[真人特摄] [原創][噬魂師][粵日英3語][BD 1080p][共01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-7-4 21:12 11102 次浏览 105 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
murphy 发表于 2011-7-5 09:05:32 | 显示全部楼层
回复 11# 漫步雲端& T  Y5 L, y" U  E% `5 z
5 _6 t0 N3 U6 A9 A0 \, ]0 f

; f& p7 ?. r* o) V/ [* r早知我都收钱....
$ M+ d* }3 [. n( c' i, b. P

漫步雲端 发表于 2011-7-5 12:52:25 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
$ D+ |8 T. K, o' u! a% Q4 a: k" F% Q& g; r! j
4 I  H4 [6 C# Q7 `& @
早知我都收钱....  |+ P0 n9 m$ K4 L- a+ p( j0 d
murphy 发表于 2011-7-5 09:05

, q/ ]" l; c; l1 W$ U) N2 B
* j$ Z6 s& I% k6 i( q2 w( X* q6 I. k, h  _& [7 f
    : [: J$ R; b0 Y3 G
錢我一早比你啦,80星夢還不夠啊

漫步雲端 发表于 2011-7-5 12:54:29 | 显示全部楼层
哩个收费真喺贵啊 ,不过懒无计,如果可能的话,漫步下面可唔可以将音频传埋115,好似k-o ...5 E. V2 n: e: r: G' V
by.iceb 发表于 2011-7-5 01:05
2 j  G2 m! l) {1 E2 x7 {
3 v+ B9 `* i- l4 v9 r

/ e- j. S& R2 ^/ o& r' s+ @7 \) _, [4 ]    4 {9 M! K. R2 g$ ^; N/ L
乾脆下次更新啲音頻只上傳115算了

漫步雲端 发表于 2011-7-5 12:59:26 | 显示全部楼层
發啦。多謝先。得閒下嚟睇睇。1 t1 j& T+ _# H" M! _. |
合成版包晒字幕㗎啦。; e8 S0 D9 v! R
噉即係唔使畀錢,慳返。3 v% D0 K% k8 G8 u& f
kwanyeung 发表于 2011-7-5 02:59

+ A& p: x: Y  s/ t6 J7 H+ w
& B! [- E5 Z/ x# D% Y9 c& m6 K) y) _4 N$ \  S9 E
    # v9 ?) O* s& P. ?* N9 G
大紅人都來了 唔洗你畀錢 預左你唔會畀啦 . b7 r& X4 n1 X3 u9 o  \
你就食霸王餐好了
) [& z) u. d. y- B, w, j+ A話明內掛字幕啦...咁都仲問

漫步雲端 发表于 2011-7-5 13:03:20 | 显示全部楼层
我想知比起深夜版少左D咩嘢嗜?
2 u2 t8 H: h* ?8 t4 X. E, B. fnetasa 发表于 2011-7-5 06:11
2 @" C* M/ O3 x4 K8 O$ Z" ~
9 T* ?8 f+ O& f% M2 L  V0 Z4 g. U

/ W) D. z  Q* Q   
1 j' _  L( X  ?好少啲惡搞內容,其實呢啲內容BD都有收錄到 將佢地剪好曬一集一集咁; _( }: z: D- G( M8 b
睇下叫巴爾第日打包上傳

kwanyeung 发表于 2011-7-5 13:36:50 | 显示全部楼层
大紅人都來了 唔洗你畀錢 預左你唔會畀啦 / @* h5 ~) j2 q" v7 f
你就食霸王餐好了
# ?$ s  t3 O. o5 B' ^# _0 L, B6 y5 _話明內掛字幕啦 ...% k& u! h; W- N
漫步雲端 发表于 2011-7-5 12:59

6 r/ [% J6 f: z1 p* D6 Y+ D依啲唔係霸王餐,咪咁難聽。你嗰啲先係。
4 \& W' R& n4 S1 R& i6 M. `( G& o係人哋大公無私唔收錢唔關我事,又咁啱我冇片源唔使下你啲音頻。唔通我畀20星夢做捐款咩。 1 U4 s0 J' l, ?( Y: I
其實捐畀你都得,不過你成日疾住晒捐唔落手。

cimmy210 发表于 2011-7-5 16:27:08 | 显示全部楼层
睇下先~~~~~~~~~~~~~~~~~~

漫步雲端 发表于 2011-7-5 16:57:11 | 显示全部楼层
依啲唔係霸王餐,咪咁難聽。你嗰啲先係。   f5 W! x0 ]' x# n7 _3 o9 y5 s4 J
係人哋大公無私唔收錢唔關我事,又咁啱我冇片源唔使下你 ...( u: z4 Y$ Y. C/ V! u
kwanyeung 发表于 2011-7-5 13:36
' h$ W  J/ c+ s
3 S; D3 \0 V$ v& b0 t# m
9 b4 A! I/ r8 h! r

- L0 _2 z* \! W& I4 D; C1 c% ], H! |* C, S) |8 h: Q4 w: V' W: ~
一句講曬“孤寒” 仲要搵咁多藉口

kwanyeung 发表于 2011-7-5 21:10:57 | 显示全部楼层
一句講曬“孤寒” 仲要搵咁多藉口4 f; H3 B8 d; a' a
漫步雲端 发表于 2011-7-5 16:57
4 `0 m$ M/ L, j3 X# t
彼此彼此啦,你都唔好得過我幾多。

kwanyung 发表于 2011-7-5 22:10:52 | 显示全部楼层
0 P; b5 H' p3 \1 J; v+ Wkwanyeung 发表于 2011-7-5 21:10
& @6 x; q% [7 F7 E' |) j& V9 M. k
8 d2 G3 b. l, G8 E
+ M: v0 {+ v6 o

" ~: t! U( C" [7 L9 q. f你做咩要抺黑樓主啊 我作為一個新人都睇唔過眼了

漫步雲端 发表于 2011-7-5 22:26:44 | 显示全部楼层
/ F: g% L1 r- y* B6 ]kwanyeung 发表于 2011-7-5 21:10
5 X. v( I' K! X/ c) S/ u( d
/ M" F$ U& h( E, Q
+ \& Y* ^/ K0 B% f

F' f3 ~7 \3 d, a& M( }  c連新人都鬧你

kwanyeung 发表于 2011-7-5 23:51:08 | 显示全部楼层
連新人都鬧你5 x- y' D: q( F4 U
漫步雲端 发表于 2011-7-5 22:26

( N% F7 g8 `2 M* _5 _% Q原來你噉樣山寨 good job