地狱老师 Jigoku_Sensei_Nube [ATV][粤语][RMVB][全48集TV版]

Kiver 发布于2011-7-17 10:35 6906 次浏览 32 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
maplep 发表于 2011-7-17 15:53:24 | 显示全部楼层
其實
+ G7 |! C$ [/ i# i$ @邊幾集系PTK嘅
/ q3 Q) ^; ]! r. c* x* A' e邊幾集系mk姐嘅& l# a3 _& C4 T/ P& s8 `" R
inber 发表于 2011-7-17 11:04
+ I; {1 Q7 g8 F+ U, F
" T- s2 E4 J+ _7 B; C$ _$ n

/ U' Q! q+ V( o1 m1 k    两个都不是。。。是K社自己录得。。- -

wjr5200 发表于 2011-7-17 16:51:48 | 显示全部楼层
咁嚟逐集放附件啊??都唔少钱~最后一集仲嚟个金嘅~嘻嘻~望而生畏呢~2 D$ u) c8 a! Q$ P
aubert22 发表于 2011-7-17 10:58
* K. L9 @" o' e# Q6 Y2 E$ N

/ g* u/ L- C' b' ?$ G# W) ?! Q4 A* D2 Z0 _! t& M$ a
    你大把料,唔怕啦

aubert22 发表于 2011-7-17 18:20:12 | 显示全部楼层
你大把料,唔怕啦' w% K. Q- }8 D0 ~
wjr5200 发表于 2011-7-17 16:51

- o# W/ X  X% d7 K1 f& Y, w/ l0 B: }& k7 F8 M
) b$ G( H6 Q) N2 S: F
    你咁讲,K设根本唔洗设咁多星梦啦~你睇佢有几多~~

我冇野讲 发表于 2011-7-17 18:28:12 | 显示全部楼层
地狱未体过,麻辣教师就体过

Kiver 发表于 2011-7-17 22:13:03 | 显示全部楼层
你咁讲,K设根本唔洗设咁多星梦啦~你睇佢有几多~~7 X7 A" U, N# s- |7 F
aubert22 发表于 2011-7-17 18:20
% b" V' K- t# y) }, ~
+ d* n8 A% W) r  K# o
6 \0 t' K8 |- D
    睇清楚啦
% N+ M/ `( K! X8 c3 d, q7 B% \# B
最后一个是合集来伽

aubert22 发表于 2011-7-17 22:31:18 | 显示全部楼层
睇清楚啦
; s1 C' H/ Z. Z# d# e5 K0 ~. Y2 w) t# Y  B) B7 ^# [% S9 y
最后一个是合集来伽
! t: ]( Z  d$ p- a  C" z" QKiver 发表于 2011-7-17 22:13

% t% B6 _8 W! n" `0 d3 s/ w! [6 Q

7 a. f3 L" S3 d+ W    嘻嘻~狗眼了~

q44640064 发表于 2011-7-17 23:47:52 | 显示全部楼层
嘛 是部好片来的

235600 发表于 2011-7-19 23:12:18 | 显示全部楼层
真想全部收藏啊。

dxfgh 发表于 2011-7-21 11:28:16 | 显示全部楼层
这个还真油漆看过,谢谢

HKM@MYC 发表于 2011-7-21 17:55:21 | 显示全部楼层
K社,你呢套地狱老师系咪比淘宝既清晰啊?系既我买咯

causelove 发表于 2011-8-1 15:38:49 | 显示全部楼层
咁嚟逐集放附件啊??都唔少钱~最后一集仲嚟个金嘅!!!!!!!!!!

Kiver 发表于 2011-8-1 16:18:05 | 显示全部楼层
K社,你呢套地狱老师系咪比淘宝既清晰啊?系既我买咯7 A  i; P  a  W' }
HKM@MYC 发表于 2011-7-21 17:55

$ Q) b" N/ O+ _; s. O6 P. K. [. {
! C4 N$ _; m: Z
* L- o0 U" U- Q0 x% G    无可奉告$ E' u0 h, I9 J# z9 b% b
我又无买过淘宝的
# F, b- B* u4 i! X+ {
) w& Z% k1 h) W+ _+ j2 G8 a! i点知淘宝既系点~~~!