[新手问题] 粤漫社高手入哦!!!!

艹傅颖 发布于2011-7-13 17:12 2163 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本人是系人。   有意请高手教我玩转粤漫社。QQ417531153.       喺度多谢先。

已有(18)人评论

help6288 发表于 2011-7-13 17:19:47 | 显示全部楼层
自己看版規吧

kental 发表于 2011-7-13 17:24:27 | 显示全部楼层
好真诚噶心声哇!高手们,出山玩转吧

lovepx 发表于 2011-7-13 17:27:22 | 显示全部楼层
你5系人5通系鬼啊?

inber 发表于 2011-7-13 18:09:21 | 显示全部楼层
$ j' ?; m0 z' |* i+ N. [  o/ B; n+ N: O# x  o: r
回复 1# 艹傅颖 $ I7 k: r, L8 m
1 T3 I5 R" `6 {2 k! D* Z1 w$ j! _& l0 z
# e% A8 L: E/ T
我黎教你
% E: U6 y0 V$ X. _' s, H3 ], A) ^6 t7 W$ A
首先,你要知道呢道邊個最大) W0 G1 j% X7 H( B2 }4 H
Kiver是這裡最大的; x/ Y$ n3 E% N: y. Y
所以要由佢入手
6 w7 O- ~$ W# ?# I' _% B8 B# \0 M5 L+ a0 Y) P, E. y
有無信心同佢熟落先
1 O; f1 H+ O1 W8 `: `4 n你同佢熟左,粵漫社  你中意點玩就點玩啦- f; T# H+ g0 E; i$ b% T

3 v! h' `) H1 k. |9 u3 O# [% d如果你無信心同佢熟嘅
; M- V& c* ], X咁就捉佢痛腳3 l" C8 @' S" O9 O2 Y- \) Z* i
當佢有把柄系你手
1 M' E' g& d0 U  {- s8 }你想點都得
/ x4 h7 z$ v. \" g) z- w) P& L% T& S3 e3 X0 V0 Z. i+ Z6 B
講完, R2 C9 X3 F+ Z2 z, ^
千奇唔好同佢講系我教嘅6 |! c( }: P$ T, ^( Q: b% d! A
(呢刻,我系高手 唔系店長 )

chrisrex 发表于 2011-7-13 18:14:33 | 显示全部楼层
回复  艹傅颖 - |  J; x: z  l' b2 u/ k
" {% i% z9 t; |# _2 M3 _* t

( K4 z! ~4 d4 P: }# b* H3 z我黎教你* j  Q  S* ]; c% u

& s( x' s+ ]" s8 {6 l( q$ O首先,你要知道呢道邊個最大( i; L# M4 ^: @
是這裡最大的$ v, T! D2 [1 m/ z  y
所以要由佢入手9 c+ |0 b( R" v5 j" g

, n9 L* R2 G6 R! X5 n" N( X6 L有無信心同 ...- x+ d& K0 F. F, G4 ]* z" j
inber 发表于 2011/7/13 06:09 PM

. I: P) h1 W7 D* |8 f, Q  m" V1 _) p. H  v* t# [. n5 Z0 Q/ K) z
I店讲到好似要楼主畀k社包养咁

inber 发表于 2011-7-13 18:20:20 | 显示全部楼层
I店讲到好似要楼主畀k社包养咁
( [3 N4 I- f: F2 ]4 p$ ^8 G, B9 ?chrisrex 发表于 2011-7-13 18:14
3 }8 S. R: m1 |  m% M2 L; Q% a4 M
0 z) ?1 w& I) Z8 e9 U' x" X

0 j- \+ X7 s( {9 E低調,低調
9 S4 A. |4 I1 p: J0 q都話果句唔系身為店長講嘅

エツクス 发表于 2011-7-13 18:32:31 | 显示全部楼层
呢位新人又几搞嘢啵

xjiegogj3 发表于 2011-7-13 19:29:42 | 显示全部楼层
LZ星梦搞到负数是亮点

基拉杰特 发表于 2011-7-13 20:04:27 | 显示全部楼层

( [- _- `/ V' M* N: {- ?" ?唔是人难道是鬼咩,强大,竟然用玩转一词,去QQ算啰

kwanyeung 发表于 2011-7-13 21:47:17 | 显示全部楼层
高手已經出現,樓主求包養跟住玩轉粵漫社。

kevinchan 发表于 2011-7-13 21:56:58 | 显示全部楼层
玩粤漫社和其他论坛都一样嘛,都发帖回帖,不要恶意灌水就行,最重要看版规

12下一页