[社区发布] 粤漫社 休站一周事件报告 (2011·06·11)

Kiver 发布于2011-6-11 15:30 7286 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yan1003 发表于 2011-6-12 00:28:03 | 显示全部楼层
終於上到黎喇!7 \! d3 \2 u0 K
搞左咁耐真係辛苦哂
; S9 m$ N% c3 \" Z) S# y. L永遠支持粵漫社!!!

kwanyeung 发表于 2011-6-12 01:38:34 | 显示全部楼层
辛苦晒。訪問速度其實仲快咗。當然內地嘅話就香港空間好啲囉。

235600 发表于 2011-6-12 09:05:23 | 显示全部楼层
还好啊,起码能登录上了

Kuromi19 发表于 2011-6-12 10:12:16 | 显示全部楼层
原来环游世界系要有代价噶

i007 发表于 2011-6-12 12:58:22 | 显示全部楼层
辛苦晒啦~~

ET0-0 发表于 2011-6-12 14:31:10 | 显示全部楼层
回复 1# Kiver ; K$ ~; W# v8 B/ O' l6 `
6 y, N7 N# z% F- X: y
  E9 ~5 W- c6 V+ h: a/ d! R0 [) v
    好像容易入站佐

Kiver 发表于 2011-6-12 15:07:42 | 显示全部楼层
回复  Kiver % ^# |. Z0 M6 v
+ f+ o: h7 U; Z

1 M; z6 _+ @! v( x- a! k  V8 s; s1 U    好像容易入站佐
3 h8 c6 W7 G3 _( Y1 R& bET0-0 发表于 2011-6-12 14:31

* B1 b2 @* ~9 s( a9 m
4 }9 ~. Q9 V  c$ p; \6 A. l; y/ N) z$ M, ^
    没有可能吧4 O  l0 |  q5 J4 ~. v

0 V. f5 l2 A+ m* [9 H' _# }2 e响应时间系以前的10倍啵`

ET0-0 发表于 2011-6-12 15:47:49 | 显示全部楼层
回复 43# Kiver
1 C1 d7 J( f" X) |4 }, B5 x# t% L* r# a6 _+ Z/ c) T
  s7 o, G; V8 t3 j* I
    但系我感觉到快佐爽啊~!

cancomcom 发表于 2011-6-12 18:01:47 | 显示全部楼层
等了那麼久,0 G. N8 R5 |" v% O
終於可以上,
; a- I( T8 M" _辛苦了!!

tandong 发表于 2011-6-12 19:00:27 | 显示全部楼层
搬来搬去,有服务器又烦,无服务器又难!!

inber 发表于 2011-6-12 19:15:44 | 显示全部楼层
没有可能吧) F$ s" U  n+ L# d

- L- @! [& O9 T/ P/ ^响应时间系以前的10倍啵`" H* ~8 {, v% c5 c
Kiver 发表于 2011-6-12 15:07
+ d2 r1 t$ D& }0 D$ h* C. q3 e. M0 \

% W2 C" V# l* l$ _8 v
. G. V2 S6 U4 A' f4 l4 j3 O4 \6 A速度方面無咩分別. v2 n! E/ k8 k
對我完全無影響

netasa 发表于 2011-6-13 01:30:52 | 显示全部楼层
我以为用咁多时间係为左升级论坛版本。不过原嚟係几经波折搬家过程。 辛苦晒。