24 | 显示全部楼层
我都遇到过,个时真系唔明,点算. 

skybenz0 发表于 2011-9-11 13:55:39 | 显示全部楼层
下载附件要扣税~~~~~