怎样制成高清画质的动漫的,求高手回复!!!!

unclehans 发布于2011-8-20 17:43 2409 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
怎样制成高清画质的动漫的,求高手回复!!!!我想学一学!!!!有什么办法啊!!!求步骤!!9 |& A- ~2 Y- f' y& R
或者举例说明一下!!!!

已有(32)人评论

基拉杰特 发表于 2011-8-20 17:56:29 | 显示全部楼层
发帖前先看帖,不过我也好想知道有什么方法来制作

lwj23 发表于 2011-8-20 18:02:00 | 显示全部楼层
发帖前先看帖,不过我也好想知道有什么方法来制作!
" B7 x2 e' X) a  h% j基拉杰特 发表于 2011-8-20 17:56

( l5 }- d( A& o7 B, R* `! a- s/ l9 V* h. l; J& g4 {

, N) s4 z' t2 V    意志力~~~~

inber 发表于 2011-8-20 18:05:02 | 显示全部楼层
发帖前先看帖,不过我也好想知道有什么方法来制作!; ~( y) n/ p7 ?+ M5 [
基拉杰特 发表于 2011-8-20 17:56

- e# X/ t6 W' S# I. p% M
! w. b. R) A& J
& P1 D- K" R2 g6 r  g1 g幾時做左店長6 m$ S4 Q. D8 z
! z0 h' O" B7 k* p; s
回樓主
: K0 z) m3 F% s3 K我都唔識整' \6 j  k; \  h
黎見識一下的

lwj23 发表于 2011-8-20 18:16:15 | 显示全部楼层
幾時做左店長4 n1 L; k7 H. D  _( a* {" }
6 }+ R" k% {% t6 _  m" _+ L
回樓主
. Y- _* K! H; M& Z我都唔識整
( |3 o! T% N' Z2 ?! {黎見識一下的$ b) A" O) n% g+ T6 b0 \
inber 发表于 2011-8-20 18:05

|; [0 {; X( p, |4 m6 @, q
0 `2 O3 q8 R0 u. s2 ^' J
5 d- ~. ^2 G; L* g. W    唔讲又唔知啵 9 x, R: T1 q' T1 y- D, V) J% D
都系有有效期,圣诞节哦

chrisrex 发表于 2011-8-20 18:38:52 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2011-8-20 18:39 编辑 # P& n5 z7 n9 Y) s& c: }3 O

9 ^  e2 @* C5 o1 x呢度99%嘅人系伸手党(我都系)- -,合片嘅人99%系伸手攞片源,只有音频系自己搞嘅啫,所以话咩点整高清动画,就睇你自己揾到咩片源了- -

inber 发表于 2011-8-20 18:47:53 | 显示全部楼层
呢度99%嘅人系伸手党(我都系)- -,合片嘅人99%系伸手攞片源,只有音频系自己搞嘅啫,所以话咩点整高清动画,就睇 ...
6 x6 B, ^! m0 w, L; J, b/ r: Vchrisrex 发表于 2011-8-20 18:38

3 s( G, |. R1 x( C' S
3 a4 ^9 }5 o5 e
" x2 e3 z! l/ c, V1 u但基拉同你嘅睇法唔同
# _( W9 L# J6 t樓主系想知點制作
6 p( C- m) D" w% x由寫劇本,角色設計,....,到制作完成,可以播出
9 q. w; {: v. U9 v- X" N! t5 Y5 i(唔寫了,因為我都唔系知好多)
% I5 p5 J; w; v& Z6 x
  A2 s& `  U" r) o樓主系想知呢啲吧

基拉杰特 发表于 2011-8-20 18:50:39 | 显示全部楼层
幾時做左店長
/ d5 p/ T) \+ c. M: G8 O0 s) S6 |$ [6 T. O3 w0 _7 `
回樓主
" i) {6 V6 S# B我都唔識整3 E/ q1 N' i2 D4 R" j
黎見識一下的) q) N- H* e7 L+ o
inber 发表于 2011-8-20 18:05
% U( G9 _& n" {& k4 H7 \3 v
- {. [# L; c2 O
. c9 m: i$ O( `; Q; H
    原来做佐店长,我自己都不知

inber 发表于 2011-8-20 18:52:25 | 显示全部楼层
原来做佐店长,我自己都不知3 e+ N8 M( y$ h( P: x' Y6 v
基拉杰特 发表于 2011-8-20 18:50

l4 P' Z$ L( ~! J7 _, j+ b) p) b2 B" Y+ l0 E- f
4 U7 G, K- g2 S) h
先斬後奏
7 B' c  q/ ?. P高招

基拉杰特 发表于 2011-8-20 18:53:32 | 显示全部楼层
先斬後奏
) s6 I( G8 o3 l' c% h高招5 p/ R, V* ^3 L
inber 发表于 2011-8-20 18:52

9 |$ }% U8 Q0 X8 L  a1 c3 i2 Z+ p8 j# f  j1 v0 m) n3 H

) Q% S2 J' s7 q" r0 O- A9 D7 V4 |    真是唔知几时开始的

inber 发表于 2011-8-20 18:55:32 | 显示全部楼层
真是唔知几时开始的
0 s; m+ _' x0 s( v6 `基拉杰特 发表于 2011-8-20 18:53
& @+ u) x3 D$ z# p
# T& u( A7 K. N9 B, z$ l# U
" t3 O! g# y, K
不二都做左5 I; i6 i2 f! o0 p9 |
今日無聊去http://www.dreamxt.net/bbs/stats.php?type=modworks
9 C& }$ I( I" O$ {睇左下,發現你同不二做系管理級
: z% S* C7 `) T1 a+ O8 V$ m社長果然夠眼光
$ k# H6 }: [8 n見到人材當然唔可以放過

wjr5200 发表于 2011-8-20 18:55:57 | 显示全部楼层
呢个问题有问题 叫人点答

123下一页