[真人特摄] [原創][噬魂師][粵日英3語][BD 1080p][共01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-7-4 21:12 11066 次浏览 105 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步青雲 发表于 2011-7-6 00:11:54 | 显示全部楼层
連新人都鬧你
6 ]- ^3 t3 v6 ]2 ^7 _漫步雲端 发表于 2011-7-5 22:26
& ~) _" A* }& n9 Y
你收得咁貴做乜呀。正一市儈商人。

漫步雲端 发表于 2011-7-6 00:58:05 | 显示全部楼层
原來你噉樣山寨 good job
  N$ N, w3 r4 \; q/ g( }kwanyeung 发表于 2011-7-5 23:51

; B: E$ w0 a  a1 I( p4 H3 n* y9 }' Y4 a# I4 ?/ o4 b
' u: o  i" x4 L2 c0 v
    3 s5 \+ |9 b5 K  X$ g( T
哦 頭像被山寨 有本事就繼續山寨

kwanyeung 发表于 2011-7-6 01:37:56 | 显示全部楼层
哦 頭像被山寨 有本事就繼續山寨
- W" D+ u* d, g6 M漫步雲端 发表于 2011-7-6 00:58

, k* |! N' b' m. G* Y, {$ v  Z大家噉話,我都係以招拆招。

漫步雲端 发表于 2011-7-6 01:55:14 | 显示全部楼层
大家噉話,我都係以招拆招。
& d3 c0 y* H; ]# V% ~$ _5 s  hkwanyeung 发表于 2011-7-6 01:37
" k& c+ U! s+ {# e
0 P5 g/ L' @4 M6 Q) t* i( c

+ u9 x( X7 {# F   
, f0 D; ?% A" h你擺明就系山寨我個方法,註冊山寨號 kwanyeung 系山寨王

kwanyeung 发表于 2011-7-6 01:56:11 | 显示全部楼层
你擺明就系山寨我個方法,註冊山寨號 kwanyeung 系山寨王3 R  E1 t8 g8 j' _5 n  K0 X
漫步雲端 发表于 2011-7-6 01:55
2 O; f% Q- ?* s, r* Q
你山寨我我先跟你,你係山寨王祖先。

漫步雲端 发表于 2011-7-6 02:04:36 | 显示全部楼层
你山寨我我先跟你,你係山寨王祖先。
, `. O9 ?1 _1 [' mkwanyeung 发表于 2011-7-6 01:56

' o4 r4 f1 U* w+ q5 |( c4 `
$ w$ Q. C  W4 t8 n: C! ]5 ]7 ?
9 O' U+ r: J. a8 G6 F- i    0 j# P7 ?+ K( z- c+ o0 x
山寨王你做硬啦,唔好再作無謂嘅解釋了 等我聽日開張貼公告天下先

kwanyeung 发表于 2011-7-6 02:07:12 | 显示全部楼层
山寨王你做硬啦,唔好再作無謂嘅解釋了 等我聽日開張貼公告天下先0 |) }6 [9 D6 L; N) y3 [0 f
漫步雲端 发表于 2011-7-6 02:04

+ x3 r( e9 d7 G- _# G8 I- q) g你開帖我咪照開,驚你呀依家。

漫步雲端 发表于 2011-7-6 02:11:07 | 显示全部楼层
你開帖我咪照開,驚你呀依家。1 |) [( x" w0 H% N: j8 T
kwanyeung 发表于 2011-7-6 02:07

X" d. M& \8 B. w/ V8 c1 L) ]& M4 U* U7 i, M
, g: N! o2 @% C0 F/ P2 l- \

- e, }; J8 y. c  z1 n) l+ V3 U你開咩帖啊?你又山寨我啦 你仲唔認山寨王

kwanyeung 发表于 2011-7-6 02:12:29 | 显示全部楼层
你開咩帖啊?你又山寨我啦 你仲唔認山寨王
5 D/ [( n( p7 [/ D漫步雲端 发表于 2011-7-6 02:11
8 l" L: _/ ~* ^$ M; f. G/ G
我點知你開咩帖,噉竟然你都山寨咗我,我都唔介意山寨到底。

漫步雲端 发表于 2011-7-6 02:17:57 | 显示全部楼层
我點知你開咩帖,噉竟然你都山寨咗我,我都唔介意山寨到底。6 m7 g; l. T' L3 N) z
kwanyeung 发表于 2011-7-6 02:12

1 B$ \, s) Y, d: E) n* B  a
) _8 A& F+ y6 \4 b+ O7 U0 b# h* t" O# q0 [; z/ P& m, w( A( }) k

4 B( k0 s4 f, M& M6 B你開張內容與我無關嘅帖,咁我就唔話你山寨我

Batcat 发表于 2011-7-6 02:43:35 | 显示全部楼层
片源未下!!直接收封裝好的!!!

ruiqukq 发表于 2011-7-6 11:46:05 | 显示全部楼层
BD终于出来了