[每日闲聊] [Wanted][暫時結束]搵人幫拖再上傳到MU~有賞金

Ace0210 发布于2011-5-19 11:20 3031 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-5-19 12:11:38 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 : f8 D- p( W( d  X

# D6 t- i" [& n' z! @7 o
$ Z2 L% O; O% R1 w. I2 R要下快啦
' E  ~% p" O" ^+ r8 ^我比果個網有幾多集就要幾多集呀; B% u" ]! F! e; j' p* I$ R
1000星夢
# e* I5 X/ U6 }, R! j2 {Ace0210 发表于 2011-5-19 11:54

( b, y( |. Z: H& C/ p' b
( c, Z9 a  m" h) W9 W3 N! D) T& h3 q# v
' z8 _4 p  {# l+ u. [   
0 p- m7 |  k1 [0 W$ x你無非系想要字幕嘖?我抽字幕都得噶

help6288 发表于 2011-5-19 12:12:27 | 显示全部楼层
ACE兄.....7 Z' r  m" P; X5 i3 Z, I0 b
其實點解要下載豬X版???% C6 n6 j1 F* n  ~
不如下載J22職人版啦......(多數字幕組用佢轉壓)
# _  K/ Z+ e) v, i% }1 E7 s' e: ~& m再加個外掛字幕就OK啦

huang 发表于 2011-5-19 12:21:30 | 显示全部楼层
笑看狼窝,看看

ConvoyChan 发表于 2011-5-19 12:22:09 | 显示全部楼层
0rz.co
! D) E& @* a: a我印象中就有 不过不知lz网络相性如何

迪格斯 发表于 2011-5-19 13:36:26 | 显示全部楼层
圍觀杜拉格斯的1000金錢,但我肯定幫你唔到。

eegbook 发表于 2011-5-19 14:00:13 | 显示全部楼层
ACE下唔到驴仔唷》?

golify 发表于 2011-5-19 14:30:15 | 显示全部楼层
劲,重赏之下必有勇夫啊!

mcnynbajay 发表于 2011-5-19 15:51:44 | 显示全部楼层
你擺到明唔要我之前轉的J22片源了~~好無奈……
# v) E0 F2 h2 G4 t' w4 A
- [2 R& \9 T- b$ l我亦唔多中意 國內組的壓制了~~多數無遮到LOGO,同D廣告位有瑕疵!
* s! Y% [: y3 @: a9 \: q3 V+ h0 o$ o* ]7 Z3 q% F
不過當然會要佢地的內封字幕了~~遁此地順求字幕組字幕~~豬豬字幕或SOSG字幕!
! y2 n0 y) D# t9 T0 @報酬自報把!不要超過2000星夢就得了……2 y' L+ i$ y. a1 O& Z

eegbook 发表于 2011-5-19 16:02:24 | 显示全部楼层
不如叫漫步酱吖,佢大水管

murphy 发表于 2011-5-19 16:08:44 | 显示全部楼层
我今晚番去拖

Ace0210 发表于 2011-5-19 18:52:06 | 显示全部楼层
回复 13# 漫步雲端 1 n0 x, J# G+ n* e  z
( _# y" u; U; X- Z/ R2 _2 ]- e# b; a

- K: T1 b$ w. e$ E, E) \" L' v  i' i5 c2 f9 ?
唔單止要字幕呀
9 F5 _6 e5 `$ {3 i% Z& K片我都想要呀   7 X9 \' [: O7 i0 D* m
6 \; J8 y5 d: a/ H: ^

% o' O5 b" W& u1 w/ m& |$ v悟空仔3 y* |' z* @6 w( i$ c# d
果d我會另外再下架
8 ^- p  |' J- e/ U% f* {' j
0 p8 ~4 Q' _( P* q
2 C4 p7 J1 |6 N傑基, l" Y$ j8 ]6 D+ W
我會收你果個
" H2 Y5 A0 Z& h/ z/ E" Z! |( r- {你有無之前果d先?

漫步雲端 发表于 2011-5-19 18:57:45 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 - G- z" N8 U; M4 h2 A7 P3 O

- P; q8 u( p1 W6 L9 x3 Q9 j# B% e4 k) G+ a
5 y9 d" P) l5 S$ g
唔單止要字幕呀
+ H4 Z1 ~" c, f. y& y: k' y" _, T片我都想要呀   5 x% m' V4 ]$ H$ I3 `) l

3 `; r; ~6 I$ {; o" m9 u2 v- F; ]* V$ z2 z% Z5 N" H
悟空仔0 _# D4 M; Z% ~1 P3 i" t
果d我會另外再下架9 o. v& k6 C% {5 D9 N
3 K' y" B: P4 k6 n- ~7 I( q; Q4 c" O

: E: N: u% _0 \  C8 T2 B傑基, D, `) n. I5 f) N
我會 ...$ ~' e9 s4 n- J5 y9 |0 ]* m7 Z
Ace0210 发表于 2011-5-19 18:52
( a( i3 b. h: ]$ S

" m) _! Q% y" p/ j" p. e
" `5 `* e# }: x" g哦..老墨幫你就得啦
' v- o4 L# P/ y8 A5 v+ m6 C" A! N3 U) Q0 i* K" W- A2 ^
豬豬個片源我覺得一般,我收了[Leopard-Raws]