[电视电影] 悬赏几部粤语动漫事成后300|500星梦 先到先得

h2o2 发布于2011-5-21 11:40 4039 次浏览 46 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-5-21 13:05:26 | 显示全部楼层
你哋班嘢又想唔觉唔觉开水啊

inber 发表于 2011-5-21 13:16:22 | 显示全部楼层
你哋班嘢又想唔觉唔觉开水啊
) ^  o  Q4 H9 \3 d5 y2 _6 Z" H# Lkevinchan 发表于 2011-5-21 13:05

. R: C; ^* C0 M+ V$ w7 d+ Z3 O. E# x' }7 n
8 }6 v* Q) H. D5 X
睇你個樣1 C4 J. a1 z7 }& Q1 I; S' P+ v
系怪我地唔預埋你

基拉杰特 发表于 2011-5-21 13:29:17 | 显示全部楼层
基基好仁慈
, V1 U9 x& s& P! j
0 w9 L) j  n% [0 u6 U" Y9 E/ J- O# v, n8 u! }( I, T: m; K) _

" i5 g  z$ s) u) W+ k% d
! c8 s. c" d( j8 [" z0 r7 q
9 F+ q' m. T* B  `8 M% S1150 P6 d3 ]* @2 u1 {4 s
漫步雲端 发表于 2011-5-21 12:39

* F/ a$ N; @  S" E
. q  A, z9 l+ M9 c( q+ l5 j8 x- O# n) Z
    乜你现在先知

mcnynbajay 发表于 2011-5-21 14:01:15 | 显示全部楼层
到今時今日,仲有哩種人~~睇見哩個帖好無奈~下MU慢,一D耐性都無~~可憐~~7 z& Z1 q3 h8 ^9 A6 F
% P' t* ^( X: s% \! T$ P$ A
但有人支持K社的魔郵~~佢肯定好開心~~你不如直接叫K社幫了~~話左,哩度得極少人有上載魔郵的經驗~~我無……
1 \* S  {0 j, G) J) Q
9 ~! R% \$ D* O; L: g呼喚K社……

tegtk 发表于 2011-5-21 14:17:57 | 显示全部楼层
楼主的野望好大6 W$ c' S5 ]! M
我会等你的

hikaruyin 发表于 2011-5-21 14:32:11 | 显示全部楼层
上升到5000星梦再过来! `: I4 |# l* [3 x; W6 [
基拉杰特 发表于 2011-5-21 12:15

/ y0 r+ l/ P3 t- p1 F  R9 d) w" b/ u& G; M( s; H
至少都1萬星夢啦

inber 发表于 2011-5-21 15:17:52 | 显示全部楼层
* p0 y6 g% m5 Z, {: ^* ]6 P% w
到今時今日,仲有哩種人~~睇見哩個帖好無奈~下MU慢,一D耐性都無~~可憐~~- z( R6 w( y4 R# X0 w' U6 s+ g

% ?6 X, Y6 K  q4 Z1 {1 _$ l/ Z但有人支持K社的魔郵~~佢 ...
# r2 H7 m0 j5 D; T$ m. y: }- [" ~mcnynbajay 发表于 2011-5-21 14:01
, E3 I, Q9 x: Y

& j- b# l6 o: U9 Y+ N3 M
; C! N" B( B/ C8 B7 \' M. Q怇D錢唔夠比K社吧
! o- K1 H9 k/ m, T! R夠兩套左右而己
0 F- \' O* [9 s
# s- z6 P; ~0 f( Q$ {1 d3 A諗諗下可能夠的(一定夠吧)

inber 发表于 2011-5-21 15:18:21 | 显示全部楼层
至少都1萬星夢啦8 T0 _+ \; Q# g8 A; N8 e
hikaruyin 发表于 2011-5-21 14:32
5 W/ _' D0 L0 K2 s1 `& O8 w
. J$ [5 j& g' T" o0 B: |
* B' x0 b5 q. B8 p( U* z) e' g# g
有錢人講野系唔同D

timaousi 发表于 2011-5-21 18:09:04 | 显示全部楼层
MU慢慢拖吧~可能你下完都未有人幫你上傳~

xiaotian 发表于 2011-5-21 18:50:41 | 显示全部楼层
唉~~~~~~~~~~~500星梦求3部动画,LZ的如意算盘估计打不响................................

lovepx 发表于 2011-5-21 20:29:00 | 显示全部楼层
嘛..话时话..未用过魔邮down

asd123456 发表于 2011-5-21 20:29:47 | 显示全部楼层
BT怎么?