跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【MU原創】風之聖痕【ANIMAX粵語】【24完】【DVDrip】【mkv】

inber 发布于2011-6-20 19:17 3954 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-20 21:51:10 | 显示全部楼层
講下個人見解:9 E6 m: Q% @$ c$ A+ \
1.那兩集花屏可能系上傳個時出錯(唔系話小i你,你懂的): Y$ H' C7 U$ H: V, g6 ~# i
2.dvd拉伸到720p無乜意義 ...  i( G  e- v4 y8 G$ g
Batcat 发表于 2011-6-20 21:47
2 A6 Y+ |' M% i

; a# z- o. C4 E; y) R$ ]
4 @. r  }: G) B, v; ~片系u2掛番黎的9 [) E3 Z: W; y& Z* K$ Y* T
咁都出事. a7 K" ~% m4 t) Z" u+ v2 T# n$ {, Y! @9 e

% ^4 r0 v. L1 m0 y& A7 Z1 m搞到漫步都...唔知點話佢好
2 [: y; ^4 s& d2 R, t
: U; g9 e1 r' c) q576p系因為我懶,先唔掛/合曬佢1 y3 [" U4 f3 ?
原本我都想用曬清一色片源

inber 发表于 2011-6-20 21:57:43 | 显示全部楼层
我都系唔用“引用”嘅形式一一回覆了~~太麻煩了,你唔覺嘅咩~~雖然睇落好順眼遮~~!
- `8 r6 R2 h2 i! C( N# }
5 S% F, G( z" @  ...
# q9 n" g; z  A# `mcnynbajay 发表于 2011-6-20 21:49
6 s( M& }( j: r6 F; Y% Y
4 _5 _7 {* I; g. L/ l
嗱,等我話你知啦! M$ a- _* [0 Y8 t
試看呢,姐系好坑好細9 w2 b( [  q$ n' ]9 n- t0 D! }$ P
我合一集就填好
% X' Z5 _& b5 i1 v; C+ n我算好有責任心啦
2 P3 c8 S. V) P起碼話左比你地聽系試看,等你地死左條心
+ K: K( C9 \9 H咁唔算系爛尾啊
  |9 ^0 s% p' k8 x. O. r. ]1 V+ y7 Y! v# Z
我的720P是U2掛番黎,定系呢個同U2親自壓嘅唔同?8 G5 E* _* D; g' q" x
定系U2重有第二個版本?8 [3 ]* Y- v2 A4 Y2 ?; u

5 o( m# a- b2 y  q% Q5 d9 i我都知佢好nice,但系唔知點解我同佢講野會就住就住
# }  C# ?; F9 O- f* F- c, {+ V好似我啱啱入粵漫社果時咁

Batcat 发表于 2011-6-20 21:58:45 | 显示全部楼层
片系u2掛番黎的
  ^4 J) {$ M) q  ~7 P+ O咁都出事2 `  O* C/ v- A
$ ~4 m( y- H$ |+ X4 A
搞到漫步都...唔知點話佢好$ O  f# k/ Y0 X  T4 q4 o4 |

7 B7 N! t  e! H' N' R576p系因為我懶,先唔掛/合曬佢' o2 X# C" v  i; F9 e. i  ^7 ^
原本我都 ...
" D6 d, c* l8 S! F' V% d; ziamaboyandog 发表于 2011-6-20 21:51
5 k0 @# j& w7 `! ]9 r
$ k: H  v' l1 Z
7 y% H% M! ?* o; L
   咁你手頭仲有576既link?系既我就唔客氣了

wulove 发表于 2011-6-20 22:43:36 | 显示全部楼层
風之聖痕 我要第2季快比我吧...........

ttsti 发表于 2011-6-21 00:24:15 | 显示全部楼层
風之聖痕 我要第2季快比我吧...........! F- \2 [, P1 q5 }) h- f, K+ d/ f
wulove 发表于 2011-6-20 22:43

' }1 L$ f$ E* l8 `: s# a作者都挂佐边可能有第二季.

inber 发表于 2011-6-21 06:18:19 | 显示全部楼层
作者都挂佐边可能有第二季.4 I9 ^$ R7 A# k7 K  S* F1 ^
ttsti 发表于 2011-6-21 00:24

: ?+ `8 U) T0 `9 m
0 W" _0 ~) O) a" y* Z! r4 G  V- B2 _2 |  z$ J0 o1 W0 @
差啲比佢玩死
6 H# w( v5 _# P; ^1 d( ]等我以為日語可能有第二季

kwanyeung 发表于 2011-6-21 10:57:29 | 显示全部楼层
嗱,等我話你知啦  q6 p5 G% d4 L4 b0 |; k
試看呢,姐系好坑好細
% e" c9 P/ d# w! W' N7 t我合一集就填好$ w) F9 D6 L5 K" |
我算好有責任心啦
  s7 ]5 q8 \' v5 l% \起碼話左比你地聽系試看,等 ...2 x: k6 h4 N1 w  L+ m4 M' r/ O
iamaboyandog 发表于 2011-6-20 21:57

" [& h7 g4 _/ l; r; ?你都會就住就住,天下奇觀。 世界第8大奇蹟。

inber 发表于 2011-6-21 11:00:21 | 显示全部楼层
你都會就住就住,天下奇觀。 世界第8大奇蹟。
6 A  V0 b/ j8 o/ S: Ikwanyeung 发表于 2011-6-21 10:57
& ~% n5 U# w& m: D
4 L" A1 ^, f2 J1 ^: s% o( r
% |  M- }) L: f
你未見識過我就住就住  ]% E$ J: g& L1 X7 w
我唔怪你
8 z6 n$ a8 R& @0 G" G# Z因為我系新手果時你潛緊水

wenwen 发表于 2011-6-22 22:02:40 | 显示全部楼层
挺不错的动漫啊!光是合成版的就值得下啦!

kevinchan 发表于 2011-6-23 00:05:47 | 显示全部楼层
路过一下算了,虽然有免费餐,不过唔食嘞,冇兴趣

w257o0 发表于 2011-6-23 00:11:09 | 显示全部楼层
是讲点咩噶?未睇过啊。谢谢分享先,再下来' `! z: T/ K$ N8 }. i8 g9 Y
看看

chrisrex 发表于 2011-6-25 00:50:00 | 显示全部楼层
呢个我都分流过- -!!