[其它更多] NGB点样播放

我冇野讲 发布于2011-8-18 23:04 1597 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
~W[@L0ZF@6B~P)J@}L313YU.jpg 0 h/ @3 H2 g" W) X) ]9 N
呢种系咩视频格式啊?点样播放?有冇得合成噶?

已有(20)人评论

aubert22 发表于 2011-8-18 23:08:36 | 显示全部楼层
6 m4 q4 C9 C) A: ?6 b9 z
呢个好明显唔系格式后缀啦~有无反选图片果个选项啊: @! U: X# k6 M- ^$ U
6 y8 j0 q9 r' @* x9 y

kevinchan 发表于 2011-8-18 23:14:36 | 显示全部楼层
試下用7z解壓

我冇野讲 发表于 2011-8-18 23:22:22 | 显示全部楼层
回复 2# aubert22
9 R# ~+ Q& v+ D: J/ `6 L. i9 w% u
, q6 {! Q- ?* r9 F7 f( V. E. y9 `, A) l6 ?7 ?( k: ^3 F
    已经显示了

我冇野讲 发表于 2011-8-18 23:23:12 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan 8 Z; h) ~' m9 Z$ E3 I% [0 T, [' f3 h; |

" [! B5 X0 z1 Y- l" d  b1 R6 w" y0 Z
    冇得解压的

lwj23 发表于 2011-8-18 23:23:44 | 显示全部楼层
用压缩软件打开,如果可以打开,再解压~

kevinchan 发表于 2011-8-18 23:29:53 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 5 S! j- B7 y! n% _
& l" z) s4 H/ ?: K; f& }

0 F- f) r; K) {/ J    冇得解压的
  s6 b: M# a  g' e$ k: D; K我冇野讲 发表于 2011-8-18 23:23

! q6 R3 _5 ~: m3 h
) O0 L( o$ C  E5 b8 X6 v: f+ u* J! a3 v! U. ^3 \- g; e! L4 O3 l4 C
    你用過7z未先?如果用過冇得解壓就去百度搜索,記得有個軟件可以合併,合併之後就可以播放

235795561 发表于 2011-8-18 23:40:44 | 显示全部楼层
应该系用7z噶拉

小c 发表于 2011-8-18 23:56:04 | 显示全部楼层
见到点后面的后缀名吗?这是压缩文件格式的一种,可以用7z这个压缩软件解压!

kwanyeung 发表于 2011-8-19 00:22:06 | 显示全部楼层
HJSPLIT係唔係呀。睇落去應該係用佢合併。

我冇野讲 发表于 2011-8-19 00:26:37 | 显示全部楼层
回复 7# kevinchan - y$ L" p& U  a

" s) D$ V/ a5 f2 Y; |, D& l: i. i% |0 e9 y
    用winrar得唔得啊

chrisrex 发表于 2011-8-19 00:35:31 | 显示全部楼层
睇嚟分割咗0 0,同意ky  - -

12下一页