[社区发布] 粤漫社6-7月论坛版本更新预通知

Kiver 发布于2011-5-31 09:34 6209 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
leafir 发表于 2011-5-31 11:12:30 | 显示全部楼层
定期未到期的怎办?

Kiver 发表于 2011-5-31 11:23:51 | 显示全部楼层
定期未到期的怎办?* Q4 g* f" E. P1 f
leafir 发表于 2011-5-31 11:12
$ \& I5 z1 \, U- V

U: ^( R3 ?$ S* F' j% L
# U7 E; E$ j+ f0 Z3 O    提前成个月通知/ L% z# R$ p  b4 x
到时应该到期吧~~~

雪比 发表于 2011-5-31 11:37:32 | 显示全部楼层
穷等人家,无钱在银行。

qumjl 发表于 2011-5-31 12:03:37 | 显示全部楼层
学TAMAMA话斋....GX比EX听起来更帅气!!$ p7 ^: b" ?2 h5 Q5 ?
新论坛版本用X2!!!!  虽然唔多识啊...不过听上去真系犀利好多咁咯~~~哈哈哈

kwanyeung 发表于 2011-5-31 12:09:48 | 显示全部楼层
提前成个月通知
6 F+ U  v; r4 k0 Z到时应该到期吧~~~' i0 k6 K/ K0 _* r4 {4 U
Kiver 发表于 2011-5-31 11:23
% P1 X1 z0 R9 a: k' A0 M6 }
唔係掛。我8月先到期。冇啦今次。蝕晒。

凹凸不平 发表于 2011-5-31 12:44:57 | 显示全部楼层
4 ]; R2 g. a# {/ E' h- {8 c# \& h, v0 N2 n! q
现金都无几多~中话存款~唉~我呢D蚁民

inber 发表于 2011-5-31 12:50:31 | 显示全部楼层
唔係掛。我8月先到期。冇啦今次。蝕晒。
2 t0 D4 @4 ]/ I$ P4 n7 Ykwanyeung 发表于 2011-5-31 12:09
) E4 M! S' O7 ]  m# b

* q/ G$ R7 i+ }9 O, P
$ K/ i! b. o$ o$ Y+ K& @到期果時2 d& w$ ^- n! w' ?! h# D) e1 B, }
你定期嘅利息有幾多

inber 发表于 2011-5-31 12:54:23 | 显示全部楼层
話說D 功能和bug會唔同曬?
$ m1 k& ~0 P/ ]( U. x9 b, e# M- s8 `( p: C, h
睇黎要由頭再研究過

Kiver 发表于 2011-5-31 13:08:24 | 显示全部楼层
話說D 功能和bug會唔同曬?
) C/ o+ h( }4 J( [/ z5 l% @( L. U! D# f- {4 B( _
睇黎要由頭再研究過) }% A! B$ v7 R
iamaboyandog 发表于 2011-5-31 12:54

8 N' d# W. \" w
3 U/ b# W& D$ v
, p7 P2 y/ d+ x% V/ L. U  F9 Y    更新左实有新的BUG的了~~~

Kiver 发表于 2011-5-31 13:09:01 | 显示全部楼层
更新左实有新的BUG的了~~~) B1 \3 H3 ^, B4 s
Kiver 发表于 2011-5-31 13:08
! P( ~' w! Z$ H6 v, X
0 S- o+ A0 \& {2 U1 p  B
% Z& `! N3 ?, s0 n
    我依家等第一个补丁包推出就做测试的了~

by.iceb 发表于 2011-5-31 13:12:29 | 显示全部楼层
我见好多都喺用紧X1.5,k社升得咁快啊...

inber 发表于 2011-5-31 13:13:43 | 显示全部楼层
我依家等第一个补丁包推出就做测试的了~
4 \0 i# B- i) H4 ?3 ?4 EKiver 发表于 2011-5-31 13:09
# D, \0 V) Z# W- f: C2 I+ A

( |) O  f) b8 h- c- G! M* q& w) n$ {
9 i2 W) x  o9 ?& P; h 自己回自己的
: a; O5 e; v, G4 [3 h+ F7 W9 U( z% s) ]4 ~; b0 `7 N$ s/ d
話說有返一兩個bug 都幾好
9 L& J: w0 F8 t9 {2 T# k8 ]1 p- L$ V留返自用