星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 求救~~~对不起,您的金钱不足(小于 10 星梦)。

gpkyo 发布于2011-6-24 23:56 3487 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
对不起,您的金钱不足(小于 10 星梦)。
) e! M* k( k3 k" |! L; m( x请确保您的金钱在本次消费后余额不少于提示值。
- ]8 s5 f5 {4 O, R9 `但我的星梦已经有15了  都仲系下唔到嘢!!!!

评分

iamaboyandog -6 -32 -1 发错版区

已有(26)人评论

kevinchan 发表于 2011-6-25 00:04:46 | 显示全部楼层
对不起,您的金钱不足(小于 10 星梦)。0 k& v3 l) w1 b$ ]# K. p
请确保您的金钱在本次消费后余额不少于提示值。

$ t1 _2 Y2 [) H$ ]7 b* Z$ ]" K( o+ C( X4 O
麻烦看看红色字

kwanyeung 发表于 2011-6-25 00:08:01 | 显示全部楼层
% F# t7 {! ~; _. V- Z+ l8 n% N9 \
1 @" d3 }" v/ Y& f; N. E) s發錯版區,唔知會唔會畀人咬。不過雀仔冇咬又留返畀好威嘅小i 狗處理。
9 y! G% C& z( X, D; r2 ?5 G/ J; c; }9 }: x4 E
開餐啦喂,阿某人版主。

golify 发表于 2011-6-25 00:11:28 | 显示全部楼层
因为买完后会唔够10星梦,系以买完之后为计数的!

Ace0210 发表于 2011-6-25 00:14:25 | 显示全部楼层
雀仔5咬人$ h$ v0 j' F; J. j( r' u
明顯發錯區

老威 发表于 2011-6-25 01:41:04 | 显示全部楼层
向社长买星梦吧

darryl08 发表于 2011-6-25 08:04:45 | 显示全部楼层
覆多啲帖湊下星夢先喇

inber 发表于 2011-6-25 08:28:37 | 显示全部楼层
發錯版區,唔知會唔會畀人咬。不過雀仔冇咬又留返畀好威嘅小i 狗處理。
$ g5 {0 g! t; z8 M9 n5 [' W+ m
開餐啦喂,阿某人版主。- H# _: [9 m: G) j
kwanyeung 发表于 2011-6-25 00:08

% j( ?* Q) x6 T- n/ ~1 r* e5 [# j. N7 [2 |# c: A2 R

/ s. ?" Y9 p5 Y: S/ u0 H 你..你..你話/ I; o+ _5 k! O0 y  j- U
我系狗

kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:37:05 | 显示全部楼层
你..你..你話
$ P  S) {$ u" I3 X% h( u我系狗
3 s, t# }+ Q# W& N3 ^1 i1 Eiamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:28

8 p3 N2 J: j- ^4 j% J5 G; N又係你話你自己係i am a boy and (d)og (雖然你漏咗個d字)。

inber 发表于 2011-6-25 08:40:00 | 显示全部楼层
又係你話你自己係i am a boy and (d)og (雖然你漏咗個d字)。- q, c0 d8 ]7 B& o
kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:37
$ _9 o6 D" R' O
$ p( k' x9 V  N/ E! K) I) ~! B

: i# w$ V! E. {6 p4 l& E仇家太多7 M1 F% c4 [1 v! g( c
呢個名唔啱用6 L$ ^" L8 D( J2 Z
遲下改名先

kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:41:16 | 显示全部楼层
仇家太多
& ~! C$ s3 i* _, U; R( |$ H9 i呢個名唔啱用, v% N. |. A. y+ x
遲下改名先
1 l4 S  O9 N2 {iamaboyandog 发表于 2011-6-25 08:40
- _, |( h1 g! ]' r5 f

* A5 k1 T5 s- l( ]' M3 p  Z改咩名姐。依家個名咁威。

inber 发表于 2011-6-25 08:41:57 | 显示全部楼层
改咩名姐。依家個名咁威。/ X# J& @  f* L7 C1 V& w
kwanyeung 发表于 2011-6-25 08:41
; T) C, X' W* h$ W* A# M

; W+ g/ X1 e- h4 b" G9 d
; ?) I6 g/ |: Z: @4 I3 \4 h9 a0 @ 你成日笑我( w" g4 M& y, Q2 ?% @2 z
改反個你地睇唔明嘅名先

123下一页