[其它更多] 迪加的片问题

asd123456 发布于2011-4-22 19:21 3355 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
asd123456 发表于 2011-4-22 20:57:01 | 显示全部楼层
回复 12# 凹凸不平
, t0 E$ B- i" k9 S' E5 _: k$ r' G6 m* @5 m5 u- n% F4 k& _. l
9 o2 }5 q: |; [. J; V! |5 h, ^
    额,我到时稳晒全部噶先,,,`

凹凸不平 发表于 2011-4-22 21:09:28 | 显示全部楼层
回复 13# asd123456
* f4 A, j9 x( l$ N
1 @2 X$ N5 V1 x  G! n7 ~& x9 O
0 {% y% U+ l- {; e, V4 L   有全部???

mcnynbajay 发表于 2011-4-22 21:11:41 | 显示全部楼层
入到來,就好想講~~分明曬命遮……
) I  p$ U  C8 l我屋企窮到,連一部家庭裝的影碟機都無~~何來會有DVD影碟了~~好羡慕果班人……以前……
' f8 G& H  }3 \4 \' g6 h  m8 I# y. I; L' o* v( ^- ]+ x
我有個同學,都有唔少愛子配音~~應該系翻版來~~5蚊就2只碟~~貌似~~! d% D$ X$ A( F: J7 I

( A, Y/ i1 v, \+ M& C4 I好懷疑,你D碟,仲可以讀取到嘛?  我同學果D,大部份花曬,或讀唔到,全丟了~~6 Q  v& U" {- O% ^0 Y, a/ x
% `% m% n' z) j0 v
仲要系雙語來~~左聲粵語,右聲日語~~哎~~真的擔心你上載得來嗎?

kevinchan 发表于 2011-4-22 22:54:30 | 显示全部楼层
模仿造句:点止收藏咁简单,你我嘅毒头兄
8 g1 e; O8 n3 B- p- ?. EPS:有冇人知道原句来自边度?

asd123456 发表于 2011-4-22 23:06:06 | 显示全部楼层
回复 15# mcnynbajay + b0 h1 y( Q7 f1 z+ d2 P$ |8 o: H

6 p& i% K% M  I7 {% h! @% [) y1 z( _: [+ j) }/ {4 w* s
    5算曬命。    有D上传到挂...M 年都无播了.# k7 k% Q. y% ^! _3 g$ @% l
0 `9 E2 _( W1 O4 D  L
  我D碟都花晒了...  P! E+ ~3 r! i3 l0 m
; f3 K! u) D  ]1 [; H
          记得,我细个,,,,4-6年级噶碟......................' b" o8 e/ t( ~) q  q0 [
4 Y+ a9 ^& Y; a

asd123456 发表于 2011-4-22 23:07:20 | 显示全部楼层
回复 14# 凹凸不平
0 c( o4 {+ R  u+ b0 P. G" m) X2 Z9 ]7 q+ t0 [$ M2 W

e) j  K! U) j3 {' E2 Z7 |    没有..差第7集还是8集吖.
; y6 Z  X, s6 i+ j9 @8 u- ^我都忘记了.

凹凸不平 发表于 2011-4-22 23:16:15 | 显示全部楼层
回复 18# asd123456 / j* p+ ?7 }8 R9 g$ A) J

' H2 f  e) l& Q% j- y8 \+ o0 Q9 D# K; r
   甘应该有50集喔~够了

a1006823797 发表于 2011-4-23 01:12:01 | 显示全部楼层
爱子版迪加?我要全集呢

lwj23 发表于 2011-4-23 01:58:25 | 显示全部楼层
睇到D图片有少少激动啊。。。

eegbook 发表于 2011-4-24 04:11:22 | 显示全部楼层
原来楼主系迪加迷黎架。

asd123456 发表于 2011-4-24 12:54:42 | 显示全部楼层
回复 22# eegbook . b' @$ l4 ]0 X! l. o

% \- _' i2 X7 R& i- V! r( l5 S都花晒了...~!!
+ A6 {5 l' e# a: Q1 Z% F

eegbook 发表于 2011-4-24 16:13:33 | 显示全部楼层
回复  eegbook $ F* b% g1 U- X
- f$ p4 K& G7 H9 L
都花晒了...~!!
) G' z( Y( l& y. e4 a0 F* ?asd123456 发表于 2011-4-24 12:54
咁正嘅嘢,竟然花哂。。哇~~无天理。