[社区发布] [MKV] 踢出我天地 全集 [西班牙語發音]

zoechanhy 发布于2011-5-8 03:08 2971 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
gold 发表于 2011-5-9 16:49:42 | 显示全部楼层
感都比你稳度,好野

zoechanhy 发表于 2011-5-9 17:51:14 | 显示全部楼层
感都比你稳度,好野
* V5 K% P' \( v+ @# c/ P5 ygold 发表于 2011-5-9 16:49

7 T' G# h' ?" S3 @5 q8 w% T# X3 w5 ]1 x: p0 A2 Y$ X4 W: F; P

0 e1 Y+ K0 o- A4 E+ {/ D0 L    哈哈..多謝讚賞啵!!

kevinchan 发表于 2011-5-9 21:58:37 | 显示全部楼层
2 Q7 h  N# Y/ [+ C" T9 V
  Z9 E2 T( H( }3 ]( n  }呢个版本我早就睇过嘞 =.=辛苦楼主了
% x: B& T3 R+ Y+ U
+ X+ D7 M( o) F) u" }, y补充,刚才查看了自己的硬盘,发现我原来早就下载了=.=
! ~) _" v2 C) e# {# s! e3 f) Y7 c0 I2 X7 r+ J0 P) v6 P

zoechanhy 发表于 2011-5-9 22:42:10 | 显示全部楼层
呢个版本我早就睇过嘞 =.=辛苦楼主了
6 [7 o% z$ ^, e9 c6 B4 Q) W% e4 t+ s
: k) h' N1 p" A/ J* T/ P补充,刚才查看了自己的硬盘,发现我原来早就下载了=.=
, Y( n. s$ A  s9 Z0 r# k, h1 pkevinchan 发表于 2011-5-9 21:58
0 j* i" [5 C# p5 D
) O: j8 U) J0 q0 t

! ]8 ^* V, z$ p8 T    你早響嘛

kevinchan 发表于 2011-5-9 23:01:49 | 显示全部楼层
你早響嘛
9 d( Y. ?& O9 T7 q8 S1 e' c! v% ~5 m7 `zoechanhy 发表于 2011-5-9 22:42
4 m3 ?6 W9 w: A5 F: [; h: m

( S, G$ [9 d) h7 i3 w2 F0 z4 g8 F# U
    我依家先见到你张贴

zoechanhy 发表于 2011-5-10 00:12:27 | 显示全部楼层
我依家先见到你张贴. Y6 K; P2 Z+ [8 `
kevinchan 发表于 2011-5-9 23:01

* Z0 o* z: i8 H" P4 ?( F5 P" w' S; N! U

$ q5 x  @! S5 c( C  x; v) Q5 K+ A    原來係我怪錯左你。!

kevinchan 发表于 2011-5-10 00:17:32 | 显示全部楼层
原來係我怪錯左你。!% |5 x: \. j+ U9 e/ x! X
zoechanhy 发表于 2011-5-10 00:12

6 K4 W* w) e4 R8 c3 [
" F% d/ p2 h- ]! `7 L2 v* `% V! \& y8 W
2 Q2 G; D5 U( [4 z    咁又唔好咁讲,你肯分享出嚟已经好好嘞

hisfate 发表于 2011-5-10 12:43:35 | 显示全部楼层
西班牙语,估计应该几雷下。。。

白雪 发表于 2011-5-10 19:44:19 | 显示全部楼层
不是把,西班牙语,真系没睇过喔。。

aaron81 发表于 2011-5-13 00:54:50 | 显示全部楼层
睇要呢个贴的主题变左哦

gold 发表于 2011-5-13 11:14:21 | 显示全部楼层
话时话有没粤语版呢

zoechanhy 发表于 2011-5-13 23:01:18 | 显示全部楼层
话时话有没粤语版呢) r! c6 Z- L- I0 v0 x6 O; C
gold 发表于 2011-5-13 11:14

/ X( E& [$ V  o: L1 K/ t) j8 d4 ^5 ^- {, w- O, d2 g2 n9 A$ G2 \
7 A3 n; }1 e4 p8 e4 \2 M
    之前有人合成左,,,!!