[软件应用] 115强制收藏~更新5/31

gulliver 发布于2011-4-13 14:10 9055 次浏览 133 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-4-13 18:31:10 | 显示全部楼层
洗唔洗加權限
8 O0 N3 k7 R" Z3 B" {我唔想佢咁快比115修復好

基拉杰特 发表于 2011-4-13 18:53:43 | 显示全部楼层
點解?
: ?! i" ^  C: C) E) _) z, p
* [0 ~% L9 W5 I7 f2 D2 Z首先:如果你發佈的作品,加左密碼都無用,因為我們己經知道左: A5 i; o0 Q7 n# F# x
別外:如果指你私藏的作品,我們 ...% Q+ @/ K1 t" N# C0 H$ s$ p
iamaboyandog 发表于 2011-4-13 18:28

$ O0 |7 f9 w5 Z$ I3 I8 r# b& \
$ d- f( k4 |3 K; {" r  w/ j/ o$ I3 w
" c5 M8 _6 q. P    费事被外人搜索!然后又发信息来烦!片源倒无所谓。其实也是说下而已

Ace0210 发表于 2011-4-13 19:05:52 | 显示全部楼层
过期都行,看来要将所有档加密码了" d' A- [3 F4 J# {4 k
基拉杰特 发表于 2011-4-13 14:27

" G" Z9 J9 D! T+ i' c5 ]" S6 |& V% x) F* x9 |6 q2 G, p
& P! y' E$ `- D" H- g& H/ L  S
    过期都可以咩意思?
  i3 B  ]  a4 Q/ g% |$ m# d即系过期收左就可以下番?

gulliver 发表于 2011-4-13 19:08:47 | 显示全部楼层
费事被外人搜索!然后又发信息来烦!片源倒无所谓。其实也是说下而已
/ B- h; y; |0 e! m) e/ ]基拉杰特 发表于 2011-4-13 18:53

' Z; ^- w6 G% H0 y. y. g8 f( F+ N& f, C1 l$ ~9 c1 `

8 H8 s: d7 x; O$ c    对果D人无视~其实距搜到机会唔大搜到又点啊~你估个个都对你资源会有兴趣咩~所以唔使理~

gulliver 发表于 2011-4-13 19:09:19 | 显示全部楼层
过期都可以咩意思?% o. A. z3 S  S' F, H" D; V7 B! ^$ e
即系过期收左就可以下番?2 o0 I8 N. [% J) W0 ~: }
Ace0210 发表于 2011-4-13 19:05
% Y4 E/ t2 o& E$ K. F2 L( ?( I" U

1 X6 C4 M% |& ~+ Q7 x
6 E  j: x. R; X) P  I1 i    恩~可以感讲

gulliver 发表于 2011-4-13 19:10:40 | 显示全部楼层
有无得睇真实地址噶???% G. X. g1 t; `" x: G! X. P( Q9 a) P/ P
235795561 发表于 2011-4-13 17:55

9 e8 J6 J# l2 w3 O  n7 H& Y8 \) K

6 T$ g. u+ g: ?    你唔知地址点收啊~问左个好愚蠢的问题

基拉杰特 发表于 2011-4-13 19:18:56 | 显示全部楼层
过期都可以咩意思?
4 z: l5 I  p" j. W3 F$ i: s即系过期收左就可以下番?/ d' s; A7 o; N- Q) p+ c
Ace0210 发表于 2011-4-13 19:05
3 v' z$ n& ~( x" O8 x4 L( _0 w

# {4 K3 M+ ^' @$ W$ Y
( X. ^  A7 l3 Y4 N# @8 h    应该是只115永久空间的分享期过了的资源。如果可以用这软件转的到自己空间的话那么是可以下载

基拉杰特 发表于 2011-4-13 19:20:01 | 显示全部楼层
对果D人无视~其实距搜到机会唔大搜到又点啊~你估个个都对你资源会有兴趣咩~所以唔使理~6 Y+ S3 V6 f. M0 E& _# c
gulliver 发表于 2011-4-13 19:08

$ V; O9 V: u0 ?/ @) R) r) t  d8 [$ @1 X5 Q
: d: ^8 Z# A; h9 f9 i7 Q1 }$ Y
    我些资源没多大使用价值,费事被烦而已。最近就有人搜到然后发些信息来

gulliver 发表于 2011-4-13 19:29:45 | 显示全部楼层
我些资源没多大使用价值,费事被烦而已。最近就有人搜到然后发些信息来! [/ `6 S' E: z0 q" x) A
基拉杰特 发表于 2011-4-13 19:20

) C7 v( d9 L$ B4 c6 Q( \
' w5 Y6 V$ R) o7 L; @3 `/ v( P. L7 x$ Y" }2 x
    我都被人搜到过~D人都唔知系米好无聊~感都被距搜到~不过我以+全部改晒唔共享~

cat1 发表于 2011-4-13 19:31:57 | 显示全部楼层
唔知好唔好用呢~~~~

tandong 发表于 2011-4-13 19:37:00 | 显示全部楼层
过左期都可以?

eegbook 发表于 2011-4-13 19:43:45 | 显示全部楼层
去左溝女囖 你有沒興趣?下次一齊啦
5 I4 N6 r) z9 ~3 Z漫步雲端 发表于 2011-4-13 17:54
2 l; J% x- L+ d

- F! U" Y0 X! [1 S. [2 t) _$ K
2 h; ?/ q( O; \2 _! m    既然咁样,一于咁话啦。