[其它更多] 搵K社晦气,求答案

基拉杰特 发布于2011-5-19 18:19 5824 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-5-19 20:48:53 | 显示全部楼层
只是将睇帖由原来的/50改成/80就差甘多积分啦~~
1 x! Z& H( n  cKiver 发表于 2011-5-19 20:19

: v3 v6 v- a3 Z
. Z. m# I  [( x9 \  A) S' A
. _' C( a2 X1 W* L5 w% k5 s3 |公式就算你點調都無咩人介意吧9 T1 i$ \& V/ l) d- R

% [8 _3 b$ Y4 R' H1 p因為記錄重系道
% j, \6 I0 o0 h9 `只系積分個數字唔同左,實質的還是一樣

Kiver 发表于 2011-5-19 21:33:33 | 显示全部楼层
公式就算你點調都無咩人介意吧5 [# t3 N" d! ?2 ]& \* c

b8 [& P' l9 A1 @' D( `5 }因為記錄重系道
$ r! b7 v+ d$ f3 t) D4 e只系積分個數字唔同左,實質的還是一樣
/ H0 ?* o5 d( A6 I0 jiamaboyandog 发表于 2011-5-19 20:48
3 H0 ~2 e1 V8 }' X
+ l# R; F7 \+ }' M
8 U9 v/ T" O. Y8 E" ]
    依家就是数字吾同! J5 T# I8 N8 g: i2 C- Y2 d; ^
4 e2 e( x5 _1 [
你睇下几大反应`~

基拉杰特 发表于 2011-5-19 21:35:44 | 显示全部楼层
依家就是数字吾同6 w5 ^2 ?5 Y" x

. v7 _$ O* \- I你睇下几大反应`~# M9 P% w* Y& _
Kiver 发表于 2011-5-19 21:33
( W8 O. g7 E# v9 Z" K7 F4 l- O
: G5 `( X* K& w  b& N7 d4 p5 W
8 i5 Z0 j( Q/ J# F3 M% T# K, Z! k
    贪玩而已,个个想知道真相罢了。反应不大的啦。

Kiver 发表于 2011-5-19 21:48:17 | 显示全部楼层
贪玩而已,个个想知道真相罢了。反应不大的啦。/ T, z0 A7 K; n$ Q  j3 }: d6 w
基拉杰特 发表于 2011-5-19 21:35

5 t$ D0 b) ]5 W2 c1 S# D, T; q" e# N$ M. x) t8 p  t
+ {' @1 J* N$ X2 n, e
    仲有得再大啊??+ N4 `* q  p' A2 m( _
个个跑来我家啊???

基拉杰特 发表于 2011-5-19 21:52:13 | 显示全部楼层
仲有得再大啊??) d) I# M+ A# T! a6 @
个个跑来我家啊???
( ^" f$ u8 t0 U4 J: ?Kiver 发表于 2011-5-19 21:48

& J5 \- o' f4 b8 j8 O, b% |* i# t9 ?
2 x# C" ^* a: V6 V( c0 M" e1 Z6 B, o8 H8 J
    咁到时K社请吃饭就得啦

maplep 发表于 2011-5-19 21:58:54 | 显示全部楼层
咁到时K社请吃饭就得啦
" {/ H' \2 b1 b  o基拉杰特 发表于 2011-5-19 21:52

. ?. ^+ ]2 C9 ^
; Q2 p5 @$ l$ Q. W. m: x! q! `$ _' F& J/ X* k  w0 F) c* I
    KFC,MCDONALD。。。PIZZA...- -

lovepx 发表于 2011-5-19 22:10:49 | 显示全部楼层
KFC,MCDONALD。。。PIZZA...- -
! ~9 S7 K1 R4 J( L3 t) Smaplep 发表于 2011-5-19 21:58

: ~2 t3 m8 I5 v- R
7 p) [; D8 ~0 b2 E
* ^8 V( s9 t+ m" e    M记..又见到你啦!!仲系少左几十积分..M街帮我加

hikaruyin 发表于 2011-5-19 22:11:12 | 显示全部楼层
只是将睇帖由原来的/50改成/80就差甘多积分啦~~0 v/ P0 d6 _3 l
Kiver 发表于 2011-5-19 20:19

, n* R# T' x) O9 n. v睇帖都要扣积分?

漫步雲端 发表于 2011-5-19 22:12:40 | 显示全部楼层
用黎曬命
# H$ o5 u1 t" o0 Z4 m. }iamaboyandog 发表于 2011-5-19 20:41

+ q) e7 v) y3 T: w* q; @, A
% T7 N9 f" N  n3 J: F
( [: t1 @4 T  k5 M* r- r   
* J$ v5 ^4 b+ i% K( l原來你咁中意曬命...我對你的瞭解又加深一步了

凹凸不平 发表于 2011-5-19 22:14:38 | 显示全部楼层
依家好似恢复翻了

Kiver 发表于 2011-5-19 22:28:09 | 显示全部楼层
睇帖都要扣积分?% u: ^8 K6 a0 H
hikaruyin 发表于 2011-5-19 22:11
" o+ U  B5 y  h1 f' K! B4 e
+ Z4 u6 ~8 w1 w. @
; d$ g5 [& S  H  V  {
    无扣分啊~~~3 Z+ p* Q6 D5 h3 ?) E) Y" q" R
$ {/ ^2 u" H# G" I9 {! f: Y6 c/ ]3 D
只是将睇帖得分比例调了一下~~

kevinchan 发表于 2011-5-19 22:29:37 | 显示全部楼层
一向都冇留意积分的路过,这贴貌似要变水贴了,K社尽快说明一下吧