[115空间] [J2] K-ON!!輕音少女 第二季 (共24集+3番外篇) (更新至第02集)(粵日雙語) [欠第1集]

chanwm123 发布于2011-5-30 03:08 3544 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Hatsuki 发表于 2011-5-30 16:51:28 | 显示全部楼层
上網睇過下啲介紹,好似威力好強大咁!等我考完試都試下哩個程式先

chanwm123 发表于 2011-5-30 16:57:29 | 显示全部楼层
回复 24# 梦之星际 " L, s5 R% y' _9 c

2 f! n: ^$ D% t2 Q8 Y新既TMPGEnc Video Mastering Works 5真係好好用,連MKV同RMVB都支援4 B8 f0 E# p5 b: n, b1 p) U
超方便!

chanwm123 发表于 2011-5-30 16:59:53 | 显示全部楼层
回复 25# Hatsuki
, u. b6 x2 s( ?0 l* |  ~8 z5 @7 [6 B9 w1 O
呢排真係個個都忙緊考試喎,真係辛苦!

梦之星际 发表于 2011-5-30 18:01:38 | 显示全部楼层
回复  梦之星际 8 Q4 d+ Z& G* E, P4 _: A
1 e" o  {# s: Y
新既TMPGEnc Video Mastering Works 5真係好好用,連MKV同RMVB都支援
8 P+ f1 F0 x8 D8 T" i' D4 ^/ ]! v, G超方便!
% o7 n, O5 F; M$ R' P- ~5 pchanwm123 发表于 2011-5-30 16:57
# F+ M' ?- d2 S' d' I9 ]  [
嗯,甘得闲我都试用下先

chanwx 发表于 2011-5-30 18:25:10 | 显示全部楼层
终于等到啦
# b7 F7 b. m9 L! p, d$ b' C$ u4 A  多谢分享啊

エツクス 发表于 2011-5-30 20:57:20 | 显示全部楼层
专门过来收有字幕嘅,多谢楼主发片!!

deca2010 发表于 2011-5-30 21:20:56 | 显示全部楼层
支持一下

chanwm123 发表于 2011-5-30 21:21:16 | 显示全部楼层
回复 30# エツクス
6 `. ^! J) e' |3 D! P
* A& p1 b, T2 Q) V) {8 T2 t4 B4 _咁會令你失望,我個版本係內嵌的!

エツクス 发表于 2011-5-30 21:24:17 | 显示全部楼层
回复  エツクス 9 E2 u, E! ?, M9 s

; z& K5 u  \. |7 M$ R' H) j咁會令你失望,我個版本係內嵌的!
* l# J1 r8 S0 |6 ^$ q  Qchanwm123 发表于 2011-5-30 09:21 PM
% y; ]9 K; b" V* h% C
1 I2 @- S: |& [- _! q1 e' H
5 n& {" ?1 V3 K4 r
    咁都得? 2 g9 h( x  o3 ^2 o
算,唔紧要,照收就係,都係睇惯有字幕嘅片

deca2010 发表于 2011-5-30 21:28:46 | 显示全部楼层
支持轻音

chanwm123 发表于 2011-5-30 21:29:46 | 显示全部楼层
回复 33# エツクス / G$ y/ E) a8 N% K5 @( O* c4 o

2 l+ G# K/ u4 y5 ^" |/ W( b6 E* S% s! c  f3 i) v8 e$ r
    內嵌係防止偷字幕(講笑)

天才不二 发表于 2011-5-30 21:31:28 | 显示全部楼层
回复 35# chanwm123 $ G4 x; N3 E* v' Q9 D8 _, M
7 \& g, }) C0 o1 X" T5 k8 ?/ e4 j
内挂吧,内嵌的话就太可惜了