[每日闲聊] 哈哈,神同步吗?新还珠格格上不起啊....

lwj23 发布于2011-8-25 15:16 2127 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
noddyy 发表于 2011-8-25 22:03:24 | 显示全部楼层
讲得几搞笑下

oolym 发表于 2011-8-25 22:58:13 | 显示全部楼层
又系还珠格格!细个睇过下者

lwj23 发表于 2011-8-25 23:11:18 | 显示全部楼层
又系还珠格格!细个睇过下者( Y* ~4 O' V0 m& {' b
oolym 发表于 2011-8-25 22:58
; r+ p' V) c) M4 x( ~+ c0 e

d" a% ]) N; e3 s' N& c1 x. r/ [1 W6 e
2 y0 h7 X1 |0 u$ K$ Y    应该好多人细个都有睇还珠格格~~

jerrychyi 发表于 2011-8-25 23:27:52 | 显示全部楼层
根本不好看...$ p' F! g; S- \* l, s- P

" C* S6 Z. l/ j# \/ s8 Z! m沒必要再拍新的...除非你真的可以拍得很好

lwj23 发表于 2011-8-25 23:32:16 | 显示全部楼层
根本不好看...
0 N9 U5 Y0 ^- F) n6 n% n2 S, H
. w0 l/ m7 ~  G沒必要再拍新的...除非你真的可以拍得很好% y) n& W' D+ p6 }; x4 o
jerrychyi 发表于 2011-8-25 23:27
3 j, B0 i- S; A

+ G& A& q( G, {- E5 I  C
, K; Q$ k3 T* M6 y2 I    所以出了这个吐槽视频。。。。

Mikkukan 发表于 2011-8-26 11:32:04 | 显示全部楼层
听闻昵套新还珠好差,系真唔系

lwj23 发表于 2011-8-26 11:37:46 | 显示全部楼层
听闻昵套新还珠好差,系真唔系+ ?! B! o9 q/ ]6 [+ x' @
Mikkukan 发表于 2011-8-26 11:32
6 T+ x) R5 `; O' C" f. B, I

& o; F7 g7 o$ B1 @' T: S, U/ ~& |8 i
9 a- ?$ [# e7 n    咁就唔知啦,因为我无睇过,净系听过,不过听到噶都系负面评论。。。。

kevinchan 发表于 2011-8-26 13:32:44 | 显示全部楼层
好搞笑,睇嚟新还珠都唔係好嘢

lwj23 发表于 2011-8-26 15:04:55 | 显示全部楼层
好搞笑,睇嚟新还珠都唔係好嘢) K. |( t9 n4 n! q5 G- \
kevinchan 发表于 2011-8-26 13:32
$ f  y4 r% N5 L( n' g1 ?/ q

! v7 d/ \) F. A' H& {) K* k3 J+ W; j- }, x
    同步,配音好搞野,最强就系连发声都几似~~容嬷嬷、五阿哥、尔康对白好搞笑