[新手问题] 我在的用户组,我下载唔到的?

HKM@MYC 发布于2011-6-17 11:47 2747 次浏览 30 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-6-17 22:34:45 | 显示全部楼层
其實我唔知。係見你噉講。我去睇返樓主發過嘅帖先知。所以其實係你話我知。0 F0 P! n) ^+ k! X9 @% L
kwanyeung 发表于 2011-6-17 22:09
+ _) w5 X) a! U: ]( `

# ?; L# v4 g% K) [. _$ ?* K, p
' f, x- A* U: Q3 E/ D; ^" ^5 ~9 m* E9 Z( u/ B& G* s: ~
天意啊,真的天意啊 ; Z% n+ `# B- s. L! M
青云兄,我"無心"爆出黎 ; l+ U" {% Q# F8 J
系ky兄太聰明

golify 发表于 2011-6-17 23:07:48 | 显示全部楼层
有D要权限先可以下的,你睇睇自己权限有无达标。
! Y4 u' V( W/ ?1 C% S/ `仲有就系要求手头要有10星梦以上先可以下载的,就是说你保底要有10个星梦,之后的先可以下!

HKM@MYC 发表于 2011-6-18 01:55:15 | 显示全部楼层

HKM@MYC 发表于 2011-6-18 01:56:50 | 显示全部楼层
回复 21# HARO-哈罗
0 O% M# y: {3 e# o/ s0 f7 x) x+ C$ E- m. K
" |2 b; \6 O1 y  {" S
    我权限系够嘎,之前都可以啊,而家唔得啊

HKM@MYC 发表于 2011-6-18 01:59:08 | 显示全部楼层
回复 23# kevinchan ( I* ^9 C0 V! `8 S$ f5 q% @

0 i: ]9 M1 E8 l! ^
4 i8 \' D  g2 k  a7 c6 D    雀仔哥,我唔系时时上论坛啊,呢排搞紧快主板既野,好小上论坛,我睇到就回的,玩暗战的,我从来唔回

Kiver 发表于 2011-6-18 09:22:30 | 显示全部楼层
回复  Ace0210 6 i5 T5 V+ N/ ^- s- E
# i1 _: x! W' N4 F
/ F+ r  f5 m6 e. G
    我购买都购买无到()呢个啊* r5 o9 Q, g$ F8 \4 N! M  _' s0 Y7 i
HKM@MYC 发表于 2011-6-18 01:55
8 h2 s6 L2 l) F& m( p

( f7 a4 Z4 {9 G( {4 p
- i' W7 r" L# {( v- Z: F( s    你依个乜连接啊
3 e% }/ ]2 H" @& g3 `( n% _" o- Y1 \' ]& S9 t
走去发帖~~~了

基拉杰特 发表于 2011-6-18 12:41:25 | 显示全部楼层
楼主真低调,只会发帖,基本不回帖, j( ^  k* O5 J
kevinchan 发表于 2011-6-17 22:00
( e* m8 l% E  f2 Y

7 A0 l; u! \. H" u$ X
# h& q- S) b) \8 o' C    他还低调!开玩笑