[新手问题] 我在的用户组,我下载唔到的?

HKM@MYC 发布于2011-6-17 11:47 2756 次浏览 30 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我在既用户组明有果个权限,但系下载唔到附件啊,点解噶?

我在既用户组明有果个权限,但系下载唔到

我在既用户组明有果个权限,但系下载唔到

我起既用户组系有呢个权限噶

已有(30)人评论

漫步雲端 发表于 2011-6-17 11:49:45 | 显示全部楼层
等雀仔哥來解答

inber 发表于 2011-6-17 11:50:38 | 显示全部楼层
圍觀青雲兄和雀仔哥

Ace0210 发表于 2011-6-17 11:50:42 | 显示全部楼层
你想下d咩呀
  E8 `: V9 A, E4 n比條link睇睇

kevinchan 发表于 2011-6-17 11:51:06 | 显示全部楼层
你要下载乜,拿link来看看

凹凸不平 发表于 2011-6-17 11:53:57 | 显示全部楼层
呵呵!RP问题!!

漫步雲端 发表于 2011-6-17 11:58:21 | 显示全部楼层
圍觀青雲兄和雀仔哥( ]9 ~% b4 a+ c# z( ^
iamaboyandog 发表于 2011-6-17 11:50

3 M/ b0 Z; t& S+ c
- P3 T! ~' d" P
$ O1 ?( v# g, D) G2 Z3 A1 E& r2 t, j雀仔哥請你黎?    - o3 @- W5 X" L

6 m+ ~& y) K* V( ^圍觀水王I!!

inber 发表于 2011-6-17 12:02:48 | 显示全部楼层
雀仔哥請你黎?   
5 m; i$ n/ Y! e7 |# ?! |( H$ Y$ \. c' C& I5 u. w
圍觀水王I!!
, l8 g% }* s9 r! R漫步雲端 发表于 2011-6-17 11:58
7 d! e$ t) N9 m- z  e1 D! C

/ Y3 h' h* D6 P9 `2 K$ t# h) E3 A; i, K1 \0 X
調轉0 V  w9 Z: B! X  O* i2 W% Y2 g
系我請雀仔哥黎

漫步雲端 发表于 2011-6-17 12:04:56 | 显示全部楼层
調轉! g; V8 f+ P" X3 u) Y& ?. O
系我請雀仔哥黎1 Z2 ?4 \4 ]/ ]/ _# z4 ~
iamaboyandog 发表于 2011-6-17 12:02
0 M8 i9 b, t- g: g$ v" _

$ g  E$ Z4 S% L: }6 ]4 D+ j. ^8 D0 J0 d+ D$ D

4 X4 Z1 {0 `& ]+ s+ s怪不知佢反應咁迅速,原來有人通風報信

inber 发表于 2011-6-17 12:06:26 | 显示全部楼层
怪不知佢反應咁迅速,原來有人通風報信3 Q! K( S# W, R2 ?" I3 T
漫步雲端 发表于 2011-6-17 12:04
6 E% p/ S- ]( ?" ?
( Q. }. [' ?5 r' f& {! n
7 L0 f5 `. V" M& g3 r- h$ k
你咁快到" R) C2 E# ]4 J$ O, [
嚇左我一跳就真

漫步雲端 发表于 2011-6-17 12:12:37 | 显示全部楼层
你咁快到! x3 t" `& o( J; O
嚇左我一跳就真5 @) k' _3 Z! a% v: f! {
iamaboyandog 发表于 2011-6-17 12:06

+ B! Y# f) \6 \2 U# d2 g6 K/ q, o) C% P

& _" }8 V, D, e; G7 g3 K1 L0 G    ( q% }/ |; y2 W5 f% C
樓主發帖當然要以最快速度黎支持啦...咁你都唔明白

inber 发表于 2011-6-17 12:15:01 | 显示全部楼层
樓主發帖當然要以最快速度黎支持啦...咁你都唔明白
% ^: B4 Y2 w" _! ?5 J! c漫步雲端 发表于 2011-6-17 12:12
  c, s- l( I2 \, S
0 a0 b- _; T' r% V" i8 N3 C; Q
& f  f! s& I% O
咁又系
3 C9 y3 X" X& G0 z* g點可以要忠實粉絲失望呢

123下一页