[其它更多] 莫非又修改了积分方案

基拉杰特 发布于2011-7-25 09:37 6610 次浏览 80 位用户参与讨论   [复制分享主题]
问题如题,K社是不是又修改了论坛的积分计算方式!@1 H, o6 A1 @' q
今天一进来就看到论坛消息, 俺的级数又降了,还是降了一级。

已有(80)人评论

inber 发表于 2011-7-25 09:49:16 | 显示全部楼层
/ C* B& G, o6 T; \5 ~' x. K8 X
问题如题,K社是不是又修改了论坛的积分计算方式!@
4 h% V5 w* R" {# o3 y' z0 U今天一进来就看到论坛消息, 俺的级数 ...
- O( Q! e( m! f3 D: X: t# F基拉杰特 发表于 2011-7-25 09:37
% |  x& {) r8 V3 J/ N0 F) V

( b% y7 k) t0 R' x; C樓主講得啱,系改左1 r1 q. k# H+ z, y5 z; l
因為我嘅關係: v( ~) G/ T$ D" J1 O- }
想知更詳細嘅事就睇下我PM 社長嘅內容

chrisrex 发表于 2011-7-25 09:53:49 | 显示全部楼层
基基你发现了,我无啦啦冇咗1000分积分,足足少咗20%嘅积分

chrisrex 发表于 2011-7-25 09:55:49 | 显示全部楼层
因為我嘅關係% g/ c% i+ x6 l- `% H; b+ g5 b
想知更詳細嘅事就睇下我PM 社長嘅內容
% r( V2 _0 ^& g2 {; Qinber 发表于 2011/7/25 09:49 AM

- Z! n: M, k* y! f
8 G) z8 C. _' Y  k# ^. Z; a
' P( H" D8 x6 n4 w4 [+ c    叫人点睇你pmk社嘅内容了 RLLVVIY)UYO)Q9VXPHC_(`8.gif

inber 发表于 2011-7-25 09:58:23 | 显示全部楼层
叫人点睇你pmk社嘅内容了2 X8 ?( [- N7 K
chrisrex 发表于 2011-7-25 09:55

# x$ {; M5 e: _
, |: M( W8 _8 @$ P% N; y' y$ w; y1 f  o; D$ V; w
系我心目中組織系無所不能嘅

chrisrex 发表于 2011-7-25 10:04:52 | 显示全部楼层
系我心目中組織系無所不能嘅6 b1 m( l  O* h% _& _
inber 发表于 2011/7/25 09:58 AM

" V- t! k! {6 W, ?' e0 z
# \3 G, Y* q- |3 S# q. A1 A* j& M你肯定有幻觉了 RLLVVIY)UYO)Q9VXPHC_(`8.gif

Kiver 发表于 2011-7-25 10:06:56 | 显示全部楼层
D等级甘察觉既~~~

Kiver 发表于 2011-7-25 10:07:19 | 显示全部楼层
系我心目中組織系無所不能嘅' r, q4 R/ k/ [) F8 D( `
inber 发表于 2011-7-25 09:58

8 I9 R# T( w* E& c+ j/ e3 Z% m0 n: T, i+ C

7 J0 L2 Y$ Z/ b5 ?( Z# c    你既签名图睇吾到~

基拉杰特 发表于 2011-7-25 10:10:23 | 显示全部楼层
樓主講得啱,系改左& E8 j/ n6 `! l" g
因為我嘅關係. W3 r3 \+ m1 T8 t  }; s
想知更詳細嘅事就睇下我PM 社長嘅內容3 z& X% i0 ]( a, M( _) Z4 y
inber 发表于 2011-7-25 09:49

; i+ F  d5 @5 s8 K9 Q
1 y- ?4 t7 x% `4 {
5 p+ d* w" P* D' T    杀佐你

基拉杰特 发表于 2011-7-25 10:13:35 | 显示全部楼层
基基你发现了,我无啦啦冇咗1000分积分,足足少咗20%嘅积分2 S  E1 a$ a. [4 P# M, [; c
chrisrex 发表于 2011-7-25 09:53

# \' E4 ?) d- _# o* l, G
1 k, R0 _) B0 \7 M8 _7 V; w, e
6 W, [  s, b* _  g+ e# u+ ?    我也差不多,级数都降了,之前又是

inber 发表于 2011-7-25 10:14:23 | 显示全部楼层
杀佐你
) t" B( O- V7 G0 B7 s. _% f基拉杰特 发表于 2011-7-25 10:10
% C! N6 m3 v  y4 x6 y0 c

9 D6 Q3 J% h1 v! D+ P3 I' F8 E- r/ A4 x3 N4 C+ W" Y# ]& \  [  b
本來依我嘅建議系一刀過* H5 E, p2 j$ t/ [
但系社長怕你地接受唔到4 w$ r6 \. e% e' P9 ?& m
所以.....3 e% k  l* {' B% y, h
你只系降左一級都算系好幸運了

kwanyeung 发表于 2011-7-25 10:15:48 | 显示全部楼层
我好似冇降級,謝主隆恩。
* C( T* |( y6 B, c原來靜係降咗100積分,好彩。