[生活百科] 【RCVO】【招募】RPG粤语配音组暑假招新活动正式展开

白鱼佬 发布于2011-7-19 17:11 1915 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
白鱼佬 发表于 2011-7-20 14:26:23 | 显示全部楼层
嚇坏人就麻烦了,废事7 ?4 B" c/ _: [0 C. s; L$ k$ e) ~. N
kevinchan 发表于 2011-7-20 13:07
! }, F4 Z  _+ b% ?7 n/ h, C

, G: }# `0 i5 [/ T, k
5 H) Z3 s8 k8 Y   唔怕啦~~来啦!!!哈哈哈哈!!!

eegbook 发表于 2011-7-20 22:16:57 | 显示全部楼层
回复  eegbook 7 O- x6 Y) _, L

! p5 O, a$ t. X) K/ K# ]( a3 q1 B* n- P3 }) R+ Y; n8 s5 p
   哈哈~~book兄来一个!!~
. [5 v3 t# e5 @9 g9 I" R0 |1 ^白鱼佬 发表于 2011-7-20 12:12
+ l! ]: \4 j9 q

! c/ _2 h8 B$ ~1 F* n
' A* j' G. P7 j9 j3 T! s- M    哈哈,叫我铁猫就OK。
$ Y: i0 L* ^6 M6 l$ P* K& u上个月至玩咗下配音,做路人甲,原来都真系唔系咁容易。我鹅公喉,都系有自知之明好嘞~

白鱼佬 发表于 2011-7-20 23:54:27 | 显示全部楼层
哈哈,叫我铁猫就OK。0 k  `1 J  r& w& f1 V7 ?
上个月至玩咗下配音,做路人甲,原来都真系唔系咁容易。我鹅公喉,都系有 ...  a/ W/ g+ l6 P9 H% g" N2 M
eegbook 发表于 2011-7-20 22:16
( G  J6 \0 f' t  u
/ ?' Y/ N( l* |7 u# O) W* _

1 H5 @, L" N$ ~( P9 I$ y+ E   做咩唔来我地度玩啫..需要各种声线啊!!~~~~(>_<)~~~~ ~~

eegbook 发表于 2011-7-21 00:24:26 | 显示全部楼层
做咩唔来我地度玩啫..需要各种声线啊!!~~~~(>_
% a4 n9 z9 H( s, P1 F白鱼佬 发表于 2011-7-20 23:54
7 f$ t9 Q* V6 o7 ?; a; n

# [% H$ j3 U( r7 X0 q% l* u0 |: O6 W3 ^
    好耐之前就有报过名啦,试过下声,又话我大叔声,又话有呢类角色会揾我~到而家都无回音咋~9 b/ v- ]+ ~9 `, N
嗱~咁就无话我无捧过场唷~4 ?+ F! s  g3 o7 i$ {9 y" R! A
无讲咁多,快比我揽下啦~小BABY

白鱼佬 发表于 2011-7-21 12:45:44 | 显示全部楼层
好耐之前就有报过名啦,试过下声,又话我大叔声,又话有呢类角色会揾我~到而家都无回音咋~; Q3 M& ~, C5 j- @+ o, p
嗱~咁 ...1 E, L6 D# t( g8 ^9 d
eegbook 发表于 2011-7-21 00:24

0 T' c- Y8 d4 \% q8 {, V& ~
: O. h% X# u# ?+ H  S( D  d8 Y4 z- L: B3 B4 A
   点解我唔知噶???发俾我嘛...~~(抱抱)~~~!!~~~~(>_<)~~~~

zjq08 发表于 2011-7-26 13:43:23 | 显示全部楼层
虽然不够格,但支持还是要滴!!!