[其它更多] 全部都系旧的投票贴?

lwj23 发布于2011-8-9 23:20 3959 次浏览 48 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lwj23 发表于 2011-8-10 00:05:20 | 显示全部楼层
多谢提醒!
) v4 N9 L. ^) o! ^7 x" Zlych 发表于 2011-8-10 00:02

4 J5 A# o$ E& r% d4 x+ ]/ k& b0 |* V3 M1 J) G- T3 {
  X7 p7 o6 s/ n8 v% T
    工作效率一流,速度一流啊~~

米小契 发表于 2011-8-10 00:05:56 | 显示全部楼层
回复 23# lwj23 % ~2 ?* T- s( J' ]3 v

" Q% _* {3 H) F1 Q4 d- m& D4 D2 K; Z$ g) X6 x3 P0 p4 Y. W
    终究被人欺负了

lwj23 发表于 2011-8-10 00:08:00 | 显示全部楼层
你下沉一次,我又下沉一次 ,早讲嘛
: H; D: r  g. H' }* K* p3 W& @kevinchan 发表于 2011-8-10 00:04
  x9 ?! D* L. h* H- P, d- [! t

: z6 Z# S. f( o( D# z2 e2 N3 R- t: ~$ Q4 w( X
    知你闷,稳D野比你做嘛~

lwj23 发表于 2011-8-10 00:10:07 | 显示全部楼层
回复  lwj23 ' a9 h( M# H: B2 \

4 w% s# f8 O5 ]- [! c
! [% K+ i& j  R) A0 z5 }1 G     终究被人欺负了
8 F! |+ z4 n8 i! y" [9 t米小契 发表于 2011-8-10 00:05

; H  z) R; c. {; W
" X8 W% W, _3 ?" T) i1 f8 u# g6 M8 \, I
    无被人欺负,比人线左一锅

kevinchan 发表于 2011-8-10 00:11:24 | 显示全部楼层
知你闷,稳D野比你做嘛~
9 @0 ^' Z% D1 f4 _$ clwj23 发表于 2011-8-10 00:08

& c) a) ~3 F  @) q6 ~3 g% o
2 Q, c8 P1 K6 `, Q2 N  i" s' V5 i$ h
    我知道牛版主点解咁快,估计佢係只下沉第一页嘅投票贴(唔知有冇估错呢),但我係将成个版块嘅投票贴都处理过 - -!2010年之前嘅都处理过

lych 发表于 2011-8-10 00:11:51 | 显示全部楼层
你下沉一次,我又下沉一次 ,早讲嘛2 n5 `' y* G* z1 u3 }
kevinchan 发表于 2011-8-10 00:04

+ N: L. X3 X" v  G: y我都唔知你沉噶?我都无睇第二页呀~~~~

kevinchan 发表于 2011-8-10 00:13:13 | 显示全部楼层
我都唔知你沉噶?我都无睇第二页呀~~~~& K  t& t5 A0 A$ m3 }' K8 }
lych 发表于 2011-8-10 00:11

9 C4 d# x  J$ q; _- o6 }% ^. J2 W% l7 H- S
- U+ t: I% V: c( v! Z) Y  u
    唔紧要,我係将2010年之前嘅都下沉了

lwj23 发表于 2011-8-10 00:14:01 | 显示全部楼层
好明显两个都非常敬业,大赞一个~!

lych 发表于 2011-8-10 00:15:06 | 显示全部楼层
我知道牛版主点解咁快,估计佢係只下沉第一页嘅投票贴(唔知有冇估错呢),但我係将成个版块嘅投 ...
3 Y  H" @9 Q$ L7 J4 f6 C3 J- B" Ukevinchan 发表于 2011-8-10 00:11
. N6 }* T& s( I* b8 C- L
通常一页都够啦~~~~

kevinchan 发表于 2011-8-10 00:17:03 | 显示全部楼层
通常一页都够啦~~~~: e( v/ L! f5 B9 W$ s. u
lych 发表于 2011-8-10 00:15
* R4 \; w- q5 m" P2 ?4 ~
9 J) g+ q# A% P% l5 {' T- c
# b" J. g4 H% P' T
    - -!顺手啫

lych 发表于 2011-8-10 00:23:12 | 显示全部楼层
- -!顺手啫
3 y5 f, l# v* e! _kevinchan 发表于 2011-8-10 00:17
8 g* E' y8 c- Z: X# Y/ b% o
咁辛苦晒了~~~~

kevinchan 发表于 2011-8-10 00:26:24 | 显示全部楼层
咁辛苦晒了~~~~! N! C2 G2 U0 K9 P5 w1 Z
lych 发表于 2011-8-10 00:23
) f9 b! s, v& ^3 m0 h

7 M2 V7 x. [6 U% Z& D* Q; T; Q. b3 z' F1 C5 g( h. S3 D# }4 s
    以为你哋瞓晒啫,所以我咪自己做囉