星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 我是新手,还有好多东西搞不明白

cyn129 发布于2011-7-30 02:27 2540 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-1 11:35:46 | 显示全部楼层
我日日都有上線的
& E4 h* H! ]' d& C只系無發言' o, e; W  ?( w2 D& T. e/ g; i# e
你地睇我唔到: M# {9 ?; r0 m  b9 }8 h
inber 发表于 2011-8-1 08:11

" X, g4 a) T" A
8 ]! s: P. J2 W7 _0 O0 r2 E
% X- L" k* W- o) s+ N; Y$ |) ^9 S沒發言啫系潛水囖,我每日最少都發1-2帖...! F# i, u7 A  y! n! o# ~; R

: Y8 d* \" w! K! {9 U話說你以為隱身就見你唔到

inber 发表于 2011-8-1 12:05:00 | 显示全部楼层
沒發言啫系潛水囖,我每日最少都發1-2帖...
! E4 a* g4 m, e
$ I! b& S8 @. Y& f( M- z話說你以為隱身就見你唔到) T& \% o- y! z* D
漫步雲端 发表于 2011-8-1 11:35
% t& Z7 f; F2 ^
你睇到我咩?
$ w+ c7 M0 O: T! I系dotmu就難講

oolym 发表于 2011-8-1 15:09:46 | 显示全部楼层
俗云:无事不出三宝殿

漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:40:50 | 显示全部楼层
你睇到我咩?
" |: y# P9 G  l- V5 j; ~$ I) p8 e系dotmu就難講
* t9 G; k( j' l/ h/ e, ^1 Iinber 发表于 2011-8-1 12:05

# I3 g: Y, `  _8 r& ?& U+ O6 P& k9 |+ Q6 _# i9 l

2 L9 m% b8 W9 q  P  n我用心眼睇的,去到邊度都睇到你

inber 发表于 2011-8-1 18:56:09 | 显示全部楼层
我用心眼睇的,去到邊度都睇到你3 \, B) }! z, j5 d- z: {- ]# J
漫步雲端 发表于 2011-8-1 18:40
9 X+ `9 c1 w  w: \
1 s4 d6 E" a2 f+ X: h

' Z3 n" i! \) R7 V& B 好可怕

bee258 发表于 2011-8-1 21:48:10 | 显示全部楼层
我的星夢都不夠呀!大家都是怎樣有這麼多的星夢?

漫漫迷 发表于 2011-8-1 22:11:51 | 显示全部楼层
很严厉的,论坛可以让人学会上进,因为每下一集动漫都要废去几颗星梦没有星梦就下载不了,所以自己还要努力去赚取星梦才行啊

asd123456 发表于 2011-8-1 22:16:46 | 显示全部楼层
做新手任務,做完,組隊升級賺錢,買裝備

whm315 发表于 2011-8-15 22:18:11 | 显示全部楼层
我都有很多不明白

a9413668 发表于 2011-10-2 16:31:40 | 显示全部楼层