[每日闲聊] J2就播K-ON第2季啦~~

zoechanhy 发布于2011-5-21 20:20 2715 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-22 07:09:38 | 显示全部楼层
回复  zoechanhy 9 n6 k. i0 U( F4 d4 s

" d0 h5 I$ m" A, O0 V仲未收到高清訊號?
6 M/ s0 i" l; W: q  j+ achanwm123 发表于 2011-5-22 02:47
" O1 ?2 f3 T9 a7 w. |9 @

9 ~0 Q# i5 |: Y6 ?: m6 |! m3 @4 B1 m" G4 L- ^
你又轉頭像啦
- }- C6 j" }* I; B好彩我有刻意記過你個名,同你個簽名無轉到

凹凸不平 发表于 2011-5-22 10:05:05 | 显示全部楼层
未睇过的滚过支持一个~

Batcat 发表于 2011-5-22 10:46:56 | 显示全部楼层
今晚就播了!!等人放合成版出來啦!!

chanwm123 发表于 2011-5-22 11:28:58 | 显示全部楼层
回复 25# iamaboyandog $ B& E; R0 w0 C7 W
5 q# `: L8 p* z6 I. J5 q
轉左一排了,間唔中轉下有新鮮感嘛

qumjl 发表于 2011-5-22 17:25:35 | 显示全部楼层
咦 咁咪系今日?$ n; Y  e: j6 b. _/ U% a+ L# d6 p
话说啊 大陆的电视节目同广告真系好槎啊...睇HK电视 又经常被截台 ....真系睇得几攰

golify 发表于 2011-5-22 20:53:05 | 显示全部楼层
我落后啦,真系唔觉得呢部片好睇。

ngyan1600 发表于 2011-5-22 21:56:28 | 显示全部楼层
大家可以放心......最小on9,幽助,同我都會錄呢套片......要快既就on9版=3=~6 ^8 {5 f+ Z1 W$ r
要畫質好既就等幽助版~~~~我呢.....你地慢慢等.....我應該會係播到約莫12~15集左右先發.....--"

ngyan1600 发表于 2011-5-22 21:58:10 | 显示全部楼层
哦,其实你地的机顶盒贵唔贵的,系咪好贵所以唔装
( W6 r9 W2 W6 D( s* d% H& Z3 P梦之星际 发表于 2011-5-22 01:06

% }- E% l2 m; `" ]2 C5 N' e: n$ |* n. N
4 M8 Y2 q! M8 k: Q
/ g9 I! _6 p1 L( s' E2 a% x* c/ Q    唔貴.....便既有傑科既機頂盒,約500~600$(去某某公司買3xx$)

ngyan1600 发表于 2011-5-22 21:58:56 | 显示全部楼层
咦 咁咪系今日?/ O  h8 O2 p$ s5 _, ?
话说啊 大陆的电视节目同广告真系好槎啊...睇HK电视 又经常被截台 ....真系睇得几攰
4 M9 r# V" l6 p; [qumjl 发表于 2011-5-22 17:25

4 `" N, `9 d  D9 j/ L2 g2 |, P5 w# U% X- _& r

+ M/ Y, y1 _% l) H! f    嗯..正是今晚播放

梦之星际 发表于 2011-5-22 22:11:41 | 显示全部楼层
唔貴.....便既有傑科既機頂盒,約500~600$(去某某公司買3xx$)+ \) L% |# |1 _. a+ n  G
ngyan1600 发表于 2011-5-22 21:58

/ O0 x. r& b* f1 U7 N  F
) V! S. ^# M7 d/ f; Z哦,甘即系约莫400-500人仔左右,差不多一个500g硬盘的价钱
. [8 Z7 S, h. [7 u. c# e4 v0 C系啵,可以录影的机顶盒都内置左硬盘的喔

ngyan1600 发表于 2011-5-22 22:17:47 | 显示全部楼层
哦,甘即系约莫400-500人仔左右,差不多一个500g硬盘的价钱
( [" n1 v  u5 `0 d系啵,可以录影的机顶盒都内置左硬盘的喔
7 N6 F, v5 E6 m/ Q# |! B7 a梦之星际 发表于 2011-5-22 22:11
- k% C' A6 I5 _. Q
# W& ]$ {  ?. i! Z1 l# X
% \- E. J* a" q
    有內疊hdd果d......就貴好多._.,因為都係外國品牌,同香港岩岩行數碼時出果批先有

梦之星际 发表于 2011-5-22 22:26:57 | 显示全部楼层
有內疊hdd果d......就貴好多._.,因為都係外國品牌,同香港岩岩行數碼時出果批先有# c3 `9 O/ U4 G$ x9 C
ngyan1600 发表于 2011-5-22 22:17

1 {& d. w2 ?5 j6 q3 b6 C8 f2 T/ e3 V6 M- D, P! ?( {

& q) B5 T. M2 O5 x8 J( U哦,甘即系宜家市场上的好少系内置的啵