星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 求救~~~对不起,您的金钱不足(小于 10 星梦)。

gpkyo 发布于2011-6-24 23:56 3497 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:46:54 | 显示全部楼层
你成日笑我0 f3 Y0 \: E0 W4 p( c
改反個你地睇唔明嘅名先
( L/ y4 M4 ^6 r* W7 P2 Oiamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:41

6 L& ]+ J6 e$ Y# f1 \! }$ x$ Y笑你改名姐,唔係笑你。
; C& C% L# b0 C$ L8 A  r( n/ q5000星夢拎去派仲好啦,改咩名。
" A) \' h6 D! c你依家個名都唔係好多人睇得明姐。

inber 发表于 2011-6-25 08:48:51 | 显示全部楼层
笑你改名姐,唔係笑你。
5 g; U! T$ x; _0 T4 i5000星夢拎去派仲好啦,改咩名。 / j7 r1 L, ?2 y, B1 h
你依家個名都唔係好多人睇得 .../ w7 d: f/ E* O! X. y: e
kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:46

7 l4 t/ [2 H  B% w8 `& H, w( k
% X7 Q0 p0 R  h. o5 ~5 M
& G. \6 K* }( G3 j 5000姐
3 Q. i. t- E  e4 ~" b5 m  t2 K攞去喂魚都好過益你地

kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:51:03 | 显示全部楼层
5000姐: {2 G. k  O% d# I: A8 w5 m. a# i) i
攞去喂魚都好過益你地; b( Y& a+ K2 {6 q  B  \( ?
iamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:48

+ o5 f6 }+ J; h. w! e; F) u1 G+ y知你有米,不過估唔到你。。掟落鹹水海都唔益我哋。。平時又用公帑食免費餐。你。。好嘢。 我記住你。

inber 发表于 2011-6-25 08:55:58 | 显示全部楼层
知你有米,不過估唔到你。。掟落鹹水海都唔益我哋。。平時又用公帑食免費餐。你。。好嘢。 我記住 ...
; x$ @% U2 g5 ~kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:51
! p2 I: Y2 p( k- J+ i/ x4 N
& s) M9 t  z0 }3 R* T) d4 C
  U) j" V: m& ?0 I6 ]% `1 Q: }
呢啲叫開公數
/ b0 K# F7 T5 u: Q7 @我要睇下發佈嘅資源有無問題5 B  g1 S7 Q8 I6 l% G
這是工作, U) A0 @5 e/ m' ]& z& N' @
所需嘅錢當然系開公數啦

kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:57:15 | 显示全部楼层
呢啲叫開公數" k( B) d  }- P
我要睇下發佈嘅資源有無問題1 d5 Z# P0 S8 O" Q' o8 @6 M
這是工作' S+ w1 t5 o1 ]6 t) Z
所需嘅錢當然系開公數啦
+ y' V  w! v( `8 `4 ^! giamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:55

2 s* K% i2 X" @0 \5 V- E某貪官好多藉口。

235795561 发表于 2011-6-25 09:21:13 | 显示全部楼层
买点券拉

无双MR 发表于 2011-6-25 09:36:55 | 显示全部楼层
LZ的马甲是潜水用的吧

基拉杰特 发表于 2011-6-25 09:42:43 | 显示全部楼层
请确保您的金钱在本次消费后余额不少于提示值。
9 r( q  m# Z$ B; t( ~ 眼花咩

Batcat 发表于 2011-6-25 14:13:02 | 显示全部楼层
仇家太多
/ d3 S, j7 V6 L# }呢個名唔啱用% G0 s. s* L+ _- ^
遲下改名先
' R/ s, j8 {5 S8 O- g3 ?8 siamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:40

; [6 s9 k/ O* `- Q3 R# _3 @- a' L# o2 l" d7 \8 Y3 P

+ }; j2 V% n; I  ]; O/ X! O   原來個名咁解既

inber 发表于 2011-6-25 14:38:31 | 显示全部楼层
原來個名咁解既
2 t3 r- M% I/ s. a1 G; Z: Y* sBatcat 发表于 2011-6-25 14:13
& L6 A! e/ ]/ x7 I
6 T% e8 g! u" i$ m, ]
9 u* T* O8 X8 Q
心淡
. U" _% Q. P5 `0 t9 T' y7 |# e連咁遲識我嘅ky兄都知
. E3 W$ B: d) Y* t! |9 R) O( k4 z! C你竟然唔知

Batcat 发表于 2011-6-25 15:41:02 | 显示全部楼层
心淡2 f! N, x7 j5 N9 d. ?. Z# [
連咁遲識我嘅ky兄都知# w0 K  y, |4 W; q1 q) h) n7 a1 B
你竟然唔知: R6 `2 [/ a! _, l& G+ ]
iamaboyandog 发表于 2011-6-25 14:38

$ w) y/ |6 o, K) @
- b6 `# `$ y  [" S4 P) p$ }1 c, K# U
0 I$ D/ F8 Y% w5 ~9 D' x   其實我系付和下ky兄,我系想咁多人面前講出姐

hikaruyin 发表于 2011-6-25 15:54:21 | 显示全部楼层
新人亂發帖被扣分~~活該