[社区发布] 我要同社长讲 有无搞错啊 都升唔到级

ET0-0 发布于2011-6-3 20:28 3009 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
社长有无搞错啊 甘耐都未升级 你可唔可以将升级经验或者时间调快D啊

评分

tandong -3 -20 社区发布是本社版主发布专用

已有(26)人评论

tandong 发表于 2011-6-3 20:30:29 | 显示全部楼层
沙发,某人讲:用意志力啦!

Kiver 发表于 2011-6-3 20:33:00 | 显示全部楼层
靠挂在线时间升级不实际`

tandong 发表于 2011-6-3 20:33:23 | 显示全部楼层
社区发布是本社版主发布专用!放血!

基拉杰特 发表于 2011-6-3 20:35:55 | 显示全部楼层
放血正常,没点意志力!升级根本就难

tandong 发表于 2011-6-3 20:42:58 | 显示全部楼层
放血正常,没点意志力!升级根本就难' B. h5 f! w$ F3 M9 G+ N
基拉杰特 发表于 2011-6-3 20:35
; d3 b9 F1 `2 v2 u; j* I% a1 H# y
$ }3 ?: A8 @# O8 ?- V3 N
; i: x  @8 [. A- M% ~4 E' {
    K社,不如比基拉有放血权,等距外加用意志力放血囖!

inber 发表于 2011-6-3 20:47:52 | 显示全部楼层
其實你己經好高級
( |6 }' I1 r1 u( p/ H" L, U  L, O以你上線時間跟發言次數,到達這是正常的
4 S3 U6 i/ ~1 E+ |! n2 k( e8 T! f2 }" d, m: k
想調快D?
6 _7 _7 g* H6 e6 s+ C) U自己呃自己?
. p" L6 L; C5 R: y8 o9 Z咁你可以當每點積分為一級5 y, V/ K8 `4 }
咁你就會好開心- k0 R. @# y6 J' O
回一張帖就升一級
" G0 s7 p7 U% `; S! |: _發原創分享就可以連升幾十級, c& G5 U( _  T0 ?; @- k
" U. {# q6 Q+ |; a
你話咁系唔系好好呢

漫步雲端 发表于 2011-6-3 20:56:50 | 显示全部楼层
其實你己經好高級- A, c: H% b4 W0 ?- W: i
以你上線時間跟發言次數,到達這是正常的  Y  o! R' J' a& D! C* o
7 h  C- |1 T. e6 v
想調快D?( H0 L2 m$ `# w
自己呃自己 ...! T, p1 k$ \9 S8 |2 h) g
iamaboyandog 发表于 2011-6-3 20:47
5 g: F/ L: q7 i& E9 Q5 F

6 q$ O9 E) g, e! B' _% b% a& Y; y9 v( N( h

/ F; \  h9 Q* t; ?2 h你整咁多表情做咩?搞到我部老爺機都卡卡地

inber 发表于 2011-6-3 20:59:36 | 显示全部楼层
你整咁多表情做咩?搞到我部老爺機都卡卡地
1 y! C4 @1 o- F漫步雲端 发表于 2011-6-3 20:56
; X. P, t" _" ?) b4 G- k1 f* F5 K! ^
* |" C9 j6 N' W" f
' W+ l' @4 O2 O! r. F
你部神機6 C( F6 s' Z; _- |% ^
點會卡
6 [, `3 H- m" p: z# G) F% \$ f
' U4 ~6 r+ r4 ~& D: k. r我得閒無野做姐

基拉杰特 发表于 2011-6-3 21:02:51 | 显示全部楼层
K社,不如比基拉有放血权,等距外加用意志力放血囖!
+ D* g% M0 u6 y$ ^tandong 发表于 2011-6-3 20:42
; G& T- k' @6 R6 \7 V4 u

' I5 W5 B$ K8 L5 `1 H, j
" I0 {' O* N; a, T8 R    那会引起群众造反的

漫步雲端 发表于 2011-6-3 21:05:48 | 显示全部楼层
你部神機% i5 Z9 c5 \, E1 M
點會卡
/ h$ f# E3 @: A' P. b2 \+ f6 l, m6 x* j
我得閒無野做姐+ e) H$ f1 @; Y) }
iamaboyandog 发表于 2011-6-3 20:59
- v- G5 o$ F5 d9 u4 v1 y4 g

% L8 G, Q0 K2 d8 \- D, F6 G) f. [7 t; d) a

B# K- z4 k1 X" \. g4 u. {' G4 Y因為某種關係而家用緊1台廢到無得再廢嘅機 5 ~# u: |- |- `
偏偏呢個時候又比你咁搞法。。。

kevinchan 发表于 2011-6-3 21:26:25 | 显示全部楼层
无理要求,个个都係咁升级咖啦!

123下一页