[其它更多] 迪加的片问题

asd123456 发布于2011-4-22 19:21 3378 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
asd123456 发表于 2011-4-24 23:40:08 | 显示全部楼层
回复 24# eegbook . V. |* z9 w8 A  C( j

) A: J& Z- k0 Z4 ~* J& ~: F: [- A" b8 _) a" q( s. {
    好耐噶拉,话晒小学鸡噶野.

eegbook 发表于 2011-4-24 23:43:06 | 显示全部楼层
回复  eegbook ) @3 ~* a5 v8 U+ I& G' S+ _+ `
, _% A# L7 y+ y+ _

1 E3 I3 g  t6 X; s# J    好耐噶拉,话晒小学鸡噶野.  S' T7 ]0 h/ `) x8 S
asd123456 发表于 2011-4-24 23:40
咁又真系好耐下啵~~~~~~~~~~

asd123456 发表于 2011-4-24 23:47:50 | 显示全部楼层
回复 26# eegbook # B7 P) ^& V8 k" {% k- j- @/ ~+ y
0 b6 q1 e& r: E0 q
0 h" @/ V- L  p1 c9 _- V
    D 碟我都本身5想要了...
) \+ d) T) ?) k# O  
/ X$ h( {3 V( w                                        因为霖起一D野...~!7 M3 G1 ]' {8 @4 b" ?  s

5 U2 w4 o) q0 X* c, [& Z3 k" H   
3 ~3 b9 n/ d+ M: ~      0 H7 P& i4 n- a6 i+ t. X$ B8 B- t
                                               到时上传晒电脑就丢.

eegbook 发表于 2011-4-25 00:49:44 | 显示全部楼层
回复  eegbook
: N5 T; {+ d, n  H
$ i3 f. s7 y( R7 j9 m; s8 _- {% Y1 |$ F9 o
    D 碟我都本身5想要了...
, c, ~) w2 y9 n1 D  , }4 @0 \6 U# x/ G
                                          ...
1 w8 d8 J7 _! S- Y/ _8 |4 U  Oasd123456 发表于 2011-4-24 23:47
都系上传好,咁就无咁容易失传啦嘛。

noriko 发表于 2011-4-25 12:14:24 | 显示全部楼层
都系上传好,咁就无咁容易失传啦嘛。
- s5 k% r# B8 Meegbook 发表于 2011-4-25 00:49

3 W# L  M/ Q, P& A* L# ^9 |  O8 F2 e, ~/ l! P

# F4 s+ x1 c: f0 y- O* Z5 G    上传去边个空间先可以keep耐d又引伸出另一个问题了

eegbook 发表于 2011-4-25 15:37:12 | 显示全部楼层
上传去边个空间先可以keep耐d又引伸出另一个问题了
* X* p. ]0 i2 bnoriko 发表于 2011-4-25 12:14
唔怕架,只要上传去,好多人下咗,咁就会一个传一个,所以,就唔怕失传咯。如果,只靠网盘的话,就难讲咯。

noriko 发表于 2011-4-25 17:26:51 | 显示全部楼层
唔怕架,只要上传去,好多人下咗,咁就会一个传一个,所以,就唔怕失传咯。如果,只靠网盘的话,就难讲咯。
: n/ }6 d7 x% `$ f; g5 }# D  Heegbook 发表于 2011-4-25 15:37

( U- S2 }9 T# m* @7 X+ |: F8 d  M# w: B# ~1 H% z
1 C! G; N4 s: L) W
    有道理 不过要搵到传人 都唔一定容易咯 好过无咁噶啫

garyma0620 发表于 2011-5-3 16:50:12 | 显示全部楼层
曾经噶挚爱!

eegbook 发表于 2011-5-7 15:53:19 | 显示全部楼层
有道理 不过要搵到传人 都唔一定容易咯 好过无咁噶啫
" O  N: K! J, V9 m7 L& |noriko 发表于 2011-4-25 17:26

' C2 [  O. ]5 A" Z# ?
3 q. p3 e* p2 W6 c0 D
3 o- j* n: j4 C) W4 i    你回归未吖?快来啦,我地一齐水,呢两日得闲哦。

luruiwei1984 发表于 2011-6-13 15:49:41 | 显示全部楼层
我都想下。。。找吾到资源

garyma0620 发表于 2011-6-17 14:42:52 | 显示全部楼层
你呢句野唔系咁好啵