[新手问题] 怎样快速的提高自己的使用权限???

unclehans 发布于2011-8-20 16:35 2190 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-8-21 02:51:45 | 显示全部楼层
总积分=发帖数*0.1+精华帖数*20+在线时间(小时)*0.2+经验*0.65+页面浏览量/125+金钱/35+魅力*1.5+点券/5, g6 l* m* }9 E6 J/ j7 l! J

4 m4 [# }2 |$ W, V# v2 _最快方法:出賣肉體販毒,拎晒啲人工去換點劵噉樣最快。! E( F6 y+ p, v5 X% P
第二快:正常打工換點劵
5 b" u2 P# w# h6 q0 [6 C7 `! p5 s( \第三快:8 C5 \1 n( ^6 P! H7 h/ J
刷在線時間啦加惡意刷頁面瀏灠量,跟住就狂發無聊帖刷吓經驗,每個區都發吓帖,跟足版塊要求求求其其就得。噉就刷到好多星夢同經驗。跟住唔夠嘅又可以跟返我之前個帖7樓個方法雙管齊下。

bbq512 发表于 2011-8-21 07:27:06 | 显示全部楼层
像我这样就最快~

235600 发表于 2011-8-21 08:09:19 | 显示全部楼层
多点支持一下论坛就可以了

sha1b18 发表于 2011-8-21 10:25:04 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan 4 ?  `, ^9 p; x' M2 ?2 {8 i
% o0 a% s; h7 N
你好犀利呀!!居然係做黑客?

kevinchan 发表于 2011-8-21 10:41:21 | 显示全部楼层
回复  kevinchan % R  J5 |4 M. H  b( G# l) t
3 t4 I0 n4 J1 [) K
你好犀利呀!!居然係做黑客?
! G* f; C7 @, X; V: d( jsha1b18 发表于 2011-8-21 10:25

( z/ m1 F' @7 m6 b. Z6 O1 z3 T. b4 t9 a

& W# y* M3 m- _6 L: J    畀个唔好嘅建议楼主啫,我冇咁强能力做黑客

maplep 发表于 2011-8-22 02:09:04 | 显示全部楼层
总积分=发帖数*0.1+精华帖数*20+在线时间(小时)*0.2+经验*0.65+页面浏览量/125+金钱/35+魅力*1.5+点券/5; u+ {9 ~1 A- G  v8 [& Y# A
( O, w! D5 p, [0 `6 b
...
  P0 l( L) v0 S7 l% a3 s3 \kwanyeung 发表于 2011-8-21 02:51
2 ]% i: P- h& y/ O

0 l# \; c6 p& \8 t* X7 ?6 w
/ \$ T1 H- Y2 Q* F3 \    你说少一个了。。。去跟K社打工。。收买人心。。

oolym 发表于 2011-8-22 09:38:24 | 显示全部楼层
我都学到唔少知识伽

a9413668 发表于 2011-10-2 16:29:38 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2020-4-21 20:03:53 | 显示全部楼层
只能发贴,出售资源!